Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

În situația economică din Grecia continuă trend în jos, aceasta a condus la un anumit nivel de entuziasm în lumea Bitcoin. Au existat susține că creșterea prețurilor, care a caracterizat piata Bitcoin, poate fi atribuită situației din Grecia. Cu toate acestea, nici o dovadă a fost prezentat pentru a arăta revendicările dețin apa. Tot la fel, această noțiune nu și-a păstrat jucători gigant pe piața de schimb valutar, de la venirea la salvarea cetățenilor din Grecia.

Cele mai recente evoluții

Având în vedere că economia Greciei este pe punctul de a se prăbuși, oamenii ei fac tot ce pot pentru a dispune de banii lor lichid. Cu toate acestea, cele mai multe bănci din țară nu cedează cererile cetățenilor. Acest lucru poate din cauza fricii, acesta va avea efecte negative, asupra industriei bancare profitabile anterior. S-a făcut șansele pentru ca cetățenii să fie mai flexibil, deoarece acestea nu pot investi fondurile lor în afara Greciei.

Cealaltă opțiune este de a investi în metale prețioase, inclusiv argint și aur. Acum câțiva ani, acest lucru ar fi fost cea mai inteligentă opțiune de investiții disponibile, dar nu mai. Este un fapt că băncile vor onora cererea, daca le abordat. Cu toate acestea, în cazul în care economia Greciei cade în genunchi, nu trebuie să fie un analist financiar calificat pentru a ști că rezervele de aur vor fi în primul rând să fie epuizate. Acest lucru se datorează faptului că aurul are cea mai mare valoare din Grecia.

Dar, asta nu înseamnă că populația Grecia va pierde tot ce au. Bitcoin este o platformă de renume de schimb de bani, care ar putea fi doar un ajutor pentru cetățeni și guvern în general. Acest lucru poate fi afirmat de numărul mare de cetățeni Grecia, care sunt foame pentru informații cu privire la Bitcoin, în încercarea de a afla eficacitatea sa în țară. Unul dintre reprezentanții Bitcurex au raportat că mai mulți cetățeni din țară sunt în contact centrele de asistență pentru clienți pentru mai multe detalii cu privire la Bitcoin și dacă acesta poate fi utilizat în Grecia.

In timp ce cei mai mulți oameni cer Bitcoin, aceasta nu înseamnă că ei știu despre funcționarea monedei digitale. Cu toate acestea, se arată că cetățenii au început să aibă îndoieli cu privire la sistemul de monedă fiat și sunt gata să primească orice alte opțiuni, care pot fi disponibile. Dacă acest lucru este adevărat, atunci Bitcoin va fi printre opțiunile de a alege.

Lansarea „Fără taxe pentru Grecia“

Cu posibilitatea de a Grexit se apropie, Bitcurex se numără printre jucătorii de schimb de bani, care se uită la situația financiară a Greciei ca o oportunitate, mai degrabă decât o problemă. Acesta a lansat o campanie de promovare orientată către acei cetățeni care sunt interesați în Bitcoin. Cele „Nu se percep Grecia“ nu ar fi putut veni într-un moment mai bun decât aceasta. Obiectivul său principal este de a permite cetățenilor greci să cumpere și să vândă Bitcoin pe Bitcurex arena de la zero taxe la sută, pentru o perioadă de trei luni.

Bitcurex a fost înființată în 2012, ca un schimb polonez Bitcoin. S-ar putea să nu fie popular în forumuri mass-media Bitcoin, dar este printre cele mai renumite schimburi Bitcoin europene. Pe măsură ce împinge Grecia să adopte Bitcoin, ei doresc, de asemenea, să creeze o nișă în lumea europeană Bitcoin. Efortul lor de a ajuta Grecia maladiv punct de vedere economic este suficient pentru a atrage clienții din alte părți ale Uniunii Europene, în platforma lor.

Știri asociate


Post ICO

Ghidul unui începător pentru Monero (cumpărare, tranzacționare, minerit)

Post ICO

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, se alătură companiei ATM inspirată de blocul de blocuri

Post ICO

Bitcoin core version 0.11.0 lansat

Post ICO

Bitcoin cucerește doi noi susținători majori: Peter Schiff și Julian Assange din Euro Pacific

Post ICO

10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni

Post ICO

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

Post ICO

5 Factorii care împiedică creșterea Bitcoin

Post ICO

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Post ICO

Bitcoin cuceri Virgin Galactic: plătiți-vă călătoria în spațiu cu criptocurrency

Post ICO

Un castel Bitcoin se va naște în Estonia

Post ICO

Bitcoin are deja o mașină ATM proprie

Post ICO

Bitcoin se bucură de cea mai mare zi din 2014 în Rusia, pe măsură ce moneda locală continuă să se prăbușească