Bitcoin învinge PayPal datorită tranzacției masive de 194.993 BTC | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin învinge PayPal datorită tranzacției masive de 194.993 BTC

Bitcoin învinge PayPal datorită tranzacției masive de 194.993 BTC

La sfârșitul săptămânii trecute a adus o piatră de hotar simbolic pentru Bitcoin. Rețeaua Criptomonedă a înregistrat peste 447 milioane $ în tranzacții într-o singură zi, topping PayPal și Discoverin valoarea tranzacțiilor zilnice în dolari SUA și devenind a cincea cea mai mare rețea de plată din lume. Mai sus Criptomonedă ai putea găsi doar „giganți“ precum Visa, MasterCard, China UnionPay și American Express.

Cu toate acestea, acest număr include ceea ce isprobably heftiest tranzacția făcută vreodată în istorie Bitcoin: 194993 BTC (peste 147 milioane $ în funcție de cursul de schimb în data de 22 noiembrie), o sumă de bani, care nu au putut fi transferate printr-un sistem cum ar fi PayPal, de exemplu,.

Potrivit Coindesk, tranzacția a apărut pe Blockchain.info devreme, vineri seara, si reprezinta 1,6 la suta din toate Bitcoins acum în circulație.

Cu Bitcoiners obtinerea curios, unii experți a descoperit tranzacția a implicat un număr mare de adrese de expediere. Unii dintre ei au fost din blocuri minat în februarie 2010 sau chiar mai devreme. Desigur, este imposibil să nu se gândească la Satoshi Nakamoto, fondatorul misterios Bitcoin lui.

Dar tranzacția este, probabil, doar „ascunde“ un miner devreme sau o afacere în mișcare veniturile sale Criptomonedă într-o formă sigură de stocare. Ceea ce contează este faptul că, aparent, Bitcoins nu au fost transformate în fiat currencyor piața ar fi simțit consecințele.

Activistul reportsthat post acest transfer a fost operat de către unul dintre cele mai mari burse din lume, BitStamp. În plus, aceeași adresă a fost utilizată tomove un total de 500 de milioane de $ în ultimele câteva zile, în conformitate cu un post Reddit. După toate excitare, a Bitcoiners în jurul web început să posteze opiniile lor cu privire la ceea ce contează cu adevărat, lăudând posibilitățile pe care le oferă Bitcoin atunci când este vorba să se mute sume mari de bani în jurul valorii într-un mod ușor și rapid.

Criptomonedă este cu siguranță în creștere nu numai în valoare, dar, de asemenea, în număr de utilizatori. Blockchain.info announcedthis luni (25), care 70.000 de noi portofele virtuale au fost create în ultimele șapte zile.

Știri asociate


Post ICO

Banca de Vest închide contul Amagi Metals din cauza plăților Bitcoin

Post ICO

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Post ICO

Australienii iubesc Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Ministrul de finanțe belgian nu prezice probleme între banca națională și Bitcoin

Post ICO

20 Razboi miniere insane Bitcoin

Post ICO

Bitcoin cuceri Virgin Galactic: plătiți-vă călătoria în spațiu cu criptocurrency

Post ICO

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Post ICO

Bitcoin schimb BtcChina a suferit atac de 100 Gbps DDoS

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

Post ICO

Avalon ar putea primi o investiție de 200 milioane de dolari și o tehnologie de 20nm pentru a deveni liderul pieței miniere

Post ICO

Ghidul unui începător pentru Monero (cumpărare, tranzacționare, minerit)

Post ICO

Ce zici de un avion pentru Bitcoin? SkyCraft acceptă bani digitali