Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi

Gavin Andresen, chief scientist la Fundația Bitcoin și una dintre cele mai respectate și bine-cunoscute cripto-dezvoltatori, a făcut recent o declarație foarte interesantă despre Bitcoin miniere nor, acuzând cele mai multe dintre aceste operațiuni de a fi scheme Ponzi.

Declarația, publicată pe Reddit, aproape a trecut neobservat, potrivit CryptoCoinsNews. Totul a început atunci când a cerut zapt0 Reddit avizul communitytheir Bitcoin cu privire la contractele de exploatare minieră. În timp ce majoritatea răspunsurilor au fost negative, răspunsul lui Gavin a fost cel mai neașteptate.

Ei nu au sens. Suspectez ca multe dintre ele [companiile miniere Bitcoin nor] se va dovedi a fi o schemă Ponzi.

Cei mai mulți oameni care au răspuns la aceeași întrebare aparent împărtășesc punctul de viewor a lui Gavin cel puțin să aibă un aviz negativ în ceea ce privește contractele de exploatare minieră nor.

Contracte de minerit pentru cea mai mare parte sunt un Ripoff proiectat pentru neinformat. Trist dar adevărat.

Dacă ar fi fost mai profitabil să mineze oamenii nu ar vinde contracte, s-ar pur și simplu ei înșiși a mea. Contracte miniere BTC sunt o pierdere de timp... Mai bine să cumpere doar BTC.

Faptul este că mai multe tipuri diferite de fraudă au avut loc înainte în ecosistemul Bitcoin. De la escrocherii de investiții către producătorii de hardware miniere non-existente, o mulțime sa întâmplat deja, așa că o schemă Ponzi nu ar fi o surpriză completă.

Desigur, unii Redditors încă mai cred că este posibil să se facă un profit cu contracte de exploatare s-a putut. „Dacă utilizați cele [contracte] pe Cryptsy (MN1 / MN2) sau pe CEX.IO, puteți face bani pe cei dacă ai specula pe ele. Dar, ca o investiție pe termen lung, este greu de a sparge chiar, chiar dacă vă să zicem. Chiar și cu recenta creștere a ratei de baie în hash“, utilizatorul kilorat a scris pe Reddit.

CEX.IO este una dintre cele mai renumite companii miniere nor, dar nu întotdeauna pentru cele mai bune motive. Deși acest lucru a fost platforma de tranzacționare care a adus minerit nor la masele, ele controlează, de asemenea, piscina miniere GHash.IO. Piscina a fost implicat recent în controversă pentru a doua oară într-un an și pentru aceleași motive: posibilitatea unui atac teoretic '51%“față de rețeaua Bitcoin.

Știri asociate


Post ICO

Australienii iubesc Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 rupe toate înregistrările: Gyft, NewEgg au cea mai bună zi de vânzare vreodată

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin din solul nord-american, care aterizează în Seattle și Austin

Post ICO

Dispozitivele Android aflate acum la bordul navei Zeroblock datorită noii aplicații Bitcoin

Post ICO

Bitcoin vă poate cumpăra un apartament de lux pe malul mării în Cipru

Post ICO

Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins

Post ICO

Bitcoin Evanghelistul Jason King conduce 3.237 mile pentru a promova criptocurrency

Post ICO

Banca din Thailanda consideră Bitcoin ilegală: tranzacționarea este suspendată acum în țară

Post ICO

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Post ICO

5 Factorii care împiedică creșterea Bitcoin

Post ICO

5 povesti minunate despre Bitcoin împărtășite de Redditors

Post ICO

Iată primul copil Bitcoin