Te îngrijorează de Bitcoins? Un comerciant elvețian de criptare poate să-i păstreze într-un buncăr nuclear | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Te îngrijorează de Bitcoins? Un comerciant elvețian de criptare poate să-i păstreze într-un buncăr nuclear

Te îngrijorează de Bitcoins? Un comerciant elvețian de criptare poate să-i păstreze într-un buncăr nuclear

Având în vedere că guvernul elvețian a permis firmelor private să cumpere sau să închirieze o parte din adăposturi Fallout țării construite în perioada Războiului Rece, o mulțime de noi afaceri originale au apărut. Unul dintre ei a fost creat de către un comerciant Criptomonedă, care a decis să utilizeze unele dintre cele 7.000 de buncăre disponibile pentru a stoca în siguranță monede digitale, permițând super-securizat miniere și de tranzacționare, de asemenea.

Richard Porubcan este pseudonimul acestui antreprenor elvețian, potrivit Forbes, care mai degrabă nu ar dezvălui adevărata identitate. Cu toate că acest lucru ar putea evoca unele suspiciuni, comerciantul pare legitim: el conduce o operațiune de succes virtuale miniere moneda numita GMP, care atrage investiții prin intermediul unui site web numit Cryptostocks, și menține contactul cu mulți acționari săi.

Lui operațiune are un rating de „alb“ pe schimb, ceea ce înseamnă că el a jucat de regulile și plata înapoi investitorilor săi. Forbes raportează că afacerea sa este situat într-o zonă vorbitoare de limbă germană a Elveției numit Kreuzlingen.

Despre această nouă inițiativă, Porubcan-l descrie ca fiind un proiect care va oferi buncăre Bitcoin apocaliptica dovada care permit super-în condiții de siguranță miniere, comerciale sau de depozitare a numerarului digitale, care servesc ca noduri vitale într-un „descentralizat și neutru“ financiar sistem.

„Bitcoin câștigă de tracțiune. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie asigurată în cel mai bun mod posibil infrastructura hardware. Un fost buncăr al armatei elvetiene furnizeaza tot ce avem nevoie pentru a da acest nivel de securitate dorit“, a declarat el Forbes.

Acest lucru va fi mai mult decât miniere sau magazin Criptomonedă: antreprenorul pretinde a fi asigurat de mai multe buncăre, care au fost transformate în grad militar „centre de calcul“, cu surse de alimentare independente și o conexiune sigură la Internet, precum și un sistem redundant pentru a asigura adăposturile nu se încadrează în afara rețelei. Toate acestea protejate de o „ușă de boltă masivă“ și un sistem de securitate puternic.

Acest lucru înseamnă că, chiar și în cazul unei explozii nucleare, Bitcoins vor fi în siguranță... Mult mai sigur decât tine, riscăm să spui. Porubcan spune „lumea devine din ce în ce mai periculos, deci este un loc bun pentru a avea undeva, care pot fi certificate în condiții de siguranță de la distrugere puls nuclear sau electromagnetic. Lumea are nevoie de securitate. Chiar și atunci când oferta noastră este doar în zona Criptomonedă, eu îl văd ca următorul pas mic spre un mediu de transfer de valori securizat al secolului 21“.

Pentru a apuca un loc la buncăr, potențialii clienți trebuie să contacteze Porubcan () și a discuta detaliile.

Știri asociate


Post ICO

Declarație editorială privitoare la Homero Joshua Garza

Post ICO

Contracte inteligente: Blockchain va mânca muncitori cu guler alb pentru micul dejun

Post ICO

Dorian S. Nakamoto angajează un avocat pentru a-și clarifica numele în instanță

Post ICO

BitPay lansează noul Copay cu portofel Bitcoin cu caracter multi-semnătură

Post ICO

Noua opțiune de plată Bitcoin a Newegg este disponibilă pentru mai mult de 25 de milioane de utilizatori înregistrați

Post ICO

Bill dorește să facă criptocurrențiile pe deplin legale în California

Post ICO

Următoarea rundă de băuturi este pe mine, portofelul meu este plin de Bitcoins

Post ICO

Fundația Bitcoin dorește ca FinCEN să-și clarifice poziția în ceea ce privește criptocuritatea

Post ICO

Chile devine prima țară care vinde proprietăți imobiliare în schimbul Bitcoin

Post ICO

Marshalii americani anunță a treia licitație rutieră de mătase: 50.000 BTC de vânzare în martie

Post ICO

Cumpărați o mașină cu Bitcoins: piața vehiculelor Beepi adoptă criptocurrency

Post ICO

China și Franța pe partea lui Bitcoin, NBA se transformă în cripto și BitPay le permite angajatorilor să plătească salarii digitale