Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?

Întrebare:

Am în plan crearea unui robinet, și pur și simplu de cumpărare Bitcoins. Ar trebui să investească în ceva de genul portofel Trezor? Sau este un portofel liber cum ar fi bine coinbase pentru a stoca Bitcoins dumneavoastră?

Răspuns:

Hei Luke, puteți utiliza Coinbase pentru a cumpăra Bitcoins, dar nu aș păstra prea mulți bani în ea ca nu ai control asupra portofel. Dacă doriți o mai profundă citit pe Coinbase citit acest lucru. Dacă doriți de securitate maximă a obține un Trezor asta e ceea ce fac.

Fara comentariiPot folosi propriul meu server dedicat de găzduire web pentru a-mi aminti?Întrebare:

Ultima actualizare pe 16 ianuarie 2018 la 09:37

Bună, eu sunt dezvoltator de web și în prezent am propriul meu server dedicat (Ιntel® Core ™ i7-6700 SSD HT (32GBRAM), CentOS 64bit). Eu folosesc serverul de mai sus pentru meu de zi cu zi lucrătoare și pentru a avea paginile web ale clienților mei acolo.
Mulțumiri:)

Răspuns:

Hei Christos ce faci?
Mult noroc!

Fara comentarii


Poate fi posibilă rularea nodului ligntning de pe site-ul wordpressÎntrebare:

Bună,
eu sunt rulează un site robinet sub WordPress și mă întreb pe cale de a rula un nod fulger full - time pentru Bitcoin sau litcoin. Sper să - ți asculți pe asta.

Răspuns:

Bună Ranjan,
 

Fulger de rețea Trece Bitcoin Mainnet de testare, un pas spre Completionfrom Bitcoin


 

Cum de a testa rețeaua de fulgere (pe testnet) de la Bitcoin


Primul este destul de ușor, al doilea este un pic mai mult de lucru. După ce ați trecut prin ambele, ar trebui să aibă o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează LN la un nivel tehnic. Această cunoaștere va ajuta să configurați un nod atunci când este momentul potrivit.

Fara comentarii


Poate oare jumătatea medie a lui Joe?Întrebare:

Ai nevoie de abilități avansate de calculator?

Răspuns:

Hei John, cu siguranta poate - dar va costa ceva bani.
În acest detaliu posti procesul exact (inclusiv un video) a modului de exploatare a începe Bitcoins. Nu e foarte tehnic, dar veți avea nevoie pentru a obține unele echipamente scumpe, dacă doriți să mineze eficient. Iată un alt post despre profitabilitatea miniere Bitcoin.

Fara comentarii


Pot doi oameni să dețină un portofel alcool?Întrebare:

Bună ziua și vă mulțumesc pentru timpul acordat pentru a răspunde la întrebarea mea. Aș dori să știu dacă un portofel Bitcoin poate avea doi proprietari confirmați. De exemplu, poate un cuplu care nu este căsătorit parts un portofel în cazul în care acestea ar trebui atât să aprobe o tranzacție înainte de a se poate întâmpla? Sau, poate că o persoană poate face tranzacția, dar ambele nume ar putea fi enumerate ca proprietari ai portofel? Multumesc din nou!

Răspuns:

Hei Jill, o mare întrebare! Da, acest lucru este posibil.
Dacă dorești


Putem cumpăra biți din partea taÎntrebare:

Hi om, sunt un nigerian, și aici Bitcoin vânzătorii pun prețul de Bitcoins cu mult peste ceea ce este acceptabil 500 Naira pentru un dolar, și asta înseamnă pentru unul pentru a fi capabil să cumpere 100 de dolari în valoare de Bitcoins cineva trebuie să plătească 50.000 Naira doar pentru a avea 0.10548634 și acest lucru nu este încurajatoare, deoarece suntem în acest lucru doar pentru a afla ce biți monedă este și, de asemenea, să fie viabilă atunci când aceasta este acceptată în viitor, așa că întrebarea mea este acest lucru este posibil să aibă un acord cu tine în cazul în care unul transferuri bani pentru a vă prin PayPal sau care transfera vreodată metoda pe care o alegeți astfel încât să putem cumpăra de la tine la dolar oficial la schimb Naira... Monede localbit au nigerieni foarte lacomi cu prețuri scandalos

Răspuns:

Hei Oracle, mulțumesc ați scris.
Ai încercat uita la bitx.co? Știu că se ocupă foarte mult cu Nigeria.

Comentarii:

Vă mulțumesc foarte mult pentru a răspunde la întrebarea mea, voi încerca bitx.co. Ai bun aproach PR


Poți să faci o revizuire a acestui comerciantÎntrebare:

Am găsit acest comerciant. Poți face o recenzie? https://www.btcxchange.com/

Răspuns:

Bună Alex,
Mie mi se pare a fi un site bun. A fost difuzate începând cu 2014, iar CEO - ul este cunoscut. Cu toate acestea, se pare să se ocupe de volume destul de mici și de a satisface cea mai mare parte a clienților din România. Din acest motiv, nu cred că noi o vom analiza mai curând avem tendința să se concentreze pe schimburi foarte mari de volum, care răspunde clienților dintr - o varietate de țări. Vă mulțumim că ați menționat că, deși, voi ține cont în special pentru românii care pun în legătură cu Bitcoin.

Comentarii:

Puteți să vă rugăm să consilieze cu privire la nivelul de încredere de https://whatsminer.net, în cumpararea mineri de la ei!

Cu respect,
Mohamad

Știri asociate


Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN DOAMNE

Post Litecoin

Exploatarea Bitcoin cu exploatarea norilor

Post Litecoin

Despre Electrum Wallet Seed :

Post Litecoin

Ledger Nano S

Post Litecoin

Privind cheia privată

Post Litecoin

OpenLedger

Post Litecoin

Crystafox mineri înșelătorie sau legit?

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Noua echipă germană. bitnake.com, în spațiul btc, este o înșelătorie chiar din poarta!

Post Litecoin

Portofel hardware

Post Litecoin

Nouă Cryptocurrency

Post Litecoin

Electroneum