Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare

Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare

Statele Unite pe baza de pornire Criptomonedă Buttercoin a anunțat că se va închide Vineri, 10 luna aprilie. Bitcoin schimb susținută de Y Combinator și Google Ventures se închide platforma on-line din cauza lipsei de fonduri.

Un mesaj pe pagina companiei prevede în prezent „Buttercoin va fi oprirea serviciului nostru pe data de 10 aprilie, la Pacific 23. Asigurați-vă că pentru a muta Bitcoins la alt serviciu și de a elimina soldurile dvs. În dolari. Vă dorim toate cele bune!“

Mesajul de adio Buttercoin se adresează clienților îngrijorat de o posibilă hack sau pierderea lor BTC. „Ramanem 100% sigure și de solvent, cu toate fondurile pentru clienți au reprezentat“, spune schimbul. Compania se închide în jos, pentru că nu a reușit să atragă noi investitori.

„A fost o călătorie minunată și suntem încântați că am creat un serviciu atât de mulți oameni se bucură. Cu baie în interesul Bitcoin în rândul investitorilor din Silicon Valley, nu am putut să genereze interes suficient de capital de risc pentru a continua finanțarea Buttercoin.“

Potrivit Buttercoin, toate soldurile dolar nu eliminate până pe 10 aprilie va fi trimis înapoi la conturile care au venit fromand toate soldurile Bitcoin vor fi convertite în USD și a trimis la banca conectat la contul clientului.

Compania a fost creată în 2013to ajuta oamenii muta bani din întreaga lume, fără a fi nevoie să plătească taxe obscene. Scopul Buttercoin a fost de a asocia cu companiile locale de transfer de bani pentru a asigura conformarea legală în fiecare țară.

„Am început Buttercoin cu scopul de a crea infrastructuri Bitcoin sigure și scalabile comunitatea ar putea să se bazeze pe. Ne-am angajat la construirea unui serviciu cu o excelentă securitate, tehnologie, lichiditatea și conformitatea. Suntem mandri de a fi livrate la obiectivul și angajamentele noastre,“ a declarat compania.

La momentul și în lunile următoare, schimbul Bitcoin a reușit să strângă 1,6 milioane $ de la investitori bine-cunoscute și respectate. Grupul a inclus Google Kevin Rose Ventures și Chris Hutchins, printre altele. Economistul Kevin Zhou, care a lucrat la Standard & Poors, a fost invitat să se alăture echipei.

Știri asociate


Post ICO

Bitcoin și China: o poveste de dragoste?

Post ICO

61% dintre canadieni se așteaptă să utilizeze un portofel digital până în 2019

Post ICO

Comunitatea Bitcoin înstrăinează Mt. Gox din cauza unei scuze pentru erori: o listă cu 10 reacții

Post ICO

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Post ICO

Bill dorește să facă criptocurrențiile pe deplin legale în California

Post ICO

Bitcoin vă poate cumpăra un apartament de lux pe malul mării în Cipru

Post ICO

20 experți Bitcoin pe care ar trebui să îi urmați pe Twitter

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin din solul nord-american, care aterizează în Seattle și Austin

Post ICO

Alydian găzduiește Terahash pentru a cuceri minerii mari

Post ICO

Echipa BetCoin Casino lansează noul site de jocuri BetCoin Circle și pregătește mai multe știri

Post ICO

Australienii iubesc Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Un produs nou ajunge în lumea Bitcoin: cardul de credit preplătit