Cum se cumpără ZECD | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum se cumpără ZECD

Cum se cumpără ZECD

Întrebare:

Am încercat să dau seama cum să cumpere darkcoin zcash?

Răspuns:

Bună RTPengineer,
Figura ce doriți să comerțului pentru Zcash (USD, BTC, etc.) și apoi înregistrați pe schimbul (e) relevante care prevăd această piață. Atunci va trebui doar să depună moneda de achiziție la schimb, să- l utilizați pentru a cumpăra Zcash, și apoi ( în mod ideal) retrage Zcash în portofelul dumneavoastră personale Zcash pentru depozitare mai sigură.

Fara comentariiCum se calculează HashrateÎntrebare:

Caut on-line pentru calculatoare hashrate și nu pot par pentru a găsi orice. Știi unde pot calcula hashrate echipamentului meu?

Răspuns:

Bună Sabrina,
 

Fara comentarii


Cum să modificați sau să eliminați linkul de pe site din comentariiÎntrebare:

Aș dori să știu cum să modificați sau să eliminați URL-ul atașat la comentariile mele.

Capitanul Jack

Răspuns:

Hei acolo Căpitane.
Cred că va trebui să găsească fiecare comentariu care le - ați făcut și să o schimbați în mod individual, deoarece adresa URL este introdusă de fiecare dată în mod individual. O altă opțiune ar fi de a crea o redirecționare 301 pentru site - ul care le - ați legat într - un nou site web.

Fara comentarii


Cum de a revendica BCH dintr-un portofel din hârtie?Întrebare:

În cazul în care îl pot importa?

Răspuns:

Comentarii:

Rohan,

Am încercat câteva metode care par să funcționeze bine după 1 furca august M-am mutat unele BCH la o veche moștenire de hârtie BTC adresa portofel regulat folosind bitaddress.org. Apoi am descarcat Coinomi portofel si selectat CCB apoi măturat cheia privată din portofelul meu hârtie în portofel Coinomi CCB. Tocmai am dont have orice solduri pre hârtie portofel 01 august BTC pentru a confirma acest lucru ar funcționa. Dar eu cant a vedea de ce wouldnt. O altă aplicație ar putea folosi este portofelul pentru desktop Electron Cash, care este o furculiță de Electrum portofel. Am făcut un pas cu pas tutorial pe site-ul meu peste cryptoskim.com, faceți clic pe tab-ul „TSP Întrebări“, apoi derulați în jos la „episodul 2068 al TSP“. Acolo am toate direcțiile și link-uri pentru a ajunge acolo. Aș spune că, dacă încercați acest lucru, ca o măsură de precauție vă rugăm să mutați BTC dvs. Un alt prima adresă. Nu pot accepta nici o responsabilitate de monede pierdute sau dacă nu poate pretinde CCB după acest lucru, dar ar trebui să funcționeze. Este într-adevăr e de rahat că mai mulți oameni nu sunt încercarea de a obține informații mai bune despre cum să facă acest lucru. Cred că mulți PPL mutat BTC lor portofel de hârtie înainte de această furculiță și se întreabă acum acest exact același lucru. Mult noroc, și vă rugăm să dacă încerci acest lucru ar fi atât de natură să mă contactați și de a confirma rezultatele? Mulțumiri.

Nu am primit răspunsul pentru această întrebare, vă rugăm să răspundeți cât mai curând possible.Thank Tu


Cum de a revendica bani de pe un portofel din hârtie?Întrebare:

Ultima actualizare pe 16 ianuarie 2018 la 08:57

Cum trimit din portofelul meu BTC hârtie în portofelul meu blockchain, sau orice portofel pot folosi pentru a obține bani? Am un portofel coinbase, dar care nu pare să aibă o funcție de import.

Răspuns:

Bună James,
 

Revendicarea Bitcoin numerar și vinde pentru Bitcoin (Trezor, Ledger, Electrum)


De asemenea, ar putea fi un moment bun să ia în considerare obtinerea unui portofel hardware și trimiterea Bitcoins acolo în loc de la un nou portofel hârtie. Sunt susceptibile de a fi mai multe dintre aceste furci, în viitor, și până în prezent, Ledger și Electrum au făcut o treabă bună de a sprijini aceste furci într - un mod mult mai convenabil decât portofele de hârtie pot. 

Comentarii:

Http://bit.ly/2DcnvlN- Aici puteți cumpăra aproape toate Altcoins, una dintre cele mai bune Schimburilor

= $ =

Http://bit.ly/2r83vv5- Cumpărați și Comerțului Bitcoin și Altcoins. Top 1 Exchange!

= $ =

Știri asociate


Post Litecoin

Construirea unui DAG

Post Litecoin

Nouă Cryptocurrency

Post Litecoin

Bitcoin Gold

Post Litecoin

Bitcoin viteza de exploatare (CPU)

Post Litecoin

Privind cheia privată

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Reținere furculiță

Post Litecoin

Prietenul care mă va ajuta și îmi va vinde să mă inițieze - ce să ia în considerare

Post Litecoin

Nu am nici o idee

Post Litecoin

Câștigurile posibile pare prea scăzute

Post Litecoin

Să-mi iau cheia privată de la Coinbase

Post Litecoin

Regiunea de schimb și cantitatea minimă