Ledger Nano S | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Întrebare:

Buna,

Sunt nou la cryptocurrencies așa că îmi pare rău dacă am venit peste și needucați. Cartea Mare Nano S este este un portofel deconectat și am înțeles din motive de securitate pe care doriți și offline portofel. Dacă te descurci în diferite valute în același timp, de exemplu, Stellar, Ripple aveți nevoie de două dispozitive sau unul? În cazul în care un dispozitiv cât de multe monede sunt aveți posibilitatea de a avea pe ea? De asemenea, ce schimb recomanzi ca cel mai bun pentru a începe out.say $ 1K de investiții?

Multumesc pentru ajutor

Răspuns:

Buna John,
 

2018 cele mai bune Schimburi Bitcoin - schimb comparație & recenzie Bitcoin

Fara comentariiLegit site-uri miniere care plătesc fără investițiiÎntrebare:

Pot sa-i spui. Unele site-uri legit foarte bune în cazul în care putem câștiga fără investiții am încercat minergate peste o lună, dar contul meu a fost zero, mineritul se întâmplă, dar nu Satoshi adăugat într-un cont. Este fals.

Răspuns:

Hei Shan07,
 

MinerGate Review: Este o operațiune Legit Mining?


Oricum, cel mai bun mod de a mea, presupunând că aveți echipamentul pentru a face util, este să se alăture unui bazin minier. A se vedea secțiunea Ghiduri Miniere pentru mai multe.

Fara comentarii


Legit mod de a cumpăra biți ETH on-line din Egipt cu viză, fără a fi rupt offÎntrebare:

Ultima actualizare pe 26 decembrie 2017 la 04:29

Bună ziua domnule, sunt Amoon din Egipt, și am fost având în timp foarte greu pentru destul de lungă în timp ce încearcă să găsească o modalitate sigură on - line cu cele mai mici taxe de la un site considerat, pentru că nu am încredere brokerii în jurul valorii de, și 100 $ = 1800 lire egiptene, și știu că voi sunt cele mai bune pentru a ajuta aici. De asemenea, aș aprecia dacă mi - ai oferi un site care compară aceste tipuri de site - uri, care acoperă țara mea, valoarea lor taxele, iar oamenii de recenzii dacă este posibil ca această cifră pe care deja partajat despre coinmama, CIX, etc...
Amoon.

Răspuns:

Bună Amoon,
Singurul site Sunt conștient de care vă permite să achiziționați prin card de credit din Egipt este CoinMama. Sunt un bun și site - ul de încredere, dar se pare că ești deja conștient de ele. Din păcate, se pare că opțiunile sunt destul de limitate în interiorul Egipt. Poate că ați putea încerca achiziții de numerar prin intermediul LocalBitcoins.com?

Fara comentarii


Ligitimitatea bitcofarm.comÎntrebare:

Sunt curios dacă acest site este legitim? Știi dacă oricare dintre utilizatorii săi au probleme cu ea? De asemenea, am observat că, deși există o Termenii serviciului, nu pare să fie un nume legat de site-ul.

Răspuns:

Bună Vera, 
acest site pare destul de dubios pentru mine, într - adevăr, Termenii de serviciu este un steag mare și roșu. Dar eu nu pot ști sigur dacă este o înșelătorie sau nu. Vă sugerez să utilizați Bitcoin înșelătorie Testtool și să încerce să atragă propria concluzie. 

Comentarii:

Mulțumesc pentru răspuns. Din moment ce ei nu au nevoie într - adevăr un depozit pentru a face un cont pe care îl voi încerca și dacă nu dă voi, astfel încât ceilalți vor fi avertizați de mesaje voi.
Multumesc din nou.


Lista băncilor care convertesc numerar în bițiÎntrebare:

Am nevoie de o listă de bănci din SUA, care convertesc în numerar la Bitcoins

Răspuns:

Hei Amelia,
 

4 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar Wordwide

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Nouă Cryptocurrency

Post Litecoin

Mineritul Monero?

Post Litecoin

MLM Companii BitCoin

Post Litecoin

Mineritul Ethereum

Post Litecoin

Mineritul cu galaxia stilului de viață

Post Litecoin

Exploatarea Etherium cu antrenori?

Post Litecoin

Construirea unui DAG

Post Litecoin

Investiți și câștigați bani

Post Litecoin

Btc la ltc

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Free Bitcoins?

Post Litecoin

Coinbase conturile la Ledger Nano S Wallet?