Coinbase conturile la Ledger Nano S Wallet? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase conturile la Ledger Nano S Wallet?

Coinbase conturile la Ledger Nano S Wallet?

Întrebare:

Tocmai am primit meu Ledger Nano S Wallet în Mail astăzi. Ar trebui să transfere toate soldurile mele Cont Coinbase la acest portofel înainte de SegWit2x cu furcă sau Lăsați-vă conturile pe Coinbase singur pentru Time Being ??

Răspuns:

Hei Duane,
Situația este foarte, foarte murdar. Destul de sincer, oamenii S2X ar trebui să fie rușine pentru a provoca tot acest haos - Sunt sigur că oamenii vor pierde bani din cauza toate aceste prostii. Stai in siguranta!

Fara comentariiAlternative alternativeÎntrebare:

Ultima actualizare pe 19 ianuarie 2018 la 06:33

Am încercat să fac prima mea achiziție Bitcoin și tot ce am citit / ceas despre Bitcoins recomandă utilizarea Coinbase la un moment dat în timpul achiziției sau procesul de configurare. Până în prezent, am avut experiențe teribile cu Coinbase. Am încercat semnarea în luna mai și în perioada respectivă au avut aparent probleme cu autentificarea lor, sistemele de emitere a biletelor, sisteme si diverse alte caracteristici de cumpărare. Biletul meu a fost așezat fără răspuns cu ei timp de aproape 2 luni și am fost în imposibilitatea de a verifica o metodă de achiziție cu ei.

TL; DR Caut o alternativă bună pentru Coinbase atât pentru amenajarea unui portofel și obținerea de o adresă și pentru finanțarea portofelul. Ai vreo recomandare?

Mulțumiri!

Răspuns:

Bună Nigel, Coinbaseis într-adevăr, un schimb foarte popular, dar are propriile sale probleme prea. Vă sugerez să vă verificați acest articlewhich includ o mulțime de schimburi alternative, în cazul în care puteți cumpăra Bitcoins. Câteva dintre ele au, de asemenea, comentarii, probabil că merită verificat și pe acelea. 

Comentarii:

Mi-ar recomanda https://rofx.net/. Acestea sunt fiinteaza pe piata din anul 2009 și au condiții destul de bune pentru BTC comercial: nici un comision de retragere, pret Bitcoin bun, tranzacții rapide.


Aplicația Coinbase și cheia privatăÎntrebare:

Multumesc mult pentru seria dvs. Teribil.
Am asigurat aplicația Coinbase de pe iPhone și a înființat un cont ( de schimb și portofele). A fost Presupun că pentru a primi o adresă de portofel și cheia privată? Am primit doar instrucțiuni pentru a seta o parolă. Un pic confuz.

Răspuns:

Bună Lisa,
The Coinbase interfețe app direct cu Coinbase, care stochează cheia privată. Cred că dacă vă configurați parola, atunci aplicația va permite să achiziționați Bitcoin și de al retrage din contul dvs. Coinbase o dată achiziționat. Coinbase încearcă să păstreze lucrurile simple, astfel încât acestea nu oferă control asupra propria cheie privată. Acest lucru este bun pentru ușurința de utilizare, dar rău pentru securitate, deoarece aceasta înseamnă că trebuie să ai încredere coinbase pentru a controla Bitcoins dumneavoastră. Aș spune că e în regulă ca o introducere și pentru cantități mici cu toate acestea. Dacă începe să se acumuleze valoare mult în Bitcoin, v - ar fi mai bine stocarea monede sub propriul control, în mod ideal într - un portofel hardware - ul, care este o soluție de securitate mare, care este, de asemenea, convenabil și relativ ușor.

Fara comentarii


Aplicarea coinbazeiÎntrebare:

Am încercat să creeze monedă de bază începând cu 14 noiembrie. Se spune că am fonduri nelimitate, chiar dacă mi-am pus contul meu de verificare în sistem. Acesta arată contul meu de verificare este acolo. Se păstrează, de asemenea, spunându-mi contul meu este incomplet. „Va trebui să adăugați informații suplimentare despre tine, inclusiv o sursă de fonduri înainte de a putea cumpăra digitale“. Orice ajutor ar fi apreciat. Nu pot par să găsească răspunsul pe forum bază de monede. Este foarte frustrant.

Răspuns:

Bună Jennifer,
 

Coinbase opinie: 6 controversată Trebuie să fiți conștienți de


Vă sugerez să contactați asistența pentru clienți Coinbase lui, cu toate că acest lucru ar putea dura ceva timp ca ei se confruntă cu un aflux mare de clienți noi. Ai putea lua în considerare, de asemenea, folosind un schimb diferit? Există o mulțime de schimburi acolo. Kraken și Bitstamp sunt atât de bune, sau ai putea încerca LocalBitcoins pentru o abordare mai de la persoană la persoană.

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Cumpărați Ripple cu un card de credit

Post Litecoin

Regiunea de schimb și cantitatea minimă

Post Litecoin

Invitați codul la CoinAd?

Post Litecoin

Este portofelul meu Bitcoin la fel ca adresa publică Bitcoin?

Post Litecoin

Realul meu BTC a disparut pe portofelul Jaxx

Post Litecoin

Ajutorul este necesar

Post Litecoin

MLM Companii BitCoin

Post Litecoin

Doresc să vă prezint opinia (NU obligatorie) cu privire la aceste 3 proiecte

Post Litecoin

Sunt minerii lor etherei dedicați?

Post Litecoin

Cum cumpăr AltCoins dacă sunt rezident în Hawaii?

Post Litecoin

Ledger Nano S

Post Litecoin

OpenLedger