AIMBTC | Romanian.globalsciencecollaboration.org

AIMBTC

AIMBTC

Întrebare:

D - le, am investit în aimbtc.com.and Vreau să știu părerea dumneavoastră cu privire la această investiție, dacă
Multumesc

Răspuns:

Bună Raymond,
Personal nu am găsit o companie de incredere de investiții Bitcoin da și aș sfătui să stai departe de ele. 

Comentarii:

Este foarte dragutAjutor AlohaÎntrebare:

Aloha de la hawaii.iv a fost un bucătar și un montator toată viața mea, dar iv început de curând cu seziours și nu mai poate lucra im de bani și au nevoie de acest help.is cel mai bun mod de a începe și ru încă mai face money.i sunt un calculator retared.u par a fi mult mai bine decât restul oamenilor iv watched.what face u I a lua into.please recomanda dacă u să-mi arate calea...

Răspuns:

Bună Joe, există mai multe moduri de a face bani online cu Bitcoin. Vă puteți alătura noastre 99Bitcoins Rotile, sau puteți începe chiar propriul robinet, folosind nostru gratuit Bitcoin robineți WordPress plug-in. În acest articol, puteți găsi mai multe opțiuni cum să lucreze pentru Bitcoins on-line.

Fara comentarii


Alte monedeÎntrebare:

Ar trebui să cumpere o grămadă de unități de procesare grafică ieftine și le-au toate minerit cea mai profitabilă monedă sau au 1 sau 2 unități de procesare grafică scumpe miniere cea mai profitabilă monedă

Răspuns:

Hei Isiah,
Sfat: Radeon RX 480 este una dintre cele mai eficiente carduri în jurul.

Fara comentarii


Altcoin Hardware WalletÎntrebare:

Aveți orice articol despre altcoin Hardware sacosa? În timp ce caută pe wiki.bitcoin.it am găsit doar un singur altcoin HW portofel, și că a fost, de asemenea, pentru Ethereum doar acum. Ar fi minunat dacă ai scrie despre portofele hardware altcoin, ca piață de altcoins este, de asemenea, o piață în curs de dezvoltare.

Răspuns:

Bună Tony,
Ambele Trezorand Ledgersupports mai multe altcoins, puteți verifica comentarii cu privire la aceste portofele hardware sub link - urile.

Fara comentarii


Altcoiner.net este legit sau o înșelătorie?Întrebare:

Salut Am încercat să găsească un nor site-ul minier legit de a investi Bitcoins mele și a găsit Altcoiner.net este legit sau o înșelătorie? De asemenea, am găsit Ethtrade.org, care este din aceste două site-uri oferă cele mai profitabile pentru investiția mea?

Răspuns:

Bună Emily.
Mult noroc!

Comentarii:

Escrocheria cel mai înalt grad

Harta, ceea ce face sa spui Altcoiner.net este o înșelătorie?


Altcoiner.net Shutdown?Întrebare:

Știi dacă acest lucru HYIP a închis? Toate tranzacțiile efectuate sunt în așteptarea ca de vinerea trecută încă site-ul este încă pe deplin funcțional. Mulțumesc

Răspuns:

Hei Scott,
Sper că nu ai pus prea mulți bani în ea.

Fara comentarii


Schimburi alternativeÎntrebare:

Bună Zsofia,

Există un schimb alternativă de încredere în afară de Bitstamp pe care le pot folosi pentru a cumpăra XRP? Nu sunt confortabil cu nivelul de cerințe KYC că solicitările Bitstamp.

Răspuns:

Bună Brian,

Destul de mult toate schimburile care manipulează Fiat va avea aceste tipuri de cercuri KYC pentru a sari prin. Cu toate acestea, cum ar fi spus Zsofia, puteți evita acest hassle prin cumpararea Bitcoin, folosind o metodă mai anonim. Achiziționarea BTC direct de la un individ prin intermediul site-ului LocalBitcoins.com sau aplicația Bisq sunt metodele recomandate.

Apoi, puteți face schimb acest BTC pentru Ripple pe un schimb numai cripto fără a fi nevoie să facă mult de verificare. Pentru schimburi complete, a verifica afară Poloniex.com, HitBTC.com sau Cryptopia.co.za (există mai multe opțiuni!) Și pentru un schimb rapid, ușor, încercați Changelly.com sau Shapeshift.io.


Alternativă la Transferwise pentru a cumpăra BTC prin transfer internațional prin Wire (am un cont Xapo și pare opțiunea cea mai ieftină)Întrebare:

Există vreo altă alternativă foarte ieftine pentru a transferwise pentru a cumpăra Bitcoins folosind transfer bancar internațional? Ecuadorian Taxele bancare sunt foarte scumpe, deci este aproape imposibil de a cumpăra la prețul de piață. (Am un cont în xapo)

Răspuns:

Cel mai ieftin l-am găsit în Bitstamp și asta e ceea ce eu sunt, folosind, dar va avea în continuare taxele bancare aferente transferului.

Comentarii:

Cardurile de debit sunt scumpe, deoarece acestea permit chargeback (mai mult pe faptul că aici:
BTC-E a fost în jurul valorii de o lungă perioadă de timp și este cel mai ieftin, dar este, de asemenea, nereglementat, în măsura în care știu să fie atât de atent cu banii.

Am dat seama că prețul din e-BTC este cel mai ieftin pe care l-am găsit. Se pare că lucrează cu transfer bancar. Există vreo alternativă mai ieftină de a folosi carduri de debit, vere coinmamma și CEX sunt scumpe acum. (Ei lucrează în întreaga lume)

Știri asociate


Post Litecoin

AUG 1

Post Litecoin

Ajutorul este necesar

Post Litecoin

Câștigurile posibile pare prea scăzute

Post Litecoin

Bitcoin calculator - Calculul pe o perioadă mai lungă (>prima lună)

Post Litecoin

Ledger Nano S

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Regiunea de schimb și cantitatea minimă

Post Litecoin

Am trimis BCH la adresa BTC

Post Litecoin

Orice idei de ce această tranzacție are zero confirmări?

Post Litecoin

Prietenul care mă va ajuta și îmi va vinde să mă inițieze - ce să ia în considerare

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Aveți portofelul - fără program principal