Video de rețea de mâncare Primul Bitcoin Billpay | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Video de rețea de mâncare Primul Bitcoin Billpay

Video de rețea de mâncare Primul Bitcoin Billpay

Așa cum Networkhas Dish promis anterior laminate capacitatea de a plăti factura Dish Network folosind Bitcoin și am obținut un video de la Dish Network arată craigs de la „Viața pe Bitcoin“ face doar asta.

Dish Network a declarat, puteți plăti factura imediat on-line în Bitcoin chiar acum și că, în curând Bitcoin plățile vor apărea în antena de satelit de rețea Hopper DVRS.

La momentul acestei merge on-line opțiunea Bitcoin Dish Network pe Hopper DVR-uri nu a fost încă activat și eu personal am fost în măsură să confirme acest lucru pe cont propriu Dish Network Hopper. Moneda de foc va monitoriza actualizări de software pentru Hopper în următoarele 24 de ore și vă va aduce o actualizare atunci când acesta a devenit activat.Viena se pregătește să întâmpine evenimentul Centrul European Bitcoin Expo 2014Europa Centrală va găzdui un eveniment major Bitcoin în aproximativ două luni: Central Bitcoin Expo Europene (CEBE) se va întâmpla pe 31 mai și 1 Juneat Austria Center Vienna.

Una dintre cele mai bune părți ale evenimentului vor fi prezența unor personalități bine cunoscute din lumea Bitcoin. Dan Held de la Blockchain.info, Adam Vaziri din Diacle și Ștefan Molineux de la Freedomain Radio sunt doar câteva exemple.

Dar de ce Viena? Andrej Sebesta, managerul principal eveniment de CEBE, dă răspunsul. „Regiunea Europei Centrale reprezentată de Viena este, de fapt așa-numita inima de piata Europe.This este foarte interestingnot doar din cauza populației sale mari, care a limitat informații despre BTC, dar și din cauza bogăția oamenilor din această regiune. Viena este foarte aproape de alte capitale economice, cum ar fi: Budapesta, Praga, Munchen, Ljubljana, Berlin, Varșovia, Bratislava“.

Aceasta este o posibilitate unică pentru toți fanii BTC, entuziast și toți ceilalți să ia o parte a unui eveniment care nu este doar o conferință, ci altceva, ceva ce va rămâne în amintirile noastre pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru nu va fi doar o conferință plictisitoare aceasta va fi, de asemenea, o vacanță interesantă într-una dintre cele mai spectaculoase orașe din lume. Deci, nu ezitați și să cumpere biletul, cât mai curând posibil, deoarece nu sunt multe stânga.

Veți avea nevoie pentru a cumpăra un bilet pentru a participa la Central European Expo Bitcoin, dar vestea bună este că prețurile sunt destul de rezonabile. Un bilet singură zi costă 120 de euro, iar prețul pentru ambele zile este de 150 de euro, dar primii cumpărători plătească doar 100 de euro.

Dacă sunteți în Viena, dar nu doresc să cheltuiască bani, organizația este aruncat, de asemenea, un curs lung de două ore pe elementele de bază Bitcoin gratuit. Cu toate acestea, este nevoie de înregistrare prealabilă și completarea formularelor de pe site-ul evenimentului.


Vietnam emite avertismente împotriva Bitcoin - utilizează Mt. Exemplul lui GoxBanca de Stat din Vietnam tocmai a emis un alt avertisment împotriva Criptomonedă și a decis să taie toate conexiunile potențiale dintre Bitcoin și instituțiile de credit ale țării. Aceste întreprinderi li se interzice să ofere orice servicii legate de Bitcoin de acum încolo.

Potrivit agenției de știri din Vietnam, Bitcoin și alte cryptocurrencies nu sunt clasificate ca tenderor juridică considerată un mijloc de plată în Vietnam și instituțiile de credit nu au voie să folosească monedele digitale pentru a oferi servicii clienților.

Acesta este al doilea avertisment emis de instituția vietnameză. Primul, care a declarat, de asemenea, Bitcoin nu a fost recunoscută ca o metodă legitimă de plată în țară, a fost eliberat pe 14 februarie. Acesta a enumerat pericolele „tradiționale“, cum ar fi spălarea de bani, evaziune fiscală, volatilitate ridicată și riscul ridicat de speculații.

Ca și în multe alte țări, vietnamez Bitcoiners nu vor fi protejate de către instituțiile financiare în caz de pierdere de bani. Cu toate acestea, documentul nu a interzis în mod explicit Bitcoin, doar în cazul întreprinderilor din domeniul bancar.

Deși cele două declarații emise de Banca de Stat din Vietnam sunt destul de similare, site-ul Coindesk reportsan importantă noutate prezentă în al doilea avertisment oficial document.The se referă prăbușirea recentă a Mt. Goxand enumeră, de asemenea, alte tentative de hacking care au schimburi, cum ar fi Bitstamp afectate anterior.

Declarația se referă, de asemenea, alte avertismente emise de țări precum Thailanda sau China, pentru a „dovedi“ că Bitcoin este cu siguranta periculos pentru utilizatori.

Imagine de la Wikimedia recomandate

Știri asociate


Post ICO

Venture capitalistul Ben Horowitz crede că banii sunt prea slabi o metaforă pentru Bitcoin

Post ICO

Prima țară reglementată Bitcoin, Bitcoin Vault și multe altele

Post ICO

Bijuteriile REEDS acceptă acum BTC Online & In Store

Post ICO

Autoritățile franceze au forțează Bitcoin să se înregistreze

Post ICO

Fortress Investment Group pregătește cel mai mare fond Bitcoin cu ajutorul Panterei

Post ICO

Kuno Goda: Doresc să fac lumea artei conștientă de Bitcoin și avantajele pe care le oferă artistilor

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

Post ICO

Bruce Fenton este noul director executiv al fundației Bitcoin

Post ICO

France Bitcoiners intenționează să creeze La Maison du Bitcoin

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Bitcoin este primerul agorist

Post ICO

Mt. Gox suspendă plățile în dolari SUA timp de două săptămâni