Lumea devine din favoarea lui Bitcion - Actualizare știri Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Lumea devine din favoarea lui Bitcion - Actualizare știri Bitcoin

Lumea devine din favoarea lui Bitcion - Actualizare știri Bitcoin

Popularitatea Bitcoin continuă să crească. În timp ce relațiile cu guvernele valutare și diverse au returnate între vagi și tumultuoasă, un candidat Texas Senatului, dl Steve Stockman, a anunțat că va accepta donații în Bitcoins. Acest lucru s-ar putea să nu pare să controversate unora, după ce toți banii sunt bani dreapta? Totuși mutare a ridicat unele sprâncene, dat fiind că Bitcoin este o chestiune politic dispută în Statele Unite ale Americii. Texas, este cunoscut pentru politicienii sale libertariene orientate, cu toate acestea, așa că ar trebui să vină ca o surpriză faptul că statul Lone Star a produs primul candidat Bitcoin.Primul targ de lucru Bitcoin de la inceputul lumii a lovit California in luna maiPlug and Play Tech Centerin Sunnyvale, California (Statele Unite), va găzdui în curând primul Bitcoin Târg de locuri de muncă. Evenimentul este programat pentru 03 mai și este de așteptat să atragă mai multe sute de participanți.

Organizarea târgului de locuri de muncă este gestionat de Coinality, o platformă în cazul în care angajatorii și solicitanții de locuri de muncă se pot conecta oportunități de locuri de muncă care plătesc în Criptomonedă, cu sprijinul Andreas M. Antonopoulos.

În afară de ofițer de securitate șef Blockchain.info și Bitcoin entuziast, târgul de locuri de muncă vor fi, de asemenea, au participat alte personalități precum Dan Roseman și Greg Wexler, atât din Coinality, sau Scott Robinson, șeful Plug and Play programul Bitcoin Accelerator Tech Center.

Solicitanții de locuri de muncă, care pot vizita evenimentul gratuit, vor avea posibilitatea de a se conecta cu mai mulți angajatori, cum ar fi BitPay, 37Coins, Kraken, BitGive, HolyTransaction, Purse.io, CryptoTrustPoint, BitWage.co, CounterParty.co, PrivateInternetAccess, XAPO, GoCoin, CoinTrust, CrowdCurity și Vaurum, printre altele.

Târgul poate fi vizitat 13 - 17 pe 03 mai.


Lumea lui Bitcoin apărând la CES 2015Lumea Bitcoin va cuprinde un pătrat insulă de 2.000 picioare și să găzduiască cel puțin 10 companii din diferite colțuri ale ecosistemului Bitcoin. Participanții vor putea să descarce primul lor portofel Bitcoin, Bitcoin de cumpărare, hardware-ul miniere demo, pentru a primi un cont de schimb Bitcoin, afla mai multe despre securitatea online, și pentru a îndeplini cele mai importante companii din Bitcoin. Companiile reprezinta colectiv de peste 100 de milioane de $ in fonduri de capital de risc - un adevărat testament pentru creșterea industriei. Lumea Bitcoin va fi la sol zero pentru promoții interesante, cadouri și anunțuri de produse de la companiile participante.

„Bitcoin redefinește rapid paradigme financiare și comerciale“, spune Emily Vaughn, director de marketing la BitPay și organizator al Lumii Bitcoin. „Casetă de prezentare reprezintă o parte din talentul de top în tehnologia Bitcoin și va oferi o experiență unică pentru 170000 de participanți CES.“

BitPay, care a început recent procesarea plăților Bitcoin pentru Microsoft, se pregătește pentru încă un an mare. Compania a debutat aplicația de plată NFC activat la Money20 / 20 noiembrie și acest trecut planurile de a lovi cu piciorul off CES cu un număr de anunțuri la fel de interesante.

Lumea Bitcoin va fi la Las Vegas Convention Center Sud Hall, Booth 36223.

Pentru imagine, multumim Ben Freedman.


X2 Bitcoin Ponzi colapsul servește ca mementoX2 Bitcoin este un site Ponzi Criptomonedă în cazul în care „investitori“ s-au promis 200% se întoarce pe o perioadă de 200 oră.

Site-ul este un alt într-o linie lungă de escrocherii ponzi care afectează în prezent spațiul Criptomonedă. După doar nouă zile on-line, mulți utilizatori sunt de raportare care se retrage fiind afișate ca prelucrate nu sunt afișate pe blockchain Bitcoin și de asistență pentru clienți nu mai răspunde mesaje.

Retrage prelucrate, dar nu a fost trimis

Site-ul a venit în urma distrugerii și prăbușirea Criptomonedă Ponzi Crypto dublă, care Coin de foc reporteri de investigație acum cred că este operat de aceeași echipă ca și X2 Bitcoin pe baza informațiilor private de înregistrare.

Este probabil ca operatorii de această înșelătorie Ponzi va face un al treilea avertisment împotriva comunității Criptomonedă în cazul în care acestea devin tot mai mult prins curaj ca oamenii continuă să pună bani în escrocherie în speranța de a vedea o revenire. Această a doua încercare de compensate un procent estimat de $ 43,000 USD pentru operatori.

Această știre ar trebui să servească drept un alt memento pentru investitori potențiali scheme sau escrocherii să fie vigilenți și să nu investească în ceva care pare prea frumos ca să fie adevărat.

Știri asociate


Post ICO

Alydian găzduiește Terahash pentru a cuceri minerii mari

Post ICO

Primul satelit al Bitcoin din Israel, Expedia.com acceptă noua controversă a BTC și Ghash.io

Post ICO

Afirmația gimmică a lui Bitcoin fiind exploatată de toate tipurile de servicii

Post ICO

Mexicul este iubitor de Bitcoin: Fundación Satoshi Nakamoto și noul schimb

Post ICO

Reddit închide clubul virtual de jocuri GirlsGoneBitcoin, dar platforma se deschide cu noul nume

Post ICO

Tehnologia Blockchain - cum arata viitorul?

Post ICO

Studiul realizat de Banca Centrală Suedeză demonstrează că Bitcoin nu a afectat economia

Post ICO

TerraHash anunță că iese din afaceri

Post ICO

Gigantul japonez de retail Rakuten este gata să accepte Bitcoin mai devreme sau mai târziu

Post ICO

Apple împotriva lui Bitcoin și ce vrea biroul poștal de la Bitcoin? Actualizarea știrilor

Post ICO

Site-ul web Coindesk lansează propriul său index al prețurilor Bitcoin

Post ICO

Buenos Aires găzduiește prima conferință Bitcoin sud-american în decembrie