Free Bitcoins? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Free Bitcoins?

Free Bitcoins?

Întrebare:

Do u baieti da un Bitcoin mai este gratuit.

Răspuns:

Bună ziua Alea, mă bucur să te cunosc.
 

Fara comentariiBitcoin gratuit 2Întrebare:

Am citit acest link și întrebam este adevărat sau un fel de înșelătorie? Știu că provine de la 99bitcoins.com dar doar întrebam este legal sau nu? https://99bitcoins.com/register-faucet/?wlfrom=%2Fbitcoin-faucet%2F

Răspuns:

Bună Ahmad,
Conducem propria noastră Rotile, în cazul în care puteți câștiga cantitate mică de Bitcoins gratuit. Aici este înregistrarea linkto Robinetul, vă rugăm să nu ezitați să cânte în sus.

Fara comentarii


Baza grafică Bitcoin zilnică cu indicatori de tranzacționareÎntrebare:

Ultima actualizare pe 20 octombrie 2017 la 10:00

Bună ziua,
Mulțumesc în avans.

Răspuns:

Hei Aristides,
trebuie să vă înregistrați pentru a salva diagrame personalizate, dar este gratuit. Site - ul are o multime de simboluri diferite (nu doar Bitcoin, tot felul de alte cryptos, perechi valutare, stocuri, mărfuri, etc), studii, indicatori, optiuni si echipamente suplimentare. Puteți plăti pentru a obține și mai multe lucruri, dar nu este necesar. Bucurați - vă!

Comentarii:

Https://bitcoincharts.com/charts/bitstampUSD#rg60ztgSzm1g10zm2g25
Aici puteți vedea graficul EOD și graficul orar puteți urmări pentru tranzacționare dacă înțelegeți modele de inversare de lumanari ca BTC a făcut recent acaparării bullish la $ 3300, apoi model de pornire dimineata aproape de 3500 $ / 3600 pentru intrarea pe termen lung, de asemenea, uita - te la doji făcut. Puteți complot, de asemenea, EMA / SMA, dacă doriți.


Gratuit postul Ross William UlbrichtÎntrebare:

Ce zi a fost https://99bitcoins.com/free-ross-william-ulbricht/posted?

Aceasta nu oferă nici un link-uri pentru a dona pentru cauza, cum să doneze?

Răspuns:

Hi
puteți găsi cum să doneze pentru Ross Ulbricht pe site - ul său.

Fara comentarii


De la Coinbase la funcționalitatea GDAX în cumpărarea de vânzare de tranzacționare?Întrebare:

Ultima actualizare pe 13 ianuarie 2018 la 11:09

Recent am îmbarcat la Coinbase, iar acum mi-ar plăcea să fie în măsură să pună în stop-loss, limita de ordinul sau pune-opțiune sau orice hei sunt caooled în universul Criptomonedă. Eu nu cred că Coinbase are această funcție. Astfel încât este GDAX un loc bun pentru aceste opțiuni de tip?

Am făcut semn sus pe GDAX, deoarece acestea sunt deja legate de Coinbase. GDAX dorit mea numele de utilizator și pw în contul meu bancar. Este normal}?

Răspuns:

Hei G2, în
timp ce eu nu cred Coinbase / GDAX sunt necinstiți sau în mod activ rău intenționate, ele prezintă în mod frecvent o lipsă marcată de îngrijire și înțelegere pentru protocolul Bitcoin care formează miezul lor de afaceri lor, ca să nu mai vorbim de modul în care tratează clienții lor.

Comentarii:

Nu-mi aminteam da numele de utilizator / pw la Coinbase atunci când am semnat pentru prima dată și a cumpărat primele monede. Dar poate că am făcut-o, dar GDAX lor a fost atât de flagrante cu privire la aceasta și că stegulețul roșu indicat creierul meu am avut să întreb aici, așa că mulțumesc feedback-ul tau !!

Acum că monedele mele sunt off Coinbase și nano-mi voi merge verifica BitStamp acum. Cu siguranță, pe aceeași pagină, în ceea ce privește ecosistemul Bitcoin și filosofia.

Educație valoroasă aici, la 99, mulțumesc!


Viitorul lui Ripple și StratisÎntrebare:

Ce este viitorul și predicții de unda și Stratis în următoarele trei luni pentru aceste timp

Răspuns:

Hei Divinitate,
eu văd de la graficul de preț pe care a avut o mare pompă veche, care a atins punctul culminant în luna iunie a acestui an și a fost într - o piață urs, deoarece... Greu de spus când se va găsi un fund și începe la poziția din nou, fără să știe prea multe despre moneda. Aș spune că așteptați pentru semnale clare de un fund in topurile saptamanale si de zi cu zi înainte de a lua o poziție mică. Aceste semnale pot fi sub forma unui model de preț sau indicator, cum ar fi o cruce MACD. În cazul în care devine evident urcarea, care ar fi timpul la scară în. Desigur, asta e doar o perspectivă tehnică. Te - aș sfătui să stea departe de ea dacă nu aveți motive fundamentale bune pentru care doresc să fie în ea.

Fara comentarii


Câștigați BitcoinÎntrebare:

Este un câștig Bitcoin un legit sau înșelătorie?

Răspuns:

Bună Gaurav,
din ceea ce văd pe gainbitcoin.com se pare ca acestea sunt oferirea de servicii miniere nor. Nu recomandăm miniere nor la 99Bitcoins, ca cele mai multe cazuri se dovedesc a fi escrocherii sau cel puțin nu profitabile la sfârșitul anului. Poti

Știri asociate


Post Litecoin

Portofel hardware

Post Litecoin

Cum naiba fac o achiziție?!?

Post Litecoin

Minerii Bitcoins fără bani

Post Litecoin

Noțiuni de bază Bitcoins forma Cloudbet

Post Litecoin

Microhashul este o înșelătorie periculoasă

Post Litecoin

Cum de a deschide o fermă de bitcoin și cât costă ea?

Post Litecoin

Mineritul Ethereum

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Invitați codul la CoinAd?

Post Litecoin

Doar trimite bijuterii sale spune în așteptare

Post Litecoin

MLM Companii BitCoin

Post Litecoin

Cum ascund biții în moneda standard?