Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Dacă ați fost unul dintre cei care au primit un card cadou cu Bitcoins interior de Crăciun, veți dori să citiți acest articol. Bit4coin, compania care a făcut această idee în realitate, a crescut semnificativ în luna decembrie și a vândut deja peste 1.000 de carduri cadou.

Pe parcursul acestor prime luni de activitate, compania cu sediul la Amsterdam estimează că 60 la sută din cărțile vândute au fost cumpărate și răscumpărate de către aceeași persoană, ca și restul de 40 la suta au fost oferite ca un cadou. "Interesant, cele mai multe răscumpărările nu sa întâmplat pe box Zi sau 26 decembrie, dar pe 02 ianuarie“, a declarat Dolf Diederichsen Bitcoin examinator.

Cele mai multe comenzi au venit din Franța, urmată de Regatul Unit, Germania, Italia și Spania.

„Franța la început a fost surprinzătoare pentru noi ca am fost disponibile numai în limba engleză la momentul respectiv. Clienții din Statele Unite au, din păcate, un timp de greu de plată în contul nostru bancar în Țările de Jos, având în vedere prohibitive taxele internaționale prin transfer bancar“, compania reprezentativ adăugat.

Și ce despre ordinele de „exotice“? Ei bine, Bit4coin prelucrate chiar și un card cadou pentru un client din Groenlanda, dar cea mai bună poveste, în conformitate cu Diederichsen, a venit de la o companie de media si design din Germania. „CEO-ul ne-a contactat pentru a cumpăra un set mare de 100 € carduri cadou pentru a le oferi angajaților săi. Cine nu ar vrea să lucreze pentru o companie care dă afară Bitcoins de Crăciun?“, A întrebat el.

Pentru moment, afacerea a încetinit un pic, ceea ce este natural datorită sfârșitul sezonului de vacanță, dar echilibrul este mai degrabă pozitiv. Dolf susține compania este „mai mult decât mulțumit“ cu aceste numere. Cu toate acestea, cu 2014 de aici, este timpul pentru a stimula serviciul cu idei noi.

În primul rând, Bit4coin tocmai a adăugat două noi limbi la serviciu, olandeză și germană. Dar compania promite să păstreze adăugarea de mai multe versiuni localizate și opțiunile de plată și este în curs de dezvoltare parteneriate cu magazine online și partenerii de vânzare cu amănuntul, care vor fi de vânzare carduri cadou Bit4coin în timpul 2014.

Planurile de expansiune sunt, de asemenea, în viitorul apropiat, Dolf Diederichsen dezvaluie. „Pe măsură ce nava cărțile de la biroul nostru din Amsterdam, Europa este piața noastră țintă pentru acum. Cu toate acestea, suntem în căutarea de parteneri să se extindă în alte regiuni, în special America, Orientul Mijlociu și Asia“.

Știri asociate


Post ICO

Bank of England laudă Bitcoin și dezvăluie investigații pentru a emite monedă digitală

Post ICO

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi

Post ICO

Declarația BaFin din 2011 oferă câteva linii directoare companiilor Bitcoin din Europa

Post ICO

Bitcoin sosește în Turcia: BTCTurk este primul schimb Bitcoin din țară

Post ICO

Banca de Vest închide contul Amagi Metals din cauza plăților Bitcoin

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin din solul nord-american, care aterizează în Seattle și Austin

Post ICO

Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin?

Post ICO

Un alt site Bitcoin bate praful

Post ICO

20 Razboi miniere insane Bitcoin

Post ICO

Un set de instrumente pentru a vă maximiza profiturile Bitcoin

Post ICO

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Post ICO

Alydian găzduiește Terahash pentru a cuceri minerii mari