Aveți portofelul - fără program principal | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Aveți portofelul - fără program principal

Aveți portofelul - fără program principal

Întrebare:

Buna! Am avut unele BTC pe computerul meu care rulează un nod complet pentru aproximativ un an. Acum câteva luni, o notificare a apărut pe ecran spunând că o anumită alarmă a fost nu mai sunt valabile și pentru a obține versiunea actualizată a programului BTC la Bitcoin Core. M - am uitat în sus problema și informațiile am găsit spus că este neimportantă și că o actualizare instantanee nu a fost necesară. Am știut despre furca care vine și a decis să aștepte până după 1 august pentru a descărca o nouă versiune.
Întrebarea 2: Presupunând că nu pot obține programul principal pentru a rula, cum pot verifica vechiul meu portofel pentru a vedea dacă moneda a fost returnat la ea, așa cum o persoană a spus ar fi avut loc în cazul în care nimeni nu a vrut să - l confirme pentru taxa ales?

Răspuns:

Hei, James, mulțumesc pentru întrebare detaliată.
Cu toate acestea am recomandăm cu tărie să se consulte cu cineva care are un fundal puternic tehnic.

Fara comentariiTe-ai uitat la Freewallet.org încă?Întrebare:

Ultima actualizare pe 19 octombrie 2017 la 21:49

I \ 'Sunt cu totul nou în lumea altcoin și a fost uita la portofel aplicații pentru telefoane. Am văzut că Freewallet.org face o serie de aplicații portofel, unul pentru fiecare mai multe tipuri de monede.
Vă mulțumim pentru tot ceea ce faci!

Răspuns:

Bună Peter, vei primi ca absolut corect.
Sper că acest lucru a ajutat.

Comentarii:

Petru,

Cu Freewallet, fondurile sunt stocate în siguranță off-line în spațiul de stocare la rece, cu un grad de securitate la nivel bancar. Datorită tehnologiei de depozitare la rece, chiar dacă telefonul dvs. Este pierdut sau furat, vei putea accesa portofelul și fondurile de la un alt dispozitiv. 

Noi de fapt, au un portofel multi disponibil atât pe Google Play și AppStore: permite gestionarea mai multor monede și token-uri într-o singură aplicație precum și schimbul acestora chiar în aplicația respectivă.

Puteți vizita site-ul nostru pentru mai multe informații: https://freewallet.org

I sînt freewallet.org folosind și este absolut sigur și sigur acest lucru este de departe cea mai bună și cea mai simplă cale pentru mine de a face schimb cu alte monede BTC i dau un rating de 9 / 10.their echipa de suport are un interes real în deservirea clienții lor.


Având dificultăți în a-mi schimba adresa de bitcoinÎntrebare:

Bună!

Am dificultăți schimbarea mea „adresa Bitcoin“ pe profilul meu. Am încercat să șteargă adresa care este în prezent în profilul meu să - l înlocuiască cu o nouă adresă Bitcoin. Nu înțeleg de ce, dar noua mea adresă Bitcoin nu este înlocuirea mea cea veche. De fiecare dată când mă uit la profilul meu sau du - te la vechea adresa mea faucet Bitcoin portofel este prezent.
Poți să sugereze ceva în ceea ce privește să mă ajute să schimbe adresa Bitcoin pe profilul meu?

Mulțumiri.

Răspuns:

Hei, De
asemenea, încercați să goliți memoria cache a browserului după ce a face acest lucru. În cazul în care nu ajuta va rugam sa ne contactati prin intermediul acestei pagini.

Fara comentarii


Aveam probleme cu încercarea de a crea propria mea robinetÎntrebare:

Hi Am vizionat videoclipul pe You Tube pe „Cum să faci bani cu Bitcoin Faucets (în mai puțin de 30 de minute)“ și am întâmpinat unele probleme cu FileZilla. Cum ai spus în video am creat un cont FTP pe Bluehost și am pus numele de gazdă, portul și parola pe filizilla, dar îmi spune eroare de protocol: identificator de protocol necunoscut, cel mai probabil conectat la portul greșit, conexiunea la server închis. Dar am scris totul corect. Nu știu ce să fac cu privire la această problemă. O altă problemă pe care am avea este ca și cum ai spus în articolul actualizat, după crearea robinetul trebuie să finanțeze robinet cu Bitcoins, dar am aproape nimic în portofel Bitcoin pentru că am folosit puțin banii mei să plătească pentru un cont pe Bluehost. I-ar mai fi de succes în care rulează propria mea robinet?

Răspuns:

Hei, în
primul rând, vă rugăm să folosiți WordPress pluginfor site - ul tau. În acest caz, nu va fi nevoie să se ocupe de Filezilla. În ceea ce privește finanțarea robinet - nu aveți nevoie de mult pentru a începe cu. Cred că 0.01 BTC este suficient.

Fara comentarii


Ajutor - cum să câștigi BitcoinsÎntrebare:

Cum de a câștiga aici? Nu pot să înțeleg? Vă mulțumim pentru răspunsul fel vă rugăm să respect eu sunt nou :)

Răspuns:

Bună ziua Trisha,
Daca esti cu totul nou i - aș sugera următoarele:

  1. Aboneaza-te la cursul nostru accident Bitcoin, astfel încât să puteți înțelege exact ceea ce este Bitcoin (vă puteți face pe pagina noastră).
  2. Citiți acest articol despre cum să câștige Bitcoins
  3. Citiți acest articol despre investitii Bitcoin

Sper ca aceste ajutor.
Ofir

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin în India la cursul de schimb?

Post Litecoin

Bitcoin card de debit portofel

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

A acumulat satoshi

Post Litecoin

Cum cumpăr AltCoins dacă sunt rezident în Hawaii?

Post Litecoin

Cum de a obține în mod eficient conduce să se alăture meu Low Cost Bitcoin MLM?

Post Litecoin

Sunt minerii lor etherei dedicați?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - este o adevărată criptocurrency

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Vreau să încerc hype-ul

Post Litecoin

Faucethub

Post Litecoin

Realul meu BTC a disparut pe portofelul Jaxx