BitPOS și Fundația Internațională Anti-Poaching, pentru a salva animalele din Africa | Romanian.globalsciencecollaboration.org

BitPOS și Fundația Internațională Anti-Poaching, pentru a salva animalele din Africa

BitPOS și Fundația Internațională Anti-Poaching, pentru a salva animalele din Africa

Vânătoarea ilegală este încă una dintre flageluri care afectează Africa și fauna, pe o bază de zi cu zi. „Dar ce are asta de a face cu Bitcoin?“, S-ar putea întreba. Ei bine, totul. Cel puțin de săptămâna trecută, când BitPOS companiei australiene a facut echipa cu Anti Braconajul Fundația Internațională (IAPF) pentru a accepta donații Criptomonedă care vor fi folosite pentru a salva animalele din Africa. 

Parteneriatul sa născut atunci când Jason Williams, fondatorul BitPOS - primul comerciant furnizor de servicii de Bitcoin din Australia -, a descoperit IAFP pe Reddit și a contactat Ian Mackenzie-Ross, directorul general al fundației. Împreună, ei acum promit să folosească donații Bitcoin pentru a ajuta la formarea echipelor anti braconajului din Africa.

„Am venit peste IAPF online, în timp ce navigați pe Reddit. Am luat legătura cu Ian întrebat dacă au existat unele BitPOS fel ar putea ajuta, și înainte am știut, am fost furnizarea de mijloace pentru donații Bitcoin. Comunitatea Bitcoin este cunoscut pentru generozitatea sa iar IAPF face mare lucru, este o potrivire naturală“, Jason Williams a declarat un comunicat de presă.

Bitcoin este o monedă globală și prin crearea unor donații pe site-ul IAPF, ne permitem comunității globale să se implice în conservarea vieții sălbatice din Africa.

Și, pe de altă parte, aceasta nu a durat mult pentru a convinge IAFP să îmbrățișeze bani digitale. Încurajat de sprijinul comunității Bitcoin, fundația a decis rapid să lucreze cu BitPOS în acest proiect inovator.

„The IAPF este incantata de a avea un nou și eficient mijloc de fonduri de aprovizionare“, spune Ian Mackenzie-Ross, adăugând că „trecerea de a accepta donații Bitcoin este foarte mult, în conformitate cu abordarea IAPF de a adopta tehnologii noi și extrem de eficiente de pe prima linie de conservare a faunei sălbatice“.

„Ideea pe care o putem atinge în donații din întreaga lume printr-un punct de colectare este ideal, nu a putut fi mai simplu“, a explicat Ross.

Toate donațiile făcute la IAPF va finanța formarea de combatere a braconajului și a operațiunilor, precum și tehnologiei și sistemelor informatice care urmează să fie utilizate în zonele în care își desfășoară activitatea fundației. Pentru a face o donație du-te la IAPF websiteand click pe butonul „Donați acum“, urmat de link-ul de Bitcoin.

Imagini de la site-ul lui IAPF

Știri asociate


Post ICO

Echipa BetCoin Casino lansează noul site de jocuri BetCoin Circle și pregătește mai multe știri

Post ICO

O lecție Bitcoin: Cum o structură financiară în rețea ar putea schimba lumea

Post ICO

Directorul BitInstant, Charlie Shrem, arestat din cauza suspiciunilor de spălare a banilor

Post ICO

Bitcoin ATM-urile produse de Robocoin și PayMaq au lovit Coreea de Sud și Spania

Post ICO

Bitcoin schimburi

Post ICO

Ora de finalizare a licitației

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Fundația Bitcoin a cheltuit 150.000 de dolari pe lună, a pierdut 4,6 milioane de dolari în mai puțin de un an

Post ICO

Bitmain introduce diminuarea DDoS la AntMiner S4 & S5

Post ICO

Aproape am scăpat de Coindesk

Post ICO

Tendințele Bitcoin în întreaga lume

Post ICO

Bitcoin nu este sigură - o minciună a băncilor și a guvernelor (Iată de ce)