Ce spui tu asta? mai mult Radio Crypto? BitFM în rută | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce spui tu asta? mai mult Radio Crypto? BitFM în rută

Ce spui tu asta? mai mult Radio Crypto? BitFM în rută

Lanțul Radiohad o lansare foarte mare succes în ultima lună și a fost aproape de radiodifuziune 24/7, deoarece (minus unele atacuri DDoS enervante) și a cunoscut o creștere incredibilă și acum se pare că încă două posturi de radio Criptomonedă sunt la orizont.

Astăzi am dori să se introducă a doua stație radio Criptomonedă din total trei vom fi interviuri.

BitFM (nici site-ul în acest moment) este un proiect de radio care a fost inițial anunțată în urmă cu aproximativ șase luni, dar a fost în stare latentă. O rafală recentă a activității, deși a arătat că echipa din spatele stației sunt serioase cu privire la aducerea pe piață și ne-am așezat cu David de la BitFM să vorbească cu el despre planurile sale pentru stația și ceea ce ne putem aștepta de la ei, în viitorul apropiat.

Mike: Am văzut mai multe alte stații de trunchiere și pregătirea pentru a lansa în spațiul Criptomonedă. Ceea ce face Bit-FM diferit de alte site-uri?

BitFM: BitFM este o RAN stație de o echipă de oameni care au o mulțime de experiență în cadrul sectorului post de radio. Am fugit de mai multe stații online pe parcursul anului curent care nu au avut într-adevăr un public țintă de mare, cum ar fi BitFM. Ei au fost doar stații comunitare care au fost ascultată de localnici. Echipa de la Bit-FM toate au un interes cu CryptoCurrencies și majoritatea dintre noi dețin unele monede. Majoritatea dintre noi provin dintr-un mediu de minerit și, prin urmare, cunosc importanța dedicare. Theres o mulțime de lucruri, în opinia mea, care va stabili Bit-FM în afară de celelalte radiodifuzori principale. Bit-FM va avea unele caracteristici foarte cool, integrarea cu alte mass-media axat pe CryptoCurrencies. Prefer să nu strica toate surprize, astfel că va trebui să vină și să ne vedem când ne-am lansat! Sperăm să devină dominantă stația Criptomonedă de la mijlocul anului 2015.

Mike: Ne puteți da o avanpremieră a unora dintre programarea pe care intenționați pe care rulează pe stație?

BitFM: Spre deosebire de restul televiziunilor dominante online la acest moment, nu vom folosi sindicalizat Radio Broadcasts. Sindicalizate Emisiuni radio sunt emisiuni pre-înregistrate de alte companii, care pot fi transmise pentru a umple orare goale. BitFM nu va utiliza această formă de radio și ne vom asigura că 80% dintre programele noastre sunt transmise în direct. Un cuplu de teasere pentru tine, scopul nostru este de a programa diferite spectacole gen. Deci, de exemplu, au fost elaborarea în prezent un slot reggae, care va fi difuzat in fiecare luni seara. În afară de show-urile noastre muzicale, vom fi, de asemenea, cu scopul de a aduce unele interviuri pe aer direct asupra VoIP. Cu toate acestea, fiecare prezentator decide în continuare ce tip de spectacol de a difuza, dacă acest lucru să fie un spectacol legate de gen sau un talk show, acest lucru va fi listat pe programul înainte de spectacol aere.

Mike: Care este situația de licențiere arata ca, cu Bit-FM? Știm că Chain Radio a fost capabil să asigure anumite licențe de operare și cele care s-au dovedit a fi destul de costisitoare din ceea ce am învățat aici, la foc de monede.

BitFM: Cerințele de licențiere diferă de la o țară la alta. Din păcate pentru lanțul de radio, de acordare a licențelor în Statele Unite este foarte strict și costisitoare în comparație cu cea din Marea Britanie. Așa cum vom transmite din Uniunea Europeană (în principal, Regatul Unit), avem nevoie doar pentru a asigura o licență stație radio din Internet LAP. LAP va plăti drepturi de autor pentru artiști în numele nostru și trebuie doar să plătească o sumă fixă ​​în fiecare an. BitFM sunt în prezent în discuții cu LAP pentru a defini restricțiile noastre și cerințele lor, în vederea asigurării licenței înainte de difuzare.

Mike: Care sunt planurile tale pentru a susține și păstra postul de radio pe Internet on-line? Am văzut trecerea BTC-Radio aproape imediat și atât de mulți au fost nervos pentru a obține prea atașat la o stație.

BitFM: Stația în sine a fost demonstrat un mare interes de către membrii comunității. Eu însumi am investit o sumă mare de bani în stația pentru a obține totul într-o stare Tip Top înainte de lansare. Spre deosebire de celelalte posturi care au dispărut din păcate, nu vom fi doar bazându-se pe donații pentru a menține pe linia de plutire stația. Ideea originală din spatele stației a fost de a se asigura că costurile stațiile ar putea fi de 100%, completat de donații ascultător. Acest aspect sa schimbat și avem câteva planuri pentru a se asigura că stația va rămâne în funcțiune mai mult decât oricare dintre concurenții noștri. Majoritatea altor posturi, de asemenea, nevoie de voluntari pentru a difuza și administra site-ul pentru a se asigura că rămâne în viață. Suntem în căutarea la opțiuni care ar putea însemna prezentatori pe stația poate fi plătită pentru fiecare spectacol, în viitor, pentru a asigura calitatea emisiune difuzată și, mai important, durabilitatea serviciului și talentul.

Mike: Noi știm nimeni nu îi place să dea o dată de lansare, dar nici o idee vagă când lucrurile ar putea fi filare în sus și merge în direct?

BitFM: original data de lansare a fost de a fi la un moment dat, în decembrie, dar cu alte stații de popping sus în întreaga comunitate, trebuie să ne asigurăm că suntem Ia-piciorul în ușă "cu mult înainte de a începe mai stații de difuzare. Se așteaptă să ne vadă pe aer înainte de noiembrie 2014. O data de lansare oficială va fi lansat într-un viitor comunicat de presă.

Mike: Ce a determinat tu și echipa ta să se uite la acest spațiu?

BitFM: Din nou, doar așa se întâmplă ca grupul de persoane implicate în această operațiune toate provin dintr-un fond minier. Ne-ar sta si asculta alte posturi non cripto în timp ce înființarea noastre ASIC și GPU și din întâmplare, unul dintre noi în grupul întrebat „Mă întreb dacă există stații radio Criptomonedă“. Acest lucru ne-a determinat să caute o stație pe care am putea deveni ascultători loiali. Sa încheiat fără succes. Acesta este motivul pentru care suntem acum în căutarea de a umple acest vid - Noi știm că ar fi ascultat și susținători fideli acestui site dacă a fost în jurul valorii în primele zile.

Mike: Ce si echipa ta despre Criptomonedă excită cel mai mult?

BitFM: Unul dintre principalele lucruri care excita echipa despre Criptomonedă este evolutia tehnologiei. Noi toți provin dintr-un minerit și IT Context și suntem cu toții, prin urmare, dornici progresele pe care CryptoCurrencys sunt furnizarea. Tuturor ne place diversitatea lui Criptomonedă și ideea originală e în spatele lor. Sunt toate pentru intimitate și împotriva cenzurii și cred că Bitcoin este unul dintre instrumentele de conducere fiind utilizate chiar acum pentru a asigura confidențialitatea este păstrată și că cei care încearcă să cenzureze internetul sunt oprite.

Mike: Ești pur și simplu concentrându-se pe Bitcoin sau alte cryptocurrencies la fel de bine?

BitFM: Stația în sine va fi întotdeauna BitFM. Nu ne va vedea incepand dogelui-FM. Cu toate acestea, stația se va vorbi despre alte monede la fel de bine și nu va fi de 100% axat doar pe Bitcoin. Toate monedele merită să primească menționate și vom urmări pentru a satisface toate monedele.

Se pare că BitFM este probabil va lansa în următoarele câteva săptămâni. Moneda de foc va fi păstrarea ochii pe ea, lanț radio și al treilea post vom fi interviuri mai târziu în această săptămână. Intreaga noastra echipa este incantata de a vedea atât de multe oferte construite în jurul acestui spațiu ca pur și simplu crește șansele de cei care nu cunosc tuning spațiu Criptomonedă în una dintre aceste stații și obținerea interesați de cryptocurrencies.

Știri asociate


Post ICO

PayBase funcționează ilegal fără licențe MSB

Post ICO

Ar putea Bitcoins să fie o investiție valoroasă pentru pensionare?

Post ICO

Bitcoin Sf. Petersburg Bowl

Post ICO

Regatul Unit al Marii Britanii încearcă să creeze criptocurrency în stilul Avenger

Post ICO

Bitcoin 2015 Price - o predicție a valorii lui Bitcoin prin înțelepciunea Crowd

Post ICO

Bitstamp și alte schimburi reia retragerile Bitcoin în timp ce Mt. Gox continuă să protesteze

Post ICO

Autoritățile britanice declară că reglementările privind spălarea banilor nu se aplică schimburilor Bitcoin

Post ICO

Finlanda împotriva UE: țara declară operațiunile Bitcoin scutite de TVA

Post ICO

Noi ATM-uri în Coreea și China, BTC-e atacate și Mt. Schimbarea planurilor lui Gox

Post ICO

Știri săptămânale Bitcoin, noiembrie 2013

Post ICO

Bitcoinerii ajută Nepal, Goldman Sachs investește în Bitcoin și multe altele

Post ICO

Un produs nou ajunge în lumea Bitcoin: cardul de credit preplătit