BitPay procesează cea mai mare tranzacție unică de 1 milion USD pentru Butterfly Labs | Romanian.globalsciencecollaboration.org

BitPay procesează cea mai mare tranzacție unică de 1 milion USD pentru Butterfly Labs

BitPay procesează cea mai mare tranzacție unică de 1 milion USD pentru Butterfly Labs

BitPay a procesat cea mai mare tranzacție de comerciant Bitcoin vreodată: o singură comandă masivă de 1 milion $ pentru producătorul hardware-ul miniere Butterfly Labs, cu sediul în Kansas City.

În ciuda dimensiunii tranzacției, „BitPay prelucrate, eliminate, și decontate acesta, în timpul lor normal de o zi lucrătoare framedirectly în contul bancar Butterfly Labs“, afirmă un comunicat de presă. Potrivit Coindesk, la cursul de schimb curent, acest lucru înseamnă platforma prelucrate mai mult de 5,200 BTC dintr-un ordin primit de Butterfly Labs.

Tony Gallippi, co-fondator si CEO al BitPay, a declarat că „viteza, fiabilitatea și securitatea plăților prin rețeaua Bitcoin se extinde într-un ritm rapid, iar în multe privințe a depășit deja funcționalitatea creditului nostru de 60 de ani rețelele de carduri. Butterfly Labs pot livra acum această marfă cu încredere că nu va fi nici o reversibilitatea sau chargeback de plată, ceea ce reprezintă un risc semnificativ la acceptarea cardurilor de credit on-line sau PayPal“.

La fel ca Butterfly Labs - care continuă să se ocupă de livrări întârziate -, BitPay păstrează extinderea serviciilor și caracteristicile sale, în afară de crearea recent trei tarifare interesante planswith zero comisioane.BitPay dezvăluie noul director de comerț BitcoinBitPay procesor de plată a anunțat o caracteristică nouă și foarte util, mai ales acum că vin sărbătorile: un director comerciant Bitcoin, pe care le puteți vizita aici.

Noua facilitate BitPay oferă o bună reputație pentru informații despre comercianți Bitcoin-prietenos și va fi, probabil, un mare ajutor pentru vânzătorii, care pot integra acum director propriul lor procesor de plată. Serviciul Platforma oferă, de asemenea, o listă a organizațiilor non-profit care vă pot ajuta cu Bitcoins dumneavoastră.

Deși BitPay este utilizat de mai mult de 12.000 de întreprinderi și organizații de caritate - ambele platforme online și unități de cărămidă și mortar -, în acest caz, doar câteva sute de comercianți sunt, până în prezent, o parte a directorului. Vânzătorii au fost notificate cu privire la noua caracteristică în octombrie și trebuie să se înregistreze pentru a deveni un membru al directorului.

Serviciul este gratuit și destul de simplu de operat. Toți comercianții trebuie să faceți este să încărcați un logo, înregistra site-ul lor și se adaugă o mică descriere a activității lor.

Câteva întreprinderi Bitcoin-friendly „celebre“ sunt deja parte din directorul: să ia exemplul albinelor de afaceri de familie Brothers, Bitcoin ATM producător Lamassu, echipament minier producător CoinTerra sau pionierii Grass Hill alpaca.


BitPay tranzacționează peste 100 milioane USD în Bitcoin și depășește 15.500 de comercianțiCrăciunul este încă câteva zile distanță, dar BitPay procesor de plată despachetat deja două cadouri. Potrivit companiei, platforma lor a depășit în decembrie 100 milioane dolari în Bitcoin transactionsand are acum mai mult de 15.500 comercianți răspândit peste 200 de tari.

BitPay „dă vina pe“ planurile sale tarifare all inclusive, lansat în octombrie, pentru succesul tot mai mare al platformei. În plus, integrarea cu Shopify a crescut numărul de comercianți noi peste 50 de procente, triplarea volumului de tranzacții.

Martin Fernandez, CEO-BTCTrip, una dintre multele companii care operează prin intermediul BitPay, consideră platforma „plata gateway-ului pentru mediul de afaceri care doresc să accepte Bitcoin. Este jucatorul principal de a dezvolta economia de comerciant pentru comunitatea Bitcoin“.

Fondatorul Adafruit este de acord. „În acest an, sezonul 2013 de vacanță a fost Adafruit cel mai mare vreodată. Suntem încântați să oferim plăți Bitcoin prin intermediul BitPay comunității și clienții noștri. A fost rapid și ușor, sute de comenzi și clienții fericiți obtinerea de electronice de învățământ, folosind Bitcoin“, a declarat Limor Prăjit.

Acestea și multe alte comercianții pot fi ușor de găsit pe directorul BitPay la nivel mondial, care a fost lansat recent, pentru a facilita accesul clientului la mii de întreprinderi și organizații de caritate care acceptă acum Bitcoin în întreaga lume.


BitPay Lucrul cu sistemele de plăți HeartlandSystemsis Plata Heartland cunoscut de mulți comercianți în spațiul de vânzare cu amănuntul. Compania, care este în topul Fortune 1000, oferă credit, de debit prepaid și procesare comerciant pentru mai mult de 270.000 comercianți cu amănuntul.

În această dimineață, BitPayannounced o nouă colaborare și parteneriat cu Heartland, care va oferi noi opțiuni de plată Bitcoin pentru clienții Heartland folosind platforma BitPay.

Heartland speră să permită clienților actuali SMB posibilitatea de a oferi Bitcoin tranzacții de plată. Heartland a declarat că acest nou parteneriat le va permite să lucreze cu BitPay, în scopul de a oferi o viață în ratele de conversie cumpărător, reduce costul total de acceptare de plată, și de a facilita achizițiile între cumpărători care nu au sediul SUA-și IMM-uri din SUA.

Sistemele de plată Heartland are aproape 3.200 de persoane și are sediul în New Jersey. Compania dispune de o gamă largă de birouri regionale care disloca membrii echipei pentru a ajuta la configurarea și să aducă terminalele IMM-uri comerciant online.

Știri asociate


Post ICO

Prețul Bitcoin sub 300 USD pentru prima dată de la sfârșitul anului 2013 - comunitatea nu este îngrijorată

Post ICO

Bitcoin în creștere ca colapsul grecesc devine, dar iminent

Post ICO

Bitcoin Evanghelistul Jason King conduce 3.237 mile pentru a promova criptocurrency

Post ICO

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: de îndată ce este disponibil 14nm, vom lansa un nou ASIC care va depăși orice alte modele de 14nm

Post ICO

BitGo va oferi un program de verificare a solvabilității pentru companii

Post ICO

Activistii doresc sa creeze un nou model de Bitcoin care sa asigure anonimatul si sa evite reglementarea

Post ICO

Știri Bitcoin actualizate 5 decembrie

Post ICO

Big Wigs

Post ICO

Bitcoin ca monedă împotriva tehnologiei Bitcoin

Post ICO

Bitcoin este noul aur: De ce Bitcoin va deveni monedă în siguranță

Post ICO

Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare