Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Avem Bitcoin ATM-uri, prese de imprimare Bitcoin, companii miniere, chiar și cărți de credit. Un singur lucru Bitcoin The nu are, cu toate acestea, este propria sa bancă. Bitcoin compania ATM Robocoin intenționează să lanseze o bancă on-line și va folosi mașinile sale ATM pentru a acționa în calitate de „ramuri“ din întreaga lume. Această evoluție ar putea aduce mai multe servicii pentru comunitatea globală Bitcoin și dacă orice companie pare să fie în poziția de a-l scoate, este Robocoin. Compania are 13 Bitcoin ATM-uri în funcțiune din Europa, America de Nord și Asia.
Bitcoin devine o monedă de ieșire de alegere pentru persoanele din țările în dificultateDacă ați urmărit Fiatleak.com în ultimele câteva săptămâni, veți fi observat că China a reprezentat pentru marea majoritate a tranzacțiilor Bitcoin. Rafală de tranzacții Criptomonedă bazate pe chinez vine chiar ca guvernul local a instituit controale stricte de capital într-un efort de a proteja atât economiei naționale, iar moneda.

Interesant este, ca guvernul pare să păstreze banii în țară, se pare că mulți chinezi folosesc Bitcoin ca un fel de „ieșire“ currencyto transferă bogăția lor de yuani. Poti


Bitcoin Ștergere scrisoriPeste în Marea Britanie Departamentul de Politie Thames raportează că investighează un caz de șantaj Bitcoin care este livrat prin poștă la diverse adrese din
Maidenhead, Wycombe și Buckinghamshire de Sud.

Literele cer ca destinatarii trimit Bitcoin la o adresă atașată la scrisoarea sau expeditorul va fi „supusă unei campanii“, care se va răspândi zvonuri false despre ei fiind un pedofil.

Unsprezece persoane au raportat scrisori ca aceasta la poliție până în prezent, în Maidenhead, Wycombe, Hedgerley și Bourne End.

Detectivul Sargent Peter Wall de la forța CID Maidenhead a declarat, „Unii oameni ar putea renunța la pur și simplu scrisori ca acest lucru atunci când le primesc, dar pentru altii poate fi foarte dureros. Aceasta este o încercare clară de șantaj și trebuie să adune toate informațiile pe care le putem pentru a ajutor de investigare și urmări infractorii din spatele acestor scrisori urât „.

Ca valute, cum ar fi Bitcoin continuă să decoleze și să crească, vom vedea cu siguranță mai mulți criminali care încearcă să extragă bani cinstit de oameni cinstiți în această natură. In timp ce Bitcoin este tipic un lucru electronic doar pentru cei mai mulți oameni este interesant pentru a vedea criminali l ia cuvântul fizic cu amenințări prin poștă.


Bitcoin BlackoutMoneda de foc se va alatura Bitcoin Blackout va avea loc pe 20 august.

Bitcoin Blackout a fost creat pentru a ajuta la aducerea luminii la propunerea BitLicense și potențialul pe care îl are de a face deteriorarea gravă a inovării în spațiul Criptomonedă.

Creatorii site-ului care a ajuns pentru a vedea dacă ne-ar lua parte au încărcat unele JavaScript pentru a lipi bin în cazul în care utilizatorii pot implementa ei înșiși.

De asemenea, acestea furnizează o versiune găzduită (ne exprimăm întotdeauna cu atenție la astfel de lucruri) și sugerează folosind versiunea autogăzduit.

Acesta este unul dintre lucrurile mai inovatoare pe care le-am vazut pentru a atrage unele atenția asupra problemei BitLicense și va fi cu siguranță a lua parte.


Bitcoin poate fi acum folosit pentru a cumpara carduri cadou onlineBitcoin a făcut încă un pas înainte. Acum, moneda digitală poate fi, de asemenea, folosite pentru a cumpăra carduri cadou de pe site-ul Gyft. De ce este important acest lucru? Pentru că acest lucru înseamnă că Bitcoin a găsit un alt mod de a deveni reale și să fie utilizate în lumea reală.

Datorită Kashmir Hill, jurnalistul Forbes, care a supraviețuit o săptămână întreagă folosind doar Bitcoinsand a avut un timp de dur face asta, am putea vedea că nu este ușor să fii un iubitor de Bitcoin. Deci, faptul că Gyft acceptă acum moneda digitală înseamnă mult! Practic, utilizatorii Bitcoin pot transforma valoarea lor în magazinul creditand, mai important, petrece acest credit, în locurile pe care le plac cu adevărat.

Problema majoră cu Bitcoin este faptul că, deși moneda digitală este mare, este încă limitat la cumpărături on-line. Monedă virtuală are încă un drum lung de parcurs. Este un fel de PayPal, care a avut, de asemenea, să lucreze drumul său în preferințele utilizatorilor.

După Gyft, Bitcoin poate merge doar în sus. Poate, într-o zi, într-un viitor apropiat, vom vedea mașini de ATM furnizează Bitcoins în fiecare colț, dar sunt multe de făcut până la sosirea în această zi.

Via techcrunch.com

Știri asociate


Post ICO

15 site-uri pentru toate întrebările dvs. Crypto

Post ICO

Achiziționarea portofelului Lemon de către LifeLock șterge toate așteptările legate de suportul Bitcoin

Post ICO

Declarația BaFin din 2011 oferă câteva linii directoare companiilor Bitcoin din Europa

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Bitcoin ar putea fi cauza morții pirateriei online, prezice fondatorul lui Isohunt

Post ICO

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin din solul nord-american, care aterizează în Seattle și Austin

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com lansează serviciul de procesare a plăților în 40 de țări

Post ICO

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

Post ICO

Bitcoin și rolul pe care l-ar putea juca în comunitatea B2B

Post ICO

Autoritățile au închis Road Silk 2.0 și alte site-uri web - au arestat trei bărbați în SUA și Irlanda

Post ICO

Aplicații Bitcoin