Autoritățile franceze au forțează Bitcoin să se înregistreze | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Autoritățile franceze au forțează Bitcoin să se înregistreze

Autoritățile franceze au forțează Bitcoin să se înregistreze

Fiecare schimb de Bitcoin operatingin în prezent Franța trebuie să fie înregistrate acum cu autoritățile locale și să ceară un ordin licensein să funcționeze legal în țară. Vestea a fost anunțată de către Autoritatea franceză de supraveghere prudențială (ACPR).

Instituția, care este responsabilă pentru reglementarea băncilor franceze, a emis un statementclarifying statutul de Bitcoin și a schimburilor conexe în țară. Pe lângă dezvăluirea de mai multe motive de îngrijorare și lăsând avertismente pentru utilizatori, ACPR prevede, de asemenea, că orice persoană care operează un schimb în Franța, trebuie să aibă în mod obligatoriu o licență.

Măsura înseamnă că fiecare schimb va trebui să devină un furnizor de plată servicesunder supravegherea autorității. Deci, toate tranzacțiile Criptomonedă care implică schimburi trebuie să treacă printr-un furnizor înregistrat, fie că este vorba despre o instituție de credit, instituția de plată sau o instituție emitentă de monedă electronică, rapoarte Coindesk.

ACPR a folosit aceeași declarație pentru a reaminti publicului că Bitcoin are riscurile sale. „Riscul de fraudă și spălare a banilor și finanțării terorismului“ sunt doar cateva dintre pericolele stabilite de autoritatea franceză, care a reamintit, de asemenea, că Autoritatea bancară europeană (ABE) a emis deja alte avertismente publice despre valute digitale.

În ciuda consecințelor pentru schimburile, declarația nu obligă utilizatorii individuali care trăiesc în Franța, pentru a se adapta la orice modificări.Minerii minunați Bitcoin colorați cu o viteză uimitoare de 330 MHzSunt mici, elegant și vin în patru culori diferite. Noi nu vorbim despre pantofi sau ceva de genul asta, ci mai degrabă despre mineri USB super cool. Friedcast a anuntat recent producerea acestor dispozitive în cantități mari.

Producătorul susține că el a rezolvat problemele de putere anterioare, care ne afectează minerii. În plus, dispozitivele sunt mai stabile și mai rapide, deoarece acestea au fost modernizate 300-330 MH / s. Uimitor!

Estimările spun că 10.000 de unități vor fi produse, ceea ce ar trebui să însemne un venit semnificativ pentru ASICMiner. Unitățile vor fi vândute în loturi de 300 și fiecare va costa 1.99 BTC.

Minerii sunt echipate cu aceleași cipuri ASIC care au fost utilizate la bord în ASICMiner de $ 1.000.000 de licitație. În ciuda valorii acțiunilor ASICMiner se merge în jos, oamenii să păstreze lăudând activitatea companiei, un sentiment care nu este pe cale să dispară așa de repede.

Via thegenesisblock.com


Friedcat a publicat o actualizare despre starea financiară și proiectele ASICMinerBinecunoscutul caracterul de scena Bitcoin, Friedcat, a publicat un updateabout stadiul actual al ASICMineron forum Bitcoin Talk. În primul rând, el a lansat numerele:

Statut financiar

Minerit Venituri: 102,041.82BTC
Total: 169,520.57BTC

Dispozitiv și infrastructură de cheltuieli: 397,800.00 $ + 4,909,930.00?
Total: 397,800.00 $ + 6,216,243.96?

(Verificați bilanțul aici)

Dupa aceasta, Friedcat a vorbit despre franciza hardware. „Aceasta este o nouă opțiune model de afaceri în afară de auto-minerit și hardware de vânzări. Vom închiria puterea excesivă de hashing oamenilor capabili financiare și tehnice, acceptând depozite complete la prețul de piață, de transport maritim dispozitivele și colectarea o anumită rată PPS bazat pe hashrate teoretic. Rata PPS, divizarea de acoperire a costurilor, precum și de garanție strategie / ieșire sunt discutate în detaliu și se execută experimente la scară mică“, a scris el.

Potrivit CEO și reprezentant al ASIC Miner, „acest model este similar cu hardware-ul de vânzări în aspectul pe care noi nu avem controlul asupra modului în care utilizatorii să utilizeze dispozitivele noastre, prin urmare, are mai multă descentralizare în spirit. Și, ca și cu auto- minerit, aceasta are ca scop setări în scară, bucurându-se de reducerea costurilor NRE și a costurilor de exploatare în ansamblu, precum și reducerea costurilor potențiale de marketing / publicitate / client service“.

Friedcat, de asemenea, a explicat cronologia prezis de project.ASICMiner va „implementa / vinde toate hashpower care sosesc în iulie și începutul lunii august“, între august și septembrie. Apoi, între lunile septembrie și noiembrie, compania intentioneaza sa „implementeze / vinde hashpower comandat la începutul lunii iulie“. În cele din urmă, din noiembrie până în decembrie ASICMiner va proceda la „produsele experimentale de cipuri a 2-gen și soluții de implementare pe scară largă modulare“.

Știri asociate


Post ICO

Black Market Reloaded se închide și se redeschide într-o zi după scurgerea codului

Post ICO

Utilizatorii portofelului Blockchain.info sunt furați - serviciul a replicat eroarea și a asigurat că va rambursa toată lumea

Post ICO

Combinatul danez Bitcoin promite comerțul fără infracțiuni și niveluri mai ridicate de securitate în întreaga lume

Post ICO

Dell Now acceptă Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Statutul juridic global și adoptarea

Post ICO

Bitcoin nu este sigură - o minciună a băncilor și a guvernelor (Iată de ce)

Post ICO

BitPay adaugă 150 de valute și noi limbi în casa de schimb Bitcoin

Post ICO

Coinbase Hacking Tale

Post ICO

Activistii doresc sa creeze un nou model de Bitcoin care sa asigure anonimatul si sa evite reglementarea

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin, Litecoin și Dogecoin vor fi disponibile în curând în Mexic

Post ICO

Autoritățile chineze de reglementare emite o declarație anti-Bitcoin adresată Taiwanului

Post ICO

Achiziționarea portofelului Lemon de către LifeLock șterge toate așteptările legate de suportul Bitcoin