Criptomonedă | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Criptomonedă

Criptomonedă

Întrebare:

Pot să vă rog să-mi arate calea cea mai simplă de a deveni multimilionar în Criptomonedă care începe cu un buget de 100 $ te rog?

Mulțumesc.

Răspuns:

Bună Prince,
Nu există nici o modalitate ușoară de a realiza acest lucru. Aceasta va necesita munca grea, de învățare și, probabil, unele noroc. Vă putem ajuta doar cu partea de învățare - vă rugăm să citiți articolele noastre pentru a obține o bună înțelegere de bază a Bitcoin și anumite alte altcoins. Vei fi apoi într - o poziție mult mai bună pentru a începe să lucreze spre succes.

Fara comentariiPortofel multicurrency Cryptonator.comÎntrebare:

Multumesc pentru toate comentariile dvs. Portofel. Ele sunt foarte utile. Vei face o recenzie pe portofel multicurrency la cryptonator.com?

Mulțumesc

Răspuns:

Bună Sarah, vă mulțumesc pentru sugestia ta. Nu sunt familiarizați cu Cryptonator dar voi arunca o privire la ea și dacă cred că este o potrivire bună voi scrie despre asta. Apreciez că acest lucru aduce în atenția mea.

Fara comentarii


Criptografii pentru ne-rezidențiÎntrebare:

Bună, aș dori să invets / comerțul cu cripto lui din SUA. Sunt un cetățean austriac, cu reședința în Mexic, dar au mai multe conturi de investiții în SUA de mulți ani.
Horst

Răspuns:

Bună ziua Horst,
Dacă doriți să începeți în Bitcoin, fără a face cu toate aceste probleme, metoda cea mai simplă va fi de a cumpăra de la o persoană. Site - ul LocalBitcoins.com este cel mai bun mod de a găsi un partener comercial, iar site - ul va asigura, de asemenea, comerțul dumneavoastră. Sunt sigur că veți găsi mulți parteneri comerciali din SUA acceptă o gamă largă de metode de plată. O altă opțiune este de a cumpăra BTC cu numerar, aici este ghidul meu de a face asta:

4 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar Wordwide


 

Fara comentarii


Crystal Shop magazin minerÎntrebare:

Văd site - ul: cryptoshop,
Marco

Răspuns:

Bună Marco,
Dacă sunteți în căutarea pentru Antminers S9sto cumpara, puteți merge fie direct la Bitmainor găsi unul pe Amazon pe eBay.We nu sunt familiarizați cu celelalte magazine le - ați menționat, așa că nu vă pot consilia cu privire la acest lucru. 

Fara comentarii


Rețeaua CryptoWorldÎntrebare:

Este CryptoWorld rețea o înșelătorie?

Răspuns:

Hei aprilie
 

Înșelătorie Testul Bitcoin


Se pare ca o pierdere totală de bani și de timp pentru mine! Te - aș sfătui să - l evite.

Fara comentarii


Limita de conectare zilnicăÎntrebare:

Bună,
am primit un mesaj ca „conectare zilnică a atins limita“, și nu mă pot conecta la 99Bitcoins Faucet. Care este nr de loginuri permise pe zi? Poate numărul fi crescut sau schimbat?

Răspuns:

Bună Annamalaisami,
există o restricție privind numărul de log out și log - uri le puteți face pentru a păstra contul în siguranță, nu vom împărtăși acest număr din motive de securitate. Jurnalul de zi cu zi, în limita nu te interzice pur și simplu nu vă permite să vă conectați prea multe ori de la diferite IP - uri. În mod normal, dacă nu utilizați un VPN care este împotriva Robinetul Rulesyou ar trebui să poată să se autentifice timp nex automat. Vă sugerez să încercați din nou mai târziu în această zi.

Comentarii:

Vă sugerez să rămâi conectat până la dvs. Sunt de așteptat să facă unele revendicări în viitorul apropiat.

Multumesc pentru raspunsul rapid. Am conectat și afară din același sistem. Eu nu sunt de logare de pe diferite IP-uri. Dacă închid browser-ul dupa ce a pretins o dată, am îndreptat din nou să te autentifici. Este acest drept sau nu ar trebui să te deconectezi o dată ce am conectat până când eu sunt revendicați? Pls răspuns. Mulţumesc mult.

Nu putem împărtăși numărul de timp, vă puteți autentifica o zi din motive de securitate, pentru a evita tentativele de accese neautorizate.

Știri asociate


Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Cum îți recuperești banii de pe un portofel din hârtie?

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Adresa este dezactivată

Post Litecoin

Problemă cu plata și adresele XAPO pe adresa 99bitcoins.com

Post Litecoin

Guvernele intră

Post Litecoin

GladiaCoin review sau Opinie

Post Litecoin

Transferul Bitcoin în așteptare timp de 12 ore?

Post Litecoin

Bitcoin card

Post Litecoin

Mineritul Monero?

Post Litecoin

Exportați cheia privată din adresa de destinație utilizată

Post Litecoin

Cum pot deschide un cont bitcoin?