Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Până în prezent, aproape toată lumea din lume Bitcoin știe Brothers albine, din Cache Valley, Utah. Cu doar 14, 13 și 10 de ani, frații Nate, Sam și Ben Huntzinger sunt, probabil, cei mai tineri antreprenori Criptomonedă de pe planetă.

Succesul lor a început aproape din întâmplare, când băieții prins un stup de albine în urmă cu câțiva ani. La acea vreme, ei nu au imaginat că acest lucru se întâmplă să-și schimbe viața: a fost începutul activității lor mici și, mai târziu, de o „obsesie“ sănătos cu moneda digitală.

Fiind homeschooled, frații Huntzinger au avut o mulțime de libertatea de a experimenta în noile lor pasiune (crearea rețete proprii, de exemplu), până când au descoperit Bitcoin, iar afacerea a primit chiar mai interesant.

„Unul dintre motivele pentru care am ales să homeschool a fost de a avea libertatea de a afla ce doresc copiii si sa te distrezi faci. Nici unul dintre noi nu stie nimic despre criptografie, așa că avem nevoie să-l învețe prea, dar sperăm că în curând acestea se pot preda fără noi. Această călătorie de învățare despre albine, începe o afacere, iar acum lumea Criptomonedă a fost o aventură mare de învățare pentru întreaga familie“, a explicat părinții.

Potrivit lui Craig și Kami Huntzinger, „băieții au învățat despre investiții, dobânzi, piețele și-au întâlnit oameni on-line din întreaga lume. Suntem în prezent a fi nevoie să reevaluam afacerea noastră, pentru că este de a lua suficient de timpul nostru, că alte preocupări cum ar fi învățarea criptografie și programarea sunt greu pentru a programa. Noi nu suntem siguri în cazul în care acest lucru se întâmplă, dar ei sunt deschiși la idei noi, și modalități revoluționare de gândire“.

Bitcoin Examiner a vorbit cu albinele Brothers să afle mai multe despre ei și afacerea lor. Si ghici ce? Ei au minat deja primul lor Bitcoin!

Cum ai descoperit Bitcoin?

Albine Brothers - Un prieten sau al nostru, care ne-am întâlnit în timpul campaniei prezidențiale Ron Paul ne-a spus despre ea. El ne-a spus cum nu a putut fi umflat de nimeni pentru că nimeni nu se ocupa de ea. La acel moment, ne-am gândit la vânzare lucrurile noastre de miere pe internet, asa ca am inceput sa invete mai multe despre Bitcoin.

Ce crezi că este atât de mare despre asta?

Noi credem că este foarte cool pe care le puteți tranzacționeze cu totul de oriunde în lume, atât de repede.

Cum ai decis să înceapă vânzarea de produse și acceptați Bitcoins?

Am fost prea ocupat pentru a învăța cum să-mea, și toți banii noștri a fost legat cu Albine Brothers. Apoi ne-am dat seama că toți acei mineri trebuie să mănânce ceva. Poate că ar dori produsele noastre de miere. Am fost deja de vânzare lucrurile noastre la Piața Fermierilor și a decis am putea la fel de bine încercați să-l vândă pentru Bitcoins. Am postat pe forumuri bitcointalk.

Acceptați numai Bitcoin online sau, de asemenea, în persoană?

Putem accepta la Farmer Market noastre, dar noi nu am avut pe nimeni asta încă. Avem în continuare nevoie pentru a obține un smartphone astfel încât nu numai că putem accepta Bitcoin, dar, de asemenea, cheltui-l în persoană.

Știm că minat deja prima Bitcoin. Cum ai ajuns în minerit și care tehnologia sunt utilizați?

Suntem de brand nou pentru minerit și abia acum invata despre ea. Săptămâna trecută am primit 10 Erupters, și, sperăm, înainte de sfârșitul lunii vom primi 320 de jetoane Avalon. Mă îndoiesc că vom face un profit, vrem doar să învețe cum să facă acest lucru.

Ce părere aveți despre viitorul Bitcoin?

Cred că va continua să crească ca mai mulți oameni să învețe despre ea. Încă mai simt ca începători, dar au distractiv de învățare despre ea, și Bitcoins sunt mai ușor de utilizat pentru afacerea noastră decât a învăța cum să utilizeze cardurile de credit și plata taxelor lor.

Știri asociate


Post ICO

Primele bancomate Bitcoin stabilite să sosească în NYC și America de Sud în următoarele câteva săptămâni

Post ICO

5 Motive pentru care internetul banilor va zdrobi finanțele centralizate

Post ICO

Bitcoin 2014 Repere ale Convenției

Post ICO

Bitcoin schimb Kraken traversează granița canadiană

Post ICO

Un produs nou ajunge în lumea Bitcoin: cardul de credit preplătit

Post ICO

Administratorul anonim spune cum a folosit computerele școlare pentru a face bani cu Bitcoins

Post ICO

Declarația BaFin din 2011 oferă câteva linii directoare companiilor Bitcoin din Europa

Post ICO

Aplicația care vă va fura Bitcoins, președinții Paypal vor prelua Bitcoin și mai mult

Post ICO

Bitcoin și China: o poveste de dragoste?

Post ICO

Americanii sunt bolnavi de manipulare a banilor: Bitcoin ar putea fi răspunsul

Post ICO

Alternativa Bitcoin Bytecoin celebrează primul bloc, anunță noi caracteristici

Post ICO

5 videoclipuri remarcabile Bitcoin ar trebui să fiți vizionați