A acumulat satoshi | Romanian.globalsciencecollaboration.org

A acumulat satoshi

A acumulat satoshi

Întrebare:

Domnule, eu nu înțeleg ce vrei să spui prin Satoshi acumulate în adresa dvs. Bitcoin. În al doilea rând, de fapt, cred că orice am face din site-ul dvs. Va fi depus în adresa mea bitcon. Am verificat contul meu și nu am văzut nici de la tine. Ce se întâmplă te rog?

Răspuns:

Bună LibertyKingdom,
Vă rugăm să consultați Robinetul FAQfor întrebări generale. În cazul în care aveți orice întrebări specifice legate de contul dvs., probabil, cel mai bine este să ne trimiteți un mesaj folosind contactul formwith de e - mail a contului și adresa BTC pe care îl utilizați și vom lua o privire.

Fara comentariiAcumularea blocurilorÎntrebare:

Înțelegerea mea după vizionarea video este că fiecare tranzacție este grupat într-un bloc și adăugat la lanțul după verificare. Pe măsură ce lanțul crește în timp, nu ar fi nevoie de un miner tot mai puternice computere super-pentru minerit? Nu ar sistemul ajunge la un punct de control în cazul în care mineritul devine imposibilă? Acesta este un sistem extrem de confuz pentru o persoană obișnuită ca mine și eu pot vedea că complexitatea va fi limitarea acestuia în viitor pentru oamenii medii. Acesta se va încheia instituționalizat în cazul în care instituțiile vor „avea grijă de noi“. Doar mai mare frate imo. Sunt, probabil, greșit cu privire la această analiză. Vă rugăm să corectați-mă.

Răspuns:

Bună Ed,
Este numit minerit dificultate și din cauza asta, este mai dificil de monede de mină noi după o anumită cantitate de blocuri minat. Aici poti


Acceptând un serviciu de consultanță pentru serviciile de consultanțăÎntrebare:

Salut baieti... Iubitor informațiile de pe site-ul și videoclipuri. Im de vârstă mijlocie și un newbie la Bitcoin. Se pare ca am să învețe o nouă întrebare întreg language.My. Este Sunt un consultant de afaceri mici. Am un site web. Vreau să iau plata pentru serviciile mele de consultanță. Eu nu sunt un comerciant cu amănuntul, se pot spune 5-10 plăți pe săptămână. Cum aș merge despre a) promovarea pe care am accepta plăți Bitcoin și 2) ce bicoin adresa de portofel face i le dau. Orice ajutor / sfat ar fi grozav. Ps. Tocmai ți-a dat un dop frumos pe Twitter.

Răspuns:

Bună Mark,
După ce te mai familiarizați cu Bitcoin, puteți adăuga un mesaj adecvat pentru site - ul dvs. Și / sau facturile. Ai putea trimite chiar și dintr - o notificare prin e - mail pentru clienții dumneavoastră, permițându - le să știu despre cea mai recentă opțiune de plată. Vă recomandăm să se familiarizeze cu Bitcoin în primul rând, ca și clienții dumneavoastră ar putea pune întrebări despre el. Veți avea nevoie, de asemenea, să înțeleagă elementele de bază pentru a accepta și plăți prin magazine în condiții de siguranță.

Fara comentarii


Adăugați dacă schimburile necesită autentificare în două direcțiiÎntrebare:

Ar trebui să adăugați opiniile dumneavoastră de schimburi, etc, dacă necesită autentificare 2 mod.
Pentru cineva ca mine, fără un dispozitiv mobil și care Google are încredere atât de mult încât el obiceiul instala browser - ul Chrome, coinbase este din cauză, de exemplu, pentru că aveți nevoie oricare dintre cele două pentru a le folosi. La fel cu multe alte servicii, astfel încât acest lucru ar fi o informație valoroasă pentru mulți

Răspuns:

Hei, Frank,
sunt întru totul de acord, încerc să evite Google, în măsura în care este posibil mine. Am o Trezor în loc de un registru pentru același motiv. Cu toate acestea, cred că doar presupune că toată lumea are un dispozitiv mobil în aceste zile. Există cu siguranță, sunt schimburi în cazul în care doar un e - mail va fi suficient. Singurul schimb fiat-cripto mă pot gândi chiar acum așa este Bitfinex, dar acestea nu mai deservi clienții din SUA. Nu - mi amintesc Kraken care necesită un număr de telefon mobil, așa că vă recomandăm să verificați - le.

Fara comentarii


Adăugați Satoshi la USD la Robinetul meu și adăugați bannerul meu?Întrebare:

Bună Ofir, considerați mine folosind link-ul dumneavoastră Simplu Satoshi la Convertor USD pe robinetul meu Bustedfaucet.com și ai putea arunca banner-ul meu undeva pe site-ul dvs.?

Răspuns:

Hei Logan,
simțiți - vă liber pentru a lega la Satoshi la Convertor USD pe site - ul dvs., cu toate acestea nu vor fi în măsură să anunț banner - ul dvs. La site - ul gratuit, acest lucru este modul în care am păstra site - ul de funcționare. Dacă doriți să achiziționați anunțuri aici sunt ratele:

Publicitate pe 99 Bitcoins


Ofir

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Privind cheia privată

Post Litecoin

MLM Companii BitCoin

Post Litecoin

Cum să scrieți suport în Blockchain.info

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Meritul de merit al băncii

Post Litecoin

Bitcoin de vânzare pe ebay?

Post Litecoin

Portofel hardware

Post Litecoin

Cumpărarea și vânzarea Bitcoins în Kenya

Post Litecoin

Ledger Nano S

Post Litecoin

Încerc să plătesc ceva, dar mi-a spus să trimiteți atât PRECIS și Suma, dar cum rămâne cu taxele de trimitere?

Post Litecoin

Coinbase conturile la Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Câștigurile posibile pare prea scăzute