Bill Egan, eGifter: lucrăm la obținerea unor mărci care vor fi cu adevărat interesante pentru comunitatea Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bill Egan, eGifter: lucrăm la obținerea unor mărci care vor fi cu adevărat interesante pentru comunitatea Bitcoin

Bill Egan, eGifter: lucrăm la obținerea unor mărci care vor fi cu adevărat interesante pentru comunitatea Bitcoin

Utilizatorii Bitcoin sunt în prezent în măsură să-și petreacă Criptomonedă lor în mai multe unități, care nici măcar nu acceptă acest tip de monedă. Meritul, în acest caz, aparține unor companii care permit oamenilor să cumpere cadou de e-carduri cu Bitcoin și apoi să le utilizeze în sute de diferite magazine sau restaurante. EGifter este una dintre aceste platforme! Compania, cu sediul in New York, a adaugat recent Walmart la lista sa de merchantsand este de a ajuta pentru a aduce în prim plan Bitcoin.

EGifter a fost fondat în 2011 pentru a revolutiona actul cadourilor, deblocarea potențialului de comerț social și mobil. Platforma a devenit o iubita Bitcoin după ce a decis să accepte Criptomonedă ca o formă de plată pentru sale de e-carduri si de aceea Bitcoin Examinatorul a decis să vorbească cu Bill Egan, VP de marketing eGifter, care a răspuns la întrebările noastre.

Punerea în aplicare a plăților Bitcoin a fost unul dintre obiectivele inițiale ale proiectului?

Bill Egan - Bitcoin a fost pe foaia de parcurs din prima zi. Ne place fiind în prima linie a tehnologiei, și oferind o experiență excelentă pentru clienții noștri, astfel încât Bitcoin se potrivește chiar în. Așa cum am devenit mai implicat cu Bitcoin și comunitatea, am devenit foarte entuziasmat cu posibilitățile sale și au devenit noi înșine pledează.

Cât de simplu este de a obtine un card cadou pe platforma?

Foarte. Dacă sunt pur și simplu cumpararea unui card eGift pentru tine, puteți alege o carte, setați valoarea și casă. Cardul este apoi trimis la Wallet dvs. EGifter, pe computer și pe dispozitivul mobil. Multe branduri chiar permit utilizatorilor să prezinte pur și simplu cartela pe în portofelul lor eGifter pe dispozitivul mobil atunci când verificarea în cărămidă și mortar de magazine. Nu mai pierdut sau carduri uitate. Gifting-le pe rețelele sociale și invitând pe alții să contribuie, de asemenea, este foarte ușor și chiar mai distractiv.

Care sunt caracteristicile pe care le puteți seta în afară de alte platforme similare?

EGifter are mai multe diferentiatori de ceilalți jucători acolo. Avem capacități foarte puternice de grup gifting. De asemenea, oferim o bogata experienta multi-media cu carduri eGreeting animate și mesaje video. De asemenea, se aduc pe o varietate mai largă de mărci.

Ai deja unele branduri masive de lucru cu compania dumneavoastră, dar care sunt planurile tale de viitor?

Adăugăm constant noi branduri la app. Numai în ultimele zile, am adăugat: Alamo Drafthouse, Steinmart, Tony romi, Omaha Fripturi, Bartell, Brookstone, American Airlines, Bed & Breakfast.com, Fairway Rewards, Global hotel Card (de Orbitz), Golfsmith, Hyatt, Maui Jim, Shutterfly, Zales, și Zeevex.

Cel care a făcut cea mai mare splash în comunitate Bitcoin până acum este Walmart, deoarece adaugă capacitatea de a cumpăra alimente și de gaz cu Bitcoin într-un mod ușor și rentabil. Când am anunțat mai întâi că am fost accepta Bitcoin ca plată pentru cele peste 100 de mărci de carduri cadou, răspunsul din partea comunității Bitcoin a fost mare. Am auzit de la o mulțime de direcții diferite pe care comunitatea a dorit o modalitate ușoară de a cumpăra esențiale, cum ar fi alimente și de gaz cu Bitcoin. Avem chiar pe ea. Acesta este doar începutul.

Există caracteristici sau proiecte pe care le puteți dezvălui în viitor?

Nu putem lăsa pisica din sac chiar acum, dar lucrăm la obtinerea unor branduri care vor fi într-adevăr interesant pentru comunitatea Bitcoin. Ne asculta ceea ce vrei și lucrează din greu să-l.

Cum eGifter vede viitorul Bitcoin?

Mulți dintre noi la eGifter au fost implicați într-o altă pornire în zilele foarte timpurie a Internetului. Vedem același tip de potențial cu Bitcoin. Impactul ar putea fi extinse si suntem foarte incantati sa fie un jucător la începutul jocului.

Știri asociate


Post ICO

Bit4coin vă permite să oferiți criptocurrency sub forma unei cărți cadou

Post ICO

Barry Silbert merge tot pe Bitcoin

Post ICO

Actorul australian lansează Ghidul Idiotului pentru Bitcoin, o carte electronică pentru începători

Post ICO

Bitcoin se bucură de cea mai mare zi din 2014 în Rusia, pe măsură ce moneda locală continuă să se prăbușească

Post ICO

Apple împotriva lui Bitcoin și ce vrea biroul poștal de la Bitcoin? Actualizarea știrilor

Post ICO

5 Factorii care împiedică creșterea Bitcoin

Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

Taxele de membru belgiene Parti Libertarien pot fi acum plătite împreună cu Bitcoin

Post ICO

Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com

Post ICO

20 Razboi miniere insane Bitcoin

Post ICO

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin stabilite să sosească în NYC și America de Sud în următoarele câteva săptămâni