Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins

Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins

Am vrut doar să vă dau voi un heads-up rapid despre Bitcoin Black Friday. Black Friday este a doua zi după Ziua Recunostintei, a remarcat ca prima zi de cumpărături tradiționale de Crăciun, în care o mulțime de consumatori sunt atrași de ofertele speciale de către comercianții cu amănuntul. De obicei, acest lucru este sarbatorita singur pe intreg teritoriul SUA. Dar, în acest an, indiferent unde locuiți puteți obține cele mai bune oferte ale anului folosind Bitcoin.

BitcoinBlackFriday.comis un site dedicat oferindu-vă toate cele mai bune oferte puteți găsi cu Bitocin comercianții acceptanți. Ultimul an BBF (Bitcoin Black vineri) a făcut peste $ 6M în vânzări și a fost menționată pe site-urile de știri majore, cum ar fi CNN, The New York Times și TechCrunch.

Bitpay, un procesor de plată Bitcoin, și-a anunțat deja comercianților săi să se pregătească pentru evenimentul viitor. Peste 1.200 de comercianți sunt așteptați să participe în acest an. Printre companiile care vor participa la BBF sunt NewEgg (hardware și software comercianții cu amănuntul), Gyft (card cadou reseller) și NameCheap (nume de domeniu al înregistrării). Suprastoc, care este în prezent cea mai mare companie accepta Bitcoins ca plată nu vor fi listate pe BBF, dar în schimb va avea o secțiune dedicată pentru mai Bitcoin pe site-ul propriu.

Se zvonea că va fi, de asemenea, posibilitatea de a cumpăra cantități mici de Bitcoin, cu puțin sau deloc comision pe BBF astfel încât aceasta ar putea fi o modalitate foarte bună de a începe cu prima Bitcoin. Jon Holmquist, fondatorul BitcoinBlackFriday.com a declarat ca se asteapta sa depaseasca anul trecut 100K vizitator de referință. Cu toate acestea, BBF anul trecut a fost în mijlocul boom-ului Bitcoin, unde Bitcoin a trecut peste $ 1000, care, probabil, a ajutat în câștig o mulțime de impuls deci cred că va trebui să așteptăm și să vedem.

Dacă doriți să stați la curent cu toate cele mai recente oferte de Bitcoin sau chiar pe listă o afacere le puteți face cu ușurință acest lucru înscriindu-vă cu adresa de e-mail de pe site-ul BBF.

PS

Aparent Dogecoincommunity deține propria sa dogecoin Black vineri, mai multe informații pot fi găsite aici.

Știri asociate


Post ICO

6 Posibile oportunități de afaceri Bitcoin

Post ICO

Un avocat din Texas acceptă Bitcoins ca plată pentru facturile legale

Post ICO

Bank of England laudă Bitcoin și dezvăluie investigații pentru a emite monedă digitală

Post ICO

Bitcoin 2015 Price - o predicție a valorii lui Bitcoin prin înțelepciunea Crowd

Post ICO

3.454 trilioane de dolari este un motiv suficient de bun pentru a cumpăra Bitcoin

Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

Australienii iubesc Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Al 38-lea director al Monetăriei SUA la Keynote la Raleigh

Post ICO

Ora de finalizare a licitației

Post ICO

Solicitanții australieni de bunăstare trebuie să declare în prezent active în moneda cibernetică

Post ICO

Întreprinzătorul american își propune să-și dezvolte Valea Blockchain cu ajutorul lui Tesla

Post ICO

Australia consideră reglementarea Bitcoin ca monedă