Războiul civil război războinic: cine, ce, de ce, când și cum | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Războiul civil război războinic: cine, ce, de ce, când și cum

Războiul civil război războinic: cine, ce, de ce, când și cum

Dacă ați fost în urma știri Bitcoin, este posibil să fi auzit de un „război civil“ aparentă încălzire între două facțiuni rivale ale comunității Bitcoin. Interesant, în ultimele zile valoarea Bitcoin a scăzut de la aproximativ 250 $ la 220 $ sub la înainte de revenire și stabilizare la $ la 230. In timp ce determinarea exact ceea ce este cauza prețurilor să fluctueze este dificil, potențialul „războiul civil“ este probabil ca joaca un sul. Deci, cum putem explica acest conflict, care ar putea cauzat o scădere a prețurilor, și ce înseamnă pentru comunitatea Bitcoin?

Ceea ce sa întâmplat este un așa-numit software-ul furculiță greu în protocolul de bază care stabilește operațiunile și limitările Bitcoin. Detaliile sunt complexe, dar comunitatea Criptomonedă a fost practic împărțită pe dimensiunea permisă de blocuri care sunt adăugate la blockchain. Un număr tot mai mare de dezvoltatori, grupuri miniere și companii fac apel pentru creșterea dimensiunii blockchain, care este în prezent destul de limitate.

[Tweet_box Design = "box_02"] război civil Bitcoin lui:. Noul protocol Bitcoin XT se va ridica la 8MB la începutul anului 2016 [/ tweet_box]

Cum Bitcoin funcționează și ce mijloacele furcii

Confuz? Bitcoin ruleaza pe un blockchain sau un registru public în care, în esență, minerii grupa împreună tranzacții, formează-le într-un bloc, iar apoi le-au adăugat la blockchain. Așa cum se întâmplă acest lucru, noi monede digitale sunt create și sunt date minerilor, împreună cu taxele de tranzacție. În conformitate cu protocolul actual de bază Bitcoin, blocurile sunt limitate la 1MB în dimensiune, dar noul protocol Bitcoin XT se va ridica la 8MB la începutul 2016and va continua să se dubleze până la atingerea în 2036 o dimensiune finală de 8GB.

Prin creșterea dimensiunii blocurilor, dezvoltatorii vor fi în măsură să crească viteza la care tranzacțiile sunt finalizate. În prezent, sistemul de Bitcoin poate procesa doar șapte tranzacții pe secundă sau aproximativ 25.000 de tranzacții pe oră. Acest lucru ar putea parea mult, dar o companie precum Visa, se ocupă de fapt, aproximativ 2.000 de tranzacții pe secundă.

Pentru o monedă globală majoră, șapte tranzacții pe secundă, pur și simplu nu-l taie. Prin creșterea dimensiunii blocului mai multe tranzacții pot fi procesate la un moment dat.

Foarte important, cu toate acestea, este faptul că creșterea blocksize va avea loc numai în cazul în care minerii sprijini Bitcoin XT prin dezvoltarea de noi blocuri cu protocolul. În cazul în care 75 la suta din noile blocuri Bitcoin sunt exploatate justing XT până în ianuarie 2016, o furculiță tare - ceea ce înseamnă o ruptură de software - va fi pus în aplicare.

Nume mari în greutate de

Bitcoin XT a fost deja lansat, deși până în prezent, se pare că adoptarea de către mineri a fost încropit. Cu toate acestea, noul protocol Bitcoin este sustinut de nume mari. Mike Hearn și Gavin Andresen, atât dezvoltatorii senior, conduc chargefor a crescut dimensiunile blocului.

Dar, pe de altă parte, numeroase nume mari luptă împotriva bifurcație forțate. În timp ce unii oameni și grupuri de fapt, sunt de acord cu creșterea dimensiunii blocului - și într-adevăr planurile originale Satoshi Nakamoto pentru Bitcoin lăsat să se înțeleagă că blocurilor ar trebui probabil să fie crescută la un moment dat -, modul în care Bitcoin XT este împingând o furculiță greu și încearcă să preia Bitcoin a atras mânia multora.

Chiar Satoshi Nakamoto, sau cel puțin pe cineva care are acces la adresa lui de e-mail, a fost de cântărire în dezbatere pe. Dar, conform Nakamoto, furca tare, care este puternic împins de Hearn și Andresen, acest lucru nu este ceea ce el a imaginat pentru Bitcoin.

În timp ce creatorul Bitcoin a crezut că moneda digitală ar trebui să evolueze și să se adapteze, această presupusă Nakamoto pretinde că astfel de schimbări trebuia doar să se facă prin decizie aproape anonim. În cazul în care Bitcoin XT este folosit pentru a forța schimbarea, atunci întregul proiect Bitcoin va fi un eșec, deoarece va distruge ideea de consens social și componenta armoniei Bitcoin lui, Nakamoto spune acum.

Ce inseamna asta? Uita-te și să aștepte, dar nu vă faceți griji

Iată cea mai importantă întrebare: ce înseamnă bifurcație greu Bitcoin? Chiar acum, aceasta nu arata ca o mare parte din nimic.

Prea multe grupuri din industria minieră și prea mulți membri ai comunității Bitcoin, în general, sunt opuse Bitcoin XT, ceea ce înseamnă că noul protocol va fi cel mai probabil a scăzut. Aceasta este o pură speculație, desigur, dar chiar si cu Satoshi Nakomoto - sau pe cineva cu acces la adresa de e-mail originală - cântărire în raport cu noul protocol, acesta va fi greu pentru XT pentru a obține de tracțiune.

În cazul în care trei sferturi din minerilor, cu toate acestea, nu trece pe la noul protocol, restul minerilor se vor face două săptămâni pentru a comuta la noul protocol sau altceva fi în pericol de a pierde BTC lor împreună, cel puțin în conformitate cu noul sistem. Chiar acum dezvoltatorii sunt încă de lucru ce va fi impactul complet al furcii greu, dar aceasta ar putea duce la clivarea registrul publice reale în două. În acest caz, este greu de imaginat că Bitcoins create de miezul regulate și de versiunea XT ar fi direct compatibil.

Cu toate acestea, în timp ce ar trebui să păstreze cu siguranta ochii pe evoluțiile, utilizatorii Bitcoin nu trebuie să vă faceți griji prea mult pentru acum. În prezent, lupta este la fel de mult despre politică și reprezentarea grafică viitorul Bitcoin, deoarece este vorba despre schimbarea protocolului real. Chiar dacă Bitcoin XT eșuează, acesta va forta probabil lideri în cadrul comunității mai mari să se așeze și să găsim o soluție pentru creșterea dimensiunilor blocurilor.

Multe companii și persoane fizice doresc să vadă o creștere dimensiune, iar acest lucru este probabil să se întâmple la un moment dat. Chiar dacă Bitcoin XT reușește și este adoptat masiv de comunitate, pentru utilizatorul mediu probabil nu va ridica prea mult, deoarece numai mineri și companiile vor trebui să se adapteze la un protocol ușor diferit.

Este puțin probabil ca utilizatorul mediu Bitcoin va observa chiar și orice modificări. Cu toate acestea, „liderii“ Bitcoin va trebui să ajungă la un consens cu privire la o soluție și apoi punerea în aplicare a acesteia.

Știri asociate


Post ICO

Taxele de membru belgiene Parti Libertarien pot fi acum plătite împreună cu Bitcoin

Post ICO

Aproape jumătate dintre utilizatorii britanici Bitcoin cred în reglementarea criptocurrency

Post ICO

11 Hoteluri și pensiuni care acceptă Bitcoin

Post ICO

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi

Post ICO

Bitcoin și rolul pe care l-ar putea juca în comunitatea B2B

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Ora de finalizare a licitației

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

61% dintre canadieni se așteaptă să utilizeze un portofel digital până în 2019

Post ICO

Ministrul de finanțe belgian nu prezice probleme între banca națională și Bitcoin

Post ICO

Dispozitivele Android aflate acum la bordul navei Zeroblock datorită noii aplicații Bitcoin

Post ICO

Alydian găzduiește Terahash pentru a cuceri minerii mari