Bitcoin de plată bitgo la nirvanashop | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin de plată bitgo la nirvanashop

Bitcoin de plată bitgo la nirvanashop

Întrebare:

Bună... Tipule,
Multumesc, stima.

Răspuns:

Hei,
nu ar trebui să fie o problemă - puteți plăti cu orice portofel doriți cu Bitcoin.

Fara comentariiBitcoin În așteptareÎntrebare:

Am trimis Bitcoin 3 zile acum și încă nu va trimite o confirmare și finalizarea tranzacției, doar tot spune în așteptare pentru 4zile trecut

Răspuns:

Bună ziua Okpako, rețeaua Bitcoin este foarte „ocupat“, din cauza prețului Bitcoin risiing. Dacă acestea nu adăugați suficiente taxele pentru tranzacția va primi, probabil, blocat și nu trece prin. Am sugerăm să citiți această postthat explică toate posibilitățile disponibile în această privință.

Fara comentarii


Limitele de cumpărare BitcoinÎntrebare:

Noi încercăm să cumpere un bloc de Bitcoin. Portofelul spune că limita noastră este de 200.00 $ pe săptămână. Am cumpărat $ de 2500 de două săptămâni la rând. De ce există o limită dacă avem bani în bancă?

Răspuns:

Bună John,
cred că prin portofel, probabil, vrei să spui de schimb? Bitcoin software și hardware portofelele nu au limite, dar mai multe schimburi de lucru, deoarece acestea trebuie să respecte reglementările, etc. Dacă sunteți de cumpărare mai mult decât limita de schimb dvs., ai grija - s - ar putea îngheța contul.

Fara comentarii


Bitcoin Recovery - Frază Semnificație Wallet Transfer la un alt portofelÎntrebare:

Bună ziua, bazându-se pe o întrebare solicitat anterior (împreună cu o nouă cerere de clarificare pe care cred că este pierdut din cauza nu popularea ca o nouă întrebare deschisă), voi autorului interogare ca un nou question.If un portofel este pierdut (hardware a pierdut fizic, software-ul corrputed sau nu este acceptat de noul sistem de operare, sau orice scenariu vă puteți imagina), iar producătorul / furnizorul acelui portofel nu mai există pentru a oferi o nouă înlocuire hardware / software portofel, poate fi folosit ca fraza de semințe de recuperare cu o furnizor diferit \ 's portofel pentru a restabili accesul la Bitcoins în cadrul sau sunt acele Bitcoins pierdute pentru totdeauna? Mulțumesc!

Răspuns:

Hei Kevin,
 

Comentarii:

Vă rugăm să deschideți o întrebare nouă pentru aceasta, deoarece acest lucru este dincolo de domeniul de aplicare al întrebării inițiale și voi răspunde.

Mulțumesc! dar, de asemenea, se poate face un portofel hârtie prea mult și care ar fi făcut mai întâi?

Da Nano S poate deține Bitcoin, ETH și LTC

Poate, de asemenea, Bitcoin & altele, în special ETH & litecoin să fie pus în NANOS și încă mai face o copie de hârtie portofel?


Regulamentele Bitcoin din IndiaÎntrebare:

Conform rapoartelor de știri, guvernul indian poate lua măsuri stricte împotriva Bitcoin Trading în India. Cum poate avea impact asupra ecosistemului Criptomonedă. După China și India, celelalte țări pot lua măsuri similare ca acesta va fi ușor pentru ei?

Răspuns:

Hei Rahul,
Alte țări pot interzice, într - adevăr Bitcoin, dar, ca alții, cum ar fi Japonia (și cred că Australia), au legalizat Bitcoin, rezultatul va fi de a stimula inovarea în țările Bitcoin-friendly. În timp ce guvernele pot face foarte dificil pentru cetățeni obișnuiți să utilizeze Bitcoin, efectul pe termen lung al acestei poate fi să -și piardă competitivitatea economică viitoare a națiunilor care permit Bitcoin.

Fara comentarii


Înșelătorie BitcoinÎntrebare:

Ce părere aveți despre înșelătorie Bitcoin ce se întâmplă în acest an ?. Am făcut o mulțime de cercetare și a constatat de fapt foarte interesant despre Bitcoin. Prețul Bitcoin nu este controlat de Bitcoin Miner / utilizator în schimb este controlată de organizația foarte mare. Nu te astepta nici o schimbare drastică asupra prețurilor Bitcoin ca și în trecut.

Răspuns:

Hei Wan, eu nu sunt sigur ce te referi cand spui „înșelătorie Bitcoin ce se întâmplă în acest an“. Bitcoin nu este o înșelătorie și este cu siguranță nu este controlată de către orice organizație mare. Există totuși unele companii care creează altcoins care nu sunt descentralizate, poate că vă referiți la cele. Puteti vedea ultimul mesaj meu despre Bitclub Networkto înțelege ce vreau să spun.

Comentarii:

De asemenea, cred că Coince și Hashocean sunt escrocherii. De fapt, eu cred că cele mai multe, dacă nu toate site-urile miniere nor Bitcoin și site-uri de multiplicare sunt escrocherii.

Cred că există două înșelătorie majore se întâmplă în acest an....hashocean și coince....combine împreună aproximativ 2,7 milioane de utilizator a fost înșelătorie....si milioane de dolari desigur Bitcoin în valoare de pierdut... Anul.Aceasta încă este cea mai mare înșelătorie vreodată se întâmplă....it este controlată de organizația mare... Va auzi mașina lucru poate în jurul acestui an sau anul viitor...... Eu pe drumul meu găsi mai multe dovezi.

Știri asociate


Post Litecoin

A acumulat satoshi

Post Litecoin

Este o investiție o înșelătorie?

Post Litecoin

Văd 2 tranzacții pe link-ul de tranzacție pe care mi l-ai trimis - de ce este asta?

Post Litecoin

Cum de a obține în mod eficient conduce să se alăture meu Low Cost Bitcoin MLM?

Post Litecoin

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?

Post Litecoin

Exploatarea Bitcoin cu exploatarea norilor

Post Litecoin

Cum să transferați monedele din Portofel fierbinte în Portofel Hard

Post Litecoin

Cumpără Bitcoin în Hawaii

Post Litecoin

Cum să trimiteți monede la un portofel, când monedele sunt într-un portofel care nu le suportă?

Post Litecoin

Crystafox mineri înșelătorie sau legit?

Post Litecoin

Faucethub

Post Litecoin

Exploatarea Etherium cu antrenori?