Ce va fi Bitcoin în valoare de 5 ani 2020? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce va fi Bitcoin în valoare de 5 ani 2020?

Ce va fi Bitcoin în valoare de 5 ani 2020?

Următorul articol reprezintă doar opinia personală a scriitorului și nu ar trebui să fie considerată consultanță de investiții.

Putem prezice cu exactitate ceea ce ar fi prețul Bitcoin în 2020?

Bitcoin sa dovedit a fi, probabil, cea mai tare marfa de investiții din toate timpurile. După ce, la un moment dat ai putea să Bitcoins pickup pentru mai puțin de un ban. Acum? O singură monedă costă sute de dolari ($ 410 la momentul scrierii acestui). Cu toate acestea, unii oameni sunt îngrijorați că Bitcoin a atins punctul culminant și că investițiile acum ar fi ca investițiile în aur nebunilor. Trebuie să nu sunt de acord. Săpat arată că mai profunde Bitcoin este doar incepand de preluare de abur, și mai mulți factori care stau la baza sugerează că Criptomonedă va continua doar pentru a obține o valoare în viitor.

Te superi, eu nu sunt singurul argumentând că Bitcoin va crește în preț în următorii ani. Dacă aș fi avut de a alege un număr foarte conservator, aș paria că, până în 2020 Bitcoin va fi în valoare de cel puțin $ 1.000 de dolari. Conform informațiilor disponibile în prezent, precum și opiniile altor experți, acest număr pare să fie pe partea precaut.

Consultant Criptomonedă Respectat Richelle Ross este Bitcoin predictingthat va lovi $ 650 de dolari în acest an, o predicție rezonabilă. Daniel Masters, co-fondator al milioane de dolari Consilierului Global Bitcoin fond, se prezice că Bitcoin ar putea testa ei tot timpul highsin 2016 (all-time de mare până în prezent este de $ 1,124.76 de dolari), și ar putea ajunge la $ 4,400 au de 2017. Dacă Masters' predicție se dovedește a fi corectă, investitorii care smulge până acum Bitcoin ar putea vedea bogăția lor să crească de zece ori în doar câțiva ani.

Desigur, nimeni nu știe pe viitor. De aceea, este important să se înțeleagă factorii care stau la baza care ar putea cauza Bitcoin pentru a crește în valoare în săptămânile, lunile și anii ce vor urma. Bitcoin este diferit de alte valute, în care acesta a fost proiectat din codul de până la aprecieze în valoare, mai degrabă decât se deprecieze. Înțelegerea a ceea ce înseamnă acest lucru este esențial pentru a investi în Bitcoin.

De „prelinge“ New Bitcoins va continua sa incetineasca

Dacă sunteți familiarizat cu Bitcoin, probabil știți deja că furnizarea tuturor Bitcoins disponibile este limitat la 21 de milioane. În timp ce guvernele naționale au tendința de a imprima bani noi ori de câte ori au chef, furnizarea de noi Bitcoins care intră pe piață este bine controlată și în cele din urmă limitate. După 21 de milioane de Bitcoins sunt create, nu mai noi Bitcoins va fi vreodată eliberat.

Nu numai ca este numărul total de Bitcoins plafonate, dar furnizarea de noi Bitcoins care intră pe piață este încetinirea ca mineritul Bitcoin devine mai dificilă. După ce, la un moment dat, ar fi fost capabil de a utiliza PC-ul acasă pentru a crea blocuri și să fie recompensați 50 de Bitcoins plus în schimbul. Acum, dacă doriți să creați un singur bloc, va trebui fie să se alăture bazine miniere, legând astfel puterea dumneavoastră calculator personal cu alte calculatoare, sau să cumpere instalații miniere extrem de specializate și costisitoare.

Numărul de Bitcoins acordate pentru rezolvarea unui bloc este tăiat aproximativ în jumătate o dată la patru ani. Până la sfârșitul lunii noiembrie, în 2012, 50 Bitcoins au fost acordate pe blockchain. In prezent, 25 Bitcoins sunt acordate pentru fiecare bloc adăugat. Se estimează că, cândva în 2016 numărul de Bitcoins acordate pentru crearea unui bloc va scadea 25-12.5. Apoi, cândva în 2021, această sumă va fi tăiat în jumătate din nou, și mineri, astfel, Bitcoin vor fi răsplătiți doar 6,25 Bitcoins.

Acesta este probabil cel mai important aspect unic al Bitcoin, cel puțin din punctul de vedere al unui investitor. Satoshi Nakamoto, creatorul Bitcoin, a crezut că prin reducerea numărului de noi Bitcoins care intră pe piață în timp, valoarea Bitcoin lui va crește în timp. Aceasta ar rezolva una dintre cele mai mari critici ale monedelor regulate, naționale, care au extinde în mod constant să fie flexibilă, și, astfel, valoarea în scădere.

Confuz de ce aprovizionare are un astfel de efect asupra valorii Bitcoin? Cel mai simplu mod de a gândi la o monedă este ca o „plăcintă“. Când creați mai mult de o monedă, dimensiunea de plăcintă nu crește, dar în schimb sunt create mai multe felii. Acest lucru înseamnă că feliile devin mai mici și mai mici a lungul timpului. Povestea completă și teoria din spatele valute este un pic mai complex, desigur, dar acest lucru este valabil de bază principală. Deoarece guvernele imprimă mai mulți bani, valoarea de dolari individuale (sau de lire sterline, euro, etc) scade.

Dacă te uiți la valoarea Bitcoin, a trended, în general, în sus, în timp. Desigur, trecutul nu poate prezice viitorul, dar tendințele sunt importante să observe și să ia în considerare. În ianuarie 2015, Bitcoin a fost evaluată la $ 215, dar până în luna noiembrie a aceluiași an a a crescut la peste 300 $, o creștere substanțială.

Uita ultima bula Bitcoin

Încă de la începuturile sale, prețurile Bitcoin au trended, în general, în sus. La sfârșitul anului 2013, Bitcoin a ajuns la peste 1.000 $, apoi brusc a scăzut după aceea. În această perioadă, Bitcoin nu pare să fi fost supraevaluat din cauza speculațiilor. Speculațiile pot apărea în orice tip de piață financiară. Ocazional, creșterea prețurilor se poate seta pe un fel de avalanșă. Pe masura ce preturile urca, oamenii cred că ei trebuie să cumpere, și ei trebuie să cumpere acum înainte prețurile cresc chiar mai mare. Aceasta stabilește o buclă de feedback cu mai mulți oameni sarind pe bandwagon pentru a cumpăra. Prețurile în acest scenariu poate deveni în mod artificial umflate. În cele din urmă, cu toate acestea, muzica trebuie să se oprească, și accidente greu pot să apară.

Sa întâmplat cu comercializarea de locuințe în SUA înapoi în 2007-2008. Sa întâmplat în piața imobiliară din Japonia înapoi la începutul anilor 90, și în China, vara trecută. Ulei a văzut forma bule. La fel cu aur. În cazul în care există speculații, pot apărea bule.

Deci, da, Bitcoin a fost supraevaluate în 2013, și o corecție a pieței a fost determinată. De fiecare dată când prețurile cresc rapid într-o perioadă scurtă de timp, trebuie să fie atent și precaut cu investițiile. Nu contează dacă sunteți de cumpărare de stocuri, imobiliare, Bitcoin, sau orice altceva.

De asemenea, trebuie să fie conștienți de hype. În 2013, Bitcoin a fost primit o mulțime de hype, și o mulțime de oameni noi au fost aderarea la comunitatea Bitcoin. Pe atunci, Bitcoin a fost în știri peste tot, firmele majore abia au inceput sa se uite la Bitcoin ca potențial oportunitate, și nume mari, cum ar fi Gemenii Winklevoss, au fost doar începutul pentru a atrage atenția asupra sa. Acest hype poate stimula cererea și creșterea cererii înseamnă creșterea prețurilor.

Ar putea Bitcoin fi o monedă de refugiu?

Un ultim lucru pe care ar trebui să ia în considerare dacă sunteți în căutarea de a investi în Bitcoin. De la sfârșitul anului, piețele bursiere au fost extrem de turbulentă. În cazul în care și atunci când piețele bursiere suferă un declin major, Bitcoin ar putea deveni o investiție de refugiu sigur. Atunci când piețele bursiere sunt lovit, oamenii tind să-și piardă încrederea în sistemele financiare și chiar monedele naționale. În timpul marii recesiuni din 2008, de exemplu, prețurile de aur cu țepi ca oamenii au fugit monedele de hârtie și a stocurilor și a investit banii lor în aur și alte active fizice în loc.

Din nou, prezicerea viitorului este dificil, dar ar trebui să sufere piețele de stoc un mare succes în viitorul apropiat (care este foarte posibil), Bitcoin prețurile ar putea Spike. Ca Bitcoin este o monedă alternativă, și pentru că guvernele naționale au tendința de a utiliza politici de stimulare care dezumfla valoarea monedelor lor naționale în timpul crizelor economice, Bitcoin ar putea începe să arate ca un refugiu sigur foarte atractiv.

Acest lucru înseamnă că prețurile Bitcoin vor merge în sus și în sus, care este ceva pentru fiecare investitor ar trebui să ia în considerare. În cazul în care lumea suferă o recesiune majoră înainte de 2020, prețurile Bitcoin ar putea creste de 1.000 de $ conservator singur cu estimarea mea. Aceasta este o pură speculație, desigur, și nimeni nu știe când va avea loc următoarea recesiune.

Starea actuală a Bitcoin

Chiar acum, Bitcoin nu este în curs exagerat, cel puțin în afara rațiunii. Piața în sine a ajuns la scadență, iar prețurile sunt acum în mișcare la rate mult mai moderate. La starea de echilibru, câștigurile stabile fiind realizate de Bitcoin indicii la stabilitatea de bază găsite acum în piață Bitcoin mai mature. Da, prețurile au câștigat, mai rapid decât multe stocuri și piețe, de fapt, dar aceste câștiguri sunt în domeniul rațiunii.

Aceste câștiguri de echilibru ar trebui să continue în viitor. Nu fac această afirmație bazată pe iluzii, dar în schimb am în vedere furnizarea de încetinirea Bitcoin, în combinație cu legitimitatea tot mai mare a monedei și adoptarea acesteia lărgirea de către utilizatori și investitori.

Câștigurile între 15 până la 25%, par să fie rezonabile, atât pe baza creșterii din trecut și potențialul viitor. În cazul în care câștigurile Bitcoin doar 15 la sută în fiecare an, până în 2020, monedele vor fi evaluate la 717 $ per Bitcoin. Dacă Bitcoin câștigă 25%, prețurile vor top 1.000 $. Astfel de câștiguri sunt rezonabile, si il va depasi cel mai probabil, câștigurile de pe piețele bursiere și alte piețe financiare.

Deci 1.000 $ Bitcoins dolar? Pare probabil. Țineți minte, această predicție este relativ conservatoare. După cum sa menționat deja, mulți Bitcoin experții cred că Bitcoin va ajunge la înălțimi mult mai mari. Desigur, s-ar putea argumenta că acești experți sunt pur și simplu încearcă să promoveze propriul lor interes de sine, poate chiar încercarea de a tambur sus un pic de hype. Indiferent, chiar dacă Bitcoin nu a lovit marca de $ 4.000 de, aceasta ar trebui să continue să câștige teren.

Acest articol reprezintă doar opinia personală a scriitorului și nu ar trebui să fie considerată consultanță de investiții.

Știri asociate


Post ICO

BitPay oferă stimulent financiar dezvoltatorilor Bitcoin prietenoși la LAUNCH Hackathon

Post ICO

Doar 30% din nord-americani cunosc Bitcoin și mai mult de jumătate nu intenționează să o folosească

Post ICO

Startupul canadian Wagepoint include Bitcoin în software-ul său de salarizare online

Post ICO

Blockchain scoruri de finanțare rundă de finanțare, Filipine studiu E-Peso și mai mult

Post ICO

Schimbă Kraken pentru a ajuta la rezolvarea Mt. Misterul lui Gox al Bitcoinelor dispăruți

Post ICO

Jon Matonis conduce fundația Bitcoin, noul schimb de la Atlas și succesul ATM-ului Bitcoin

Post ICO

Coin-Swap se deconectează din cauza problemelor tehnice

Post ICO

Bitcoin este o stea de pe internet, Blockchain cumpără ZeroBlock, iar India își arată sentimentele sale adevărate

Post ICO

Mai mulți oameni care cumpără medicamente online pe site-uri prietenoase cu Bitcoin, țările europene în topul listei

Post ICO

Mt. Gox suspendă plățile în dolari SUA timp de două săptămâni

Post ICO

Guvernul american încă nu știe suficient despre Bitcoin

Post ICO

Buenos Aires găzduiește prima conferință Bitcoin sud-american în decembrie