Amd HD 5450 și placa grafică 6350 pe un desktop dell optiplex 780 | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Amd HD 5450 și placa grafică 6350 pe un desktop dell optiplex 780

Amd HD 5450 și placa grafică 6350 pe un desktop dell optiplex 780

Întrebare:

Vă rugăm să am AMD carte HD 5450 și HD 6350 grafică pe un desktop Dell OptiPlex sfaturi 780.pls cum să-l folosească pentru mining.the cele mai bune currencey a mea și cel mai bine peste pontajul cu postcombustie, cea mai bună aplicație minieră și piscină pentru a utiliza.... Multumesc domnule.

Răspuns:

Bună Lawrence,
Avem câteva ghiduri de a mea Ethereumor Zcash, puteți verifica aceste pentru configurare. Puteți verifica https://whattomine.com/ care monedele sunt cele mai profitabile pentru tine de a mea.

Fara comentariiȘi există o taxă pentru a merge înapoi și înapoi bitcoinÎntrebare:

După ce am fost pic de monede portofel de gând să plătească oameni locale, care nu au nimic de a face cu Bitcoin am nevoie de transferul înapoi la dolari și există o taxă pentru a merge înapoi-și-mai departe cum să facă Bitcoin rândul său, Gala, așa că am poate plăti meu instalator, etc.

Răspuns:

Bună Michael,
Pentru a converti Bitcoin în fiat bani, va trebui să - l vândă, fie unei persoane, un Bitcoin ATM sau printr - un schimb. Vor fi taxe implicate, da. În primul rând o monedă de minerit pentru a trimite Bitcoin la cumpărător / ATM / schimbul și apoi orice comision este perceput de ATM / schimbul și cumpărător (dacă utilizați un fel de serviciu de escrow pentru a asigura comerțul cu ele). Aceste taxe sunt variabile, dar ar trebui să fie destul de redus.

Fara comentarii


Un alt necrologÎntrebare:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Răspuns:

Vă mulțumim pentru trimiterea acestui în! Vom actualiza site-ul cu acest curând.
 

Fara comentarii


Antiminer S9 poate să-mi controleze alte monede SHA256 algo cryptoÎntrebare:

Vreau doar pentru a afla dacă S9 Antiminer poate al meu NiceHash și Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Răspuns:

Bună Rohit,
NiceHash este un serviciu de cloud-miniere, care va permite să închiria hashpower ASIC dumneavoastră. Nu sunt sigur dacă acest lucru ar fi mai profitabilă decât cea minieră dreapta moneda SHA-256, dar mi - ar nu cred. Nu sunt sigur că e un serviciu legitim, fie.

Comentarii:

Multumesc Steven, doar câteva mai multe lucruri
S9 mahine ca 13 Th / s redus de energie pentru tocare miniere Bitcoin, asa ca va mina Bitcoin numerar cu aceeași putere hashing.

Dacă aș plasa o comanda astazi pentru masina de S9, voi fi obtinerea-l în ianuarie 2018 - crezi că de atunci este în valoare de minerit Bitcoin așa cum am auzit că vine aproape de marca sa de 21 de milioane și, ulterior, va fi mort, așa vreau doar să știu dacă pot folosi aceste mașini S9 la altă valută ale mele pentru profit.

Pe coinwarz se arată nu o monedă unică este în profit a mea chiar acum, dar cred că depinde de puterea de exploatare a dreptului mașinii sau jocul este de peste nu mai are bani în afaceri miniere.
orice alt mod de a face bani prin exploatarea acestor monede.

Răspunsul va fi foarte apreciat

Multumesc
Rohit

Oh, da, și eficiența economică între diferitele monede pe care le puteți mea va varia, în funcție de preț și dificultatea lor. Check out CoinWarz și sortează după algo pentru a vedea care este în prezent cel mai profitabil în monedele SHA-256.


Antminer și calculatorÎntrebare:

Salutări,
Este posibil să se conecteze mai mult de un S9 Antminer la un computer sau am nevoie să aibă pentru fiecare Antminer separat de calculator?

Mersi

Răspuns:

Bună Damir, 
Antminer S9 este un computer specializat la mina Bitcoins. Ai nevoie doar de o sursă de alimentare și puteți începe miniere, nu este nevoie să aibă calculatoare suplimentare. Aici puteți citi nostru recenzie Antminer S9, care are, de asemenea, un video despre configurarea. 

Fara comentarii


Antminer s9Întrebare:

Ce hardware altceva este nevoie cu S9 antminer. Am nevoie de GPU separat, placă grafică suplimentare

Răspuns:

Bună Saksham,
Veți avea nevoie de o unitate adecvată de alimentare (PSU), o conexiune la internet și un dispozitiv pentru a controla S9. PC - urile sunt, în general, utilizate de către mineri, de multe ori rulează Linux, cu toate că puteți utiliza alte dispozitive și sisteme de operare. Nu va avea nevoie de nici un alt hardware suplimentar, poate, în afară de lucruri cum ar fi ventilatoare sau aircons pentru a menține mediul de operare în parametrii necesari de S9.

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Pot să cumpăr mai puțin de 1 Bitcoins?

Post Litecoin

Te rog ajută-mă înainte ca acest bully să devină supărat

Post Litecoin

Nou pentru Bitcoin 1

Post Litecoin

Prietenul care mă va ajuta și îmi va vinde să mă inițieze - ce să ia în considerare

Post Litecoin

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?

Post Litecoin

Bani pierduti

Post Litecoin

Făcatul nu plătește, aruncând eroare nevalidă

Post Litecoin

Puteți să faceți un articol despre modul în care funcționează rețeaua de trăsnet?

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Portofel Gatehub

Post Litecoin

Cum pot obține bijuterii gratuite

Post Litecoin

Cum îți recuperești banii de pe un portofel din hârtie?