Gemenii Winklevoss lansează Exchange Gemini | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Gemenii Winklevoss lansează Exchange Gemini

Gemenii Winklevoss lansează Exchange Gemini

Gemenii Winklevoss au fost cu siguranță ocupat în ultimele câteva luni, adăugarea de noi caracteristici pentru Winkdex, rulare noi aplicații Android și iOS, și lucrează la ETF, care este probabil să lanseze în curând.

Acum, putem adăuga un alt element la lista lunga de lucruri pe care le-am lucrat din greu la. Gemeni este un nou schimb de Bitcoin, care a declarat Cameron este „o generație următoare de schimb Bitcoin“.

Într-o scrisoare scrisă pe noul websiteCameron Winklevoss a scris,

Când am început călătoria noastră ETF, am ajuns la concluzia că în curând un ETF-SUA reglementat nu a fost suficient. Un număr tot mai mare de investitori din SUA, comercianți, instituții financiare și întreprinderi a dorit să se implice cu Bitcoin direct, dar nu a avut decât alte opțiuni de comercializare de peste mări sau de a sta pe margine. Deci, am început să caute în exact ceea ce ar fi nevoie pentru a crea un schimb Bitcoin cu sediul în SUA.

Unele dintre cele mai fascinante parti ale proiectului Gemeni includ un partener bancar Statele Unite ale Americii pentru schimbul care descrie Cameron,

De asemenea, suntem încântați să anunțăm că ne-am asigurat o relație bancară cu o bancă din New York de stat Chartered. Acest lucru înseamnă că banii nu va părăsi țara. De asemenea, înseamnă că de dolari pe Gemeni vor fi eligibile pentru asigurare FDIC și deținute de o bancă din SUA-reglementată. Dolari SUA dvs. Pe Gemeni va fi la fel de sigur și sigure, deoarece acestea sunt în contul bancar de astăzi.

Se pare că gemenii au adunat o echipa de 14 persoane pentru a aduce acest proiect la o realitate.

În timp ce serviciul nu este încă online, cei interesați de a primi acces timpuriu poate înscriere pe site-ul Gemini aici.Cu creșterea valutei digitale, poate Litecoin să fie următorul Bitcoin?Bitcoin nu este singura monedă virtuală mare în oraș pentru un timp acum. Am văzut alte forme de monedă digitală apar în ultimii ani, cum ar fi valută Litecoin, care a crescut foarte mult. Deci, poate LiteCoin fi următoarea Bitcoin?

99Bitcoins a vorbit despre aceste alte „monede“ aiciși Litecoin a fost, la momentul respectiv, moneda cea mai utilizată după Bitcoin. Apoi, această întrebare a început să pop-up peste tot și Litecoin lui Anton Yemelyanov a decis să vorbească despre această problemă:. „Echipa de dezvoltare nu vede LTC ca monedă de concurente pentru BTC Nu există nici o asociere între aceste cryptocurrencies (altele decât Litecoin provine de la Bitcoin )“.

Cu toate acestea, acest lucru nu este doar bârfe. Deci, ce este de a face Litecoin atât de interesant pe termen scurt? Poate că e Mt. Planurile gox de a începe schimbul de această monedă, alături de Bitcoin. O schimbare majoră, deoarece site-ul este responsabil pentru 80 la suta din schimbul la nivel mondial de Bitcoin.

Mt. Gox a anunțat, pe 24 aprilie, că platforma a fost „planificare pe (introducerea Litecoin la schimbul) în urmă cu două săptămâni“. Dar, „evenimente deraiat acel plan. Chiar acum ne concentrăm asupra stabilității generale a schimbului, și va lansa Litecoin când suntem gata. În caz contrar, am putea fi în continuare complică lucrurile“, site-ul a explicat.

Litecoin este deja tranzacționate pe două platforme de schimb mai mici: BTC-E și Vircurex. Dar valoarea ambelor monede este într-adevăr la distanță, chiar acum. O altă diferență este că mineritul Bitcoin a devenit un proces tehnic și complex, super, în timp ce Litecoin poate fi produs printr-un proces mai ușor. În curând, aceste diferențe „mici“ pot deveni stimulente majore pentru utilizatorii pentru moneda digitală.

Via dailydot.com


Scoateți monedele de la mcxNOW ImediatDacă sunteți un utilizator de mcxNOW acesta este avertismentul dumneavoastră că trebuie să se retragă imediat toate monezile de schimb.

Site-ul a anunțat că vor merge offline pe 15 noiembrie pentru a face upgrade-uri pentru a corecta unele probleme nerezolvate și pentru a începe adăugarea de noi caracteristici pentru site-ul.

McxNOW va merge într-o perioadă de aplicare care începe 15 noiembrie 2014 și care durează cel puțin câteva săptămâni pentru a rezolva unele probleme în ceea ce privește utilizarea portofel și numărul de administratori de sistem capabil să rezolve problemele. Vom lua, de asemenea, de data aceasta pentru a efectua unele cereri de caracteristici de la utilizatori.

Toate portofelele aici vor fi eliminate pentru a face loc pentru un nou sistem de portofel ceea ce înseamnă că va trebui să-și retragă toate exploatațiile dvs. Criptomonedă înainte de acest punct de întrerupere. Orice monede rămase în mcxNOW la punctul de oprire va fi distrus.

Portofele existente și toate copiile de rezervă vor fi mărunțită pentru a păstra confidențialitatea utilizatorilor. Unele monede aflate în prezent pe mcxNOW nu se va întoarce. Vă mulțumim pentru răbdare în timp ce încerca să păstreze mcxNOW una dintre cele mai bune platforme pentru Criptomonedă.

Ca întotdeauna cel mai bine este să nu se stochează niciodată monede într-un schimb și acest lucru ar trebui să servească drept un memento în continuare a acestui fapt. Dacă aveți un sold de monede privind schimbul de pe 15 noiembrie acestea vor fi distruse de schimb.

Știri asociate


Post ICO

Pirate Bay a început să accepte donații Litecoin și mișcarea se dovedește a fi un succes

Post ICO

Bitcoiners sparge lor iPhones după Apple spune nu la App Blockchain

Post ICO

Marco Santori: Bitcoin nu este nereglementat

Post ICO

BitPay îmbunătățește plățile Bitcoin prin crearea de noi măsuri de sprijin

Post ICO

Prima afiliată a Fundației Bitcoin în Asia de Sud este din Bangladesh

Post ICO

Aplicații Bitcoin

Post ICO

Cel mai bogat om din Asia crede în Bitcoin, Will Paypal va integra în cele din urmă Bitcoin și multe altele

Post ICO

BXB 2: Bitcoin Exchange Berlin va avea o a doua rundă

Post ICO

Cinci țări care ar trebui să adopte Bitcoin

Post ICO

Bitcoin atinge noul milestone: 10.000 de comercianți Acum acceptă moneda

Post ICO

Designer al ATM-ului Lamassu: acest proiect va revolutiona procesul de achizitie a Bitcoins

Post ICO

Joi este ziua Bitcoin din New York City