Xapo a comis o momeală și un comutator? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Xapo a comis o momeală și un comutator?

Xapo a comis o momeală și un comutator?

Comunitatea Bitcoin este în brațe, după o imagine a mers virale arată Xapochanging site-ul Xapo după expedierea cardului de debit Xapo.

Imaginea a fost rapid viral pe imgurand / r / bitcoinon reddit cu consternare de la o brazdă mare de utilizatori care părăsesc comentarii de ultraj la încercarea de a explica taxele.

Evident, indignarea este mai centrată în jurul faptului că Xapo a făcut o promisiune inițială și mai târziu nu a reușit să livreze și nu a fost încă să recunoască faptul că a fost cazul.

Moneda de foc acoperite anterior Xapo când a ridicat o suplimentare de 20 de milioane de dolari în fonduri de risc și au fost la momentul încă de publicitate, care in afara $ prima de 15 taxa pentru cartela nu ar fi de încărcare taxe suplimentare.

Moneda de foc a ajuns la echipa de PR de la Xapo și nu au primit încă o declarație la momentul respectiv ne-am dus să apăsați cu această poveste, dar dacă primim o declarație vom actualiza această poveste.Xapo ridică încă 20 de milioane de dolariXapo a ridicat 20 de milioane de $ în seria A-1 de finanțare. Această rundă de finanțare a fost condus de Greylock Partners si Index Ventures, cu investiții suplimentare de către răsărire Capital Partners, Max Levchin, co-fondator al PayPal, investitor pe Internet Yuri Milner, și Jerry Yang, partener fondator al AME Cloud Ventures și co-fondator al Yahoo !. Acești investitori se alăture sustinatorii anterioare Benchmark, Investment Group Cetatea, și Ribbit Capital, care a investit 20 de milioane $ în seria A de finanțare în luna martie.

Reid Hoffman si Mike Volpi se va alatura lui Matt Cohler în calitate de observatori de bord Xapo lui. Atât Reid și Mike au o istorie dovedită de recunoaștere a tehnologiilor emergente înainte de a ajunge la masele și ambele au inaugurat inovații de la ideație la punerea în aplicare la adoptarea pe scară largă.

CEO-ul Wences Casares a spus, „Privind în perspectivă, vom continua să investească fondurile în construirea echipei noastre si suita de servicii. Ne-am angajat la dezvoltarea cadrului care să permită Bitcoins să fie utilizate de către consumatori în viața lor de zi cu zi in timp ce, de asemenea, continuă să oferta de stocare Bitcoin este extrem de sigur pentru fonduri de pe Wall Street, schimburi, și instituțiile financiare de manipulare Bitcoins.“

Xapo oferă Bitcoin portofele, bolti, și în curând va fi de transport maritim primul card de debit Bitcoin pentru consumatori.


Aplicația XE pentru valută adaugă Bitcoin în lista saServiciul care sa transformat în convertorul valutar favorit pentru o mulțime de oameni, a adaugat recent Bitcoin la lista sa de opțiuni. XE valutar a avut deja peste 180 de posibilități, dar acum Criptomonedă este, de asemenea, una dintre ele.

Cu mai mult de 15 milioane de descărcări, aplicația gratuită și calculator simplu - care caracteristici rate de schimb actualizate și diagrame, printre alte servicii, și de asemenea, funcționează și offline - este considerat un top 20 Călătorii & aplicații locale pe Google Play. În plus, acesta a fost prezentat în mass-media majore, cum ar fi BBC, LA Times, CNN și Travel Channel.

Un alt semn de progres pentru Bitcoin!

Via techbeast.net


Serviciul de închiriere de yachturi din Miami Beach acceptă criptocurrencyDacă sunteți de planificare o excursie la plajă și există unele BTC arde buzunarul trunchiurilor dvs., aici este o sugestie: Criptomonedă este cel mai nou plata optionat Miami pe bază de serviciu de închiriere de barca avantajată Yacht Cartelor & Sales.

Compania are 26 de bărci și iahturi, care pot fi închiriate timp de patru ore sau mai mult, împreună cu un căpitan și o stewardesă aflate în proprietate privată.

Potrivit co-proprietar Jessica Londono, The avantajată organizează întreaga călătorie clienților de combustibil la produsele alimentare, fie că doresc să închirieze cea mai mică barca disponibile, care este de 38 de picioare, sau cea mai mare vas, cu 130 de picioare. O croazieră privat poate deține un maxim de 12 persoane.

Prețurile încep de la 1.500 $ și poate merge până la $ de 18.000, valori echivalente cu 1,8 BTC și respectiv 22,3 BTC, în funcție de cursul de schimb curent. Toate tranzacțiile sunt procesate de către BitPay.

Jessica Londono și soțul ei, fondatorii avantajată, a decis să înceapă să accepte Bitcoins după ce a devenit mineri în 2013. „Am aflat despre Bitcoin în martie. Am auzit despre el înainte, dar noi chiar sa angajat atunci când am decis să cumpere un miner de la Butterfly Labs“, a declarat ea Bitcoin examinator.

Cuplul este menținerea unei părți a Bitcoins și încasa restul de acum, în principal, deoarece compania are nevoie „să plătească proprietarilor barca, stewardesa, angajații și cheltuielile“ și nu acceptă încă Criptomonedă.

Londono într-adevăr crede că Bitcoin are un viitor „mai ales în Miami, în cazul în care avem atât de mulți turiști“. Ea spune că dacă orașul poate avea mai multe vânzătorii precum The avantajată de a accepta Bitcoin într-un viitor apropiat, „ușurința de a avea o monedă se va schimba viata“.

Imagini de la The avantajaŃi

Știri asociate


Post ICO

Coinbase urmărește achizițiile clienților și închide conturile care încalcă regulile

Post ICO

Schitul Bitcoin din Suedia Safello se alătură băncii britanice pentru a îmbunătăți serviciile

Post ICO

Comentariile BitLicense devin publice, noi înregistrări Bitcoin și multe altele

Post ICO

CEX.io a creat servicii de schimb valutar în America Latină

Post ICO

Bitstamp depășește hack-ul, Overstock.com promovează Bitcoin cu ATM și multe altele

Post ICO

Bitcoin schimba industria sexului: Adult Way este noua platformă prietenoasă cu criptografia

Post ICO

Bitcoin se confruntă cu o concurență sporită din alte monede digitale

Post ICO

VeriCoin iubește pe Bitcoin, IBM laudă un blocaj și multe altele

Post ICO

Bounties pentru promovarea Crypto

Post ICO

Fidor și Kraken se angajează pentru banca de criptocuritate

Post ICO

5,5 milioane de dolari îi ajută să ajungă în ecosistemul Bitcoin cu toate instrumentele necesare

Post ICO

Fundația Bitcoin răspunde scrisorii lui Manchin: Dacă Bitcoin nu va înflori în SUA, va înflori în altă parte