Câte Satoshis sunt 1 Bitcoin? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Câte Satoshis sunt 1 Bitcoin?

Câte Satoshis sunt 1 Bitcoin?

Întrebare:

Ultima actualizare pe 16 ianuarie 2018 la 12:59

Câte Satoshis face unul bitcon și care este valoarea Satoshi pentru dolar?

Răspuns:

Salut,
Dacă doriți să vedeți cât de mult Satoshis dvs. Este în valoare este de dolari SUA folosesc acest instrument.

Comentarii:

1 Bitcoin = 100000000 Satoshi

Bună Ronda, există 100.000.000 Satoshis în 1 Bitcoin.

Câte Satoshi într-un singur Bitcoin

Sathosi How.many în 1 Bitcoin

Cât de multe Santosh în 1dtcDe câte ori poate fi trecut un portofel din hârtieÎntrebare:

Buna ziua, am o investiție care plătește lunar la un portofel de hârtie. Vreau să-și petreacă o parte și de a salva BTC restul. Am citit că de fiecare dată când petrec / trimit din portofel pentru hârtie cheia publică pot fi urmărite și într-un fel acest lucru face ca portofelul de hârtie mai vulnerabile în viitor. Apoi, există întrebarea, ce se întâmplă cu soldul rămas. Va rămâne sau este pierdut după prima matura

Răspuns:

Bună Jeff,
 

Fara comentarii


Cum funcționează recompensele miniere?Întrebare:

Bună,
Dar site - urile pe care le oferă hashing puteri și software - uri miniere precum și arată soldul să fie în continuă creștere, și nu cum era de așteptat să crească pas cu pas atunci când găsiți noul bloc. Chiar și instrumente de calculator de profit miniere Bitcoin și site - uri web a calcula profitul pe zi.

Deci, cum face acest lucru funcționează cu adevărat?

Răspuns:

Hei Belhassen,
 

Cloud Mining - profitabile sau o evoluție a unei înșelătorie?


Se kinda toate soldurile afară, cu condiția ca piscina este peste o anumită dimensiune. Calculatoare * sunt * doar o estimare cu toate acestea.

Fara comentarii


Cât de mult poate să-mi dau un avion cu un Antminer S5 astăziÎntrebare:

Hi Aș dori să știu cât de mult moneda de biți pot meu cu Antminer S5 astăzi. Știu totul depinde de cât de mult platesc pe electricitate. Plec într-o insulă tropicală, unde însorită de 98% din an și de gândire cuplez unui sistem de panou solar doar pentru a rula pe minerii.

Răspuns:

Bună Eltnopiko,
 

Fara comentarii


Cât de multă bătălie este lichidă ca moneda de hârtieÎntrebare:

Cât de mult Bitcoin este la fel de lichid ca monedă de hârtie?

Răspuns:

Bună Alpesh,
Ei bine, 16710912 BTC a maximum 21 de milioane de Bitcoins a fost exploatat de acest punct, deci este disponibil pentru a fi utilizat. În practică, mai puțin decât este de fapt disponibil din cauza chei private pierdute. Deci, probabil, în jur de 13 milioane?

Fara comentarii


Cât de mult primește un utilizator mediu (de zi cu zi, săptămânal, indiferent)Întrebare:

Nu folosesc robinete, etc mult, dar peste aproximativ 10 luni, am primit 0,17 BTC - care este de 0.00056666 pe zi. Dar până Google a tras anunțuri pe cele mai multe robinete au fost destul de puține de plată 1000 pentru fiecare vizită. Mi - ar place pentru a obține o idee despre ce media este acum. Și cât de mult timp este nevoie pentru fiecare 10k, de exemplu. Asta ar face un articol interesant!
Andy

Răspuns:

Bună Andy.
Mențiunea zilnică maximă pe 99Bitcoins este de aproximativ 10.000 de Satoshis - dacă revendicați de 120 de ori pe 24 de ore. Și ai dreptate, acest lucru s - ar putea face un articol interesant, voi pune asta în coada de așteptare.

Fara comentarii


Cât costă minerul pentru a rula cu calculatorul meu?Întrebare:

Salut iam care rulează un calculator cu MSI GTX 1070 Armour 8G OC. 1920 Cuda Core PCIE 3.0 8 GB GDDR5 256-bit placă grafică în interiorul acestuia, de un card foarte puternic acum, când im folosind un bazin de Bitcoin, i dont auzi de lucru foarte greu? așa că am mirat ca plec, de obicei, această fiară zi și noapte fără să se întoarcă-l? facturile nu sunt prea mari, crezi că va face diferența de mult în cazul în care im-l folosind monede prea a mea? ca i dont opriți-l, oricum?

Răspuns:

Hei Bob,
azi nu vei fi capabil de a mea nimic Bitcoin legate cu o placă grafică. Vă sugerez să citiți acest post și să înțeleagă un pic despre mineri ASIC și de ce fac practic GPU învechite pentru Bitcoins miniere. Poate că puteți încerca să alte cryptocurrencies de mine, dar nu am cunoștințe de mult despre asta personal.

Comentarii:

Aceasta depinde de costul energiei electrice în țara dumneavoastră cred. Ai putea folosi calculatorul minier Bitcoin pentru a descoperi costurile:
https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Bine bine cât de mult minerii costa pentru a rula ASIC? ce se întâmplă dacă ai fugit doar timp de aproximativ 4 ore pe zi, ceva de genul asta, vreau să spun că obiceiul știu dacă puterea specială costă destul de mult, vreau sa spun sa plec meu puternic pe zi GPU și noapte, am wouldnt doresc mii de facturi Doller

Știri asociate


Post Litecoin

Portofel hardware

Post Litecoin

Choji

Post Litecoin

Transferul Bitcoin în așteptare timp de 12 ore?

Post Litecoin

Este portofelul meu Bitcoin la fel ca adresa publică Bitcoin?

Post Litecoin

Cumpărarea și vânzarea de monede

Post Litecoin

Cum salvez altcineva în siguranță?

Post Litecoin

300000 GOT LOST

Post Litecoin

Bitcoins 2

Post Litecoin

Investiți și câștigați bani

Post Litecoin

Achiziționați o mașină nouă

Post Litecoin

Ledger Nano S

Post Litecoin

Cum să transferați monedele din Portofel fierbinte în Portofel Hard