Electroneum | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Electroneum

Electroneum

Întrebare:

Ultima actualizare pe 26 octombrie 2017 la 01:03

Ce crezi despre legitimitatea unui nou cripto numit electoneum....ca ICO este în prezent pe going.They pretinde moneda ar fi extras de pe dispozitive mobile, este într-adevăr acest lucru este posibil ?. Potrivit vă este legit, și dacă este o face să arate ca o investiție bună. Iată link-ul către site-ul http://electroneum.com

Răspuns:

Bună Karabo,
Noi nu avem cu adevărat orice informații despre Electroneum, așa că nu pot împărtăși opinia noastră cu privire la această monedă în mod direct. Vă sugerez să verificați materialul video despre modul de a evalua o altcoin și să încerce să atragă propria concluzie despre Electroneum.

Comentarii:

Această monedă este viitorul, după cum puteți vedea creșterea în plină expansiune sale

Oppurtunity bate la ușă, va răspunde? Nu rata cea mai bună șansă de a deveni un milionar crpyto monedă. Există un bonus de 20% la depozitele pentru următoarele 5 zile.
https://my.electroneum.com/join/CHEERS

Oppurtunity bate la ușă, va răspunde? Nu rata cea mai bună șansă de a deveni un milionar crpyto monedă. Există un bonus de 20% la depozitele pentru următoarele 5 zile.
https://my.electroneum.com/join/CHEERS



Portofel electric



Întrebare:

Bună,
Marta Radecka

Răspuns:

Bună Marta,
Dacă explicați situația - atât portofele împart aceleași monede vs toate monedele din nou portofel fără adrese partajate - atunci voi fi mai în măsură să vă ajute.

Fara comentarii


Introducerea widgetului coinmama pe site-ul meu wordpress



Întrebare:

Am înscriere pentru a utiliza programul coinmama affliation pe robinet meu WordPress website.I a fost dat un loc sinppet.i-l în paginile doesnt mi dau widget-ul, se arată doar code.please gol să mă ajute pe this.ive contact nu coinmama răspunde pana acum... Site-ul meu este construit cu tema onetone pe WordPress

Răspuns:

Bună Oni,
Îmi pare rău că nu a putut ajuta.

Fara comentarii


Cheie privată criptată



Întrebare:

Aș dori să știu cum să schimbe cheia privată criptată (BIP38) pe portofelul meu de hârtie rece (format WIF), necriptat, astfel încât să pot depune meu BTC în portofelul meu blockchain și achiziție pe Shapeshift.io. Ar fi trebuit să nu-l criptat la bitaddress.org când am făcut portofelul. Eu nu am parola. O sursa spune pentru a utiliza caracteristica „valida“ pe generator pentru a extrage cheia WIF, dar nu spune cum să facă acest lucru. Vă mulțumim pentru orice ajutor puteți da-mi. Ilice

Răspuns:

Bună Holly,
aș mătura atunci (nu importa) cheia privată necriptat într - un portofel software - ul personal, cum ar fi Electrum. Păstrarea monedele dvs. Pe BC.I merge de la mare la securitate scăzută, în timp ce un software bun este de cel puțin de securitate medie (sau de mare daca este folosit in combinatie cu un portofel hardware). BC.I / nu vă schimba forma dau cele mai bune prețuri de pe meserii, fie asa ca as recomanda folosirea unui schimb dedicat în schimb.

Fara comentarii


Sfârșitul tranzacțiilor bitcoin



Întrebare:

Există o limită a numărului de Bitcoins care pot minat. Odată ce se atinge limita (departe în viitor), nu va fi nici mai miniere de Bitcoins. Deci, toți minerii se vor opri miniere. Acest lucru înseamnă că nu mai multe tranzacții Bitcoin poate fi făcută, deoarece toate tranzacțiile sunt verificate și confirmate de către mineri. Este concluzia mea corectă?

Răspuns:

Bună Uday,
Nu, faptul că recompensele miniere vor dispărea în viitor este corectă, dar concluziile dumneavoastră sunt incorecte. Chiar dacă nu va exista mai multe recompense bloc, * * taxele de tranzacție va rămâne pentru a stimula minerilor să continue a mea și, astfel, pentru a procesa tranzacții.

Fara comentarii


Anchetă despre Payzet



Întrebare:

Am citit o mulțime de comentarii pe diferite schimb Bitcoin și site-uri web de vânzare. Eu, cu toate acestea, a apărut payzet.com astăzi pe quora.com și aș dori să știu dacă le-ați sau cineva cunoscut într-adevăr au folosit înainte. Am de gând să cumpere Bitcoins de la ei folosind cardul de debit Visa. Aș fi bucuros să știu ce crezi despre ele, astfel încât să nu pierd don banii câștigați cu greu. Mulțumiri.

Răspuns:

Hei Max cum merge?
Nu sunt familiarizați cu Payzet.com. Dintr - o privire rapidă la site - ul pare a fi de brand nou, astfel încât aș fi foarte precaut cu privire la trimiterea lor bani în acest moment în timp. Poate că, odată ce câștiga ceva mai mult reputația mi - ar lua o privire mai profundă.

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Exportați cheia privată din adresa de destinație utilizată

Post Litecoin

Faucethub

Post Litecoin

Noua echipă germană. bitnake.com, în spațiul btc, este o înșelătorie chiar din poarta!

Post Litecoin

GladiaCoin review sau Opinie

Post Litecoin

Eliberare cu plugin

Post Litecoin

Văd 2 tranzacții pe link-ul de tranzacție pe care mi l-ai trimis - de ce este asta?

Post Litecoin

Făcatul nu plătește, aruncând eroare nevalidă

Post Litecoin

Coinbase BCC și SegWit2X

Post Litecoin

Bitcoin Core citește fișierul wallet.dat înlocuit ca 0.0000000 BTC

Post Litecoin

Investirea a $ 100K USD în bitcoins. Cele mai bune practici?

Post Litecoin

Cex.io recenzie și Keepkey

Post Litecoin

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?