Bank of England și London School of Economics se alătură forumului Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bank of England și London School of Economics se alătură forumului Bitcoin

Bank of England și London School of Economics se alătură forumului Bitcoin

Reprezentanți de la instituții financiare majore, cum ar fi Banca Angliei și London School of Economics va participa la o discuție inaugurală panou Bitcoin găzduit joi (14) de Leadership Forum Social Media.

'The Bitcoin & Blockchain Leadership Forum - Explorarea Internet Next Generation' se va întâmpla la Allen și Overy, la Londra. Panoul se va concentra pe Bitcoin, tehnologia sa de bază cunoscut sub numele de blockchainand modul în bani digitale și inovația financiară se schimbă paradigma economică actuală.

Interesul manifestat de Banca Angliei nu este chiar o surpriză. Instituția recent revealedit a studiat bani digitale cu convingerea că cryptocurrencies ca Bitcoin ar putea schimba fundamental plățile industryacross din lume. 

Concluziile băncii - care includ o comparație între bani digital și apariția internetului - fac parte din una agendei sale de cercetare Bank. De asemenea, anul trecut, instituția a publicat o cercetare papertitled „Inovatii in Tehnologii de plată și apariția de valute digitale.“

Lucrarea analizează cryptocurrencies și registrul on-line publice descentralizate Bitcoin, The blockchain. „Inovația cheie a monedelor digitale este«registrul distribuit», care permite unui sistem de plată să funcționeze într-un mod cu totul descentralizat, fără intermediari, cum ar fi băncile,“ se arată în document.

Lucrarea de cercetare confirmă faptul că Banca Angliei nu vede Bitcoin ca o amenințare, ci ca o oportunitate de a îmbunătăți sistemul bancar tradițional.Bank of China nu poate recunoaște Bitcoin ca un instrument financiar legitim într-un viitor apropiatDupă o săptămână de turbulențe pe piața chineză Bitcoin, un reprezentant al Băncii Populare Chineze a decis să vorbească despre Criptomonedă la un forum economic. Potrivit lui Yi Gang, ar fi imposibil pentru banca centrală a țării de a recunoaște Bitcoin ca instrumentin financiar legitim viitorul apropiat.

Cu toate acestea, guvernatorul adjunct al Băncii Populare Chineze și, de asemenea, director al Administrației de Stat de schimb valutar a adăugat că oamenii sunt „liberi să participe la marketand Bitcoin va adopta personal o perspectivă asupra monedei pe termen lung“, în conformitate cu New York Times.

Deși Bitcoin Examiner a raportat deja decizia anterioară și similară a Comisiei de reglementare bancară din China și Hong Kong Autoritatea Monetară, aceste observații sunt declarația oficială cea mai directă a lansat până în prezent. Cu toate acestea, guvernatorul adjunct nu oferă certitudini cu privire la statutul viitor Bitcoin lui.

Tot ceea ce se știe cu siguranță este că cetățenii chinezi regulate sunt liberi să comerțului în Bitcoins, în funcție de caracteristicile Criptomonedă lui. Cu toate acestea, The New York Times sustine ca sunt mai analisti din industrie spun guvernul chinez are deja motive legale pentru a crack jos, pe Bitcoin, în cazul în care doresc să.


Bank of France avertizează Bitcoiners și comercianții cu privire la riscurile legate de criptareBanca Populară Chineză nu a fost singurul care a avertiza băncile și citizensabout riscurile de a face cu Criptomonedă. Banca Franței a decis să urmeze aceeași cale această joi (5), susținând Bitcoin este în mod inerent volatilă și că utilizatorii ar putea găsi că este dificil de a converti bani reali cointo virtuale.

Potrivit Reuters, banca centrală vede nici o amenințare la mijloc legal de plată, dar anonimatul pe care Bitcoin poate offeris o problemă, deoarece ridică riscurile de spălare a banilor și finanțării terorismului, banca centrală a declarat într-un document oficial:

Chiar dacă Bitcoin nu este în prezent un vehicul de investiții credibil și, prin urmare, nu prezintă un risc semnificativ pentru stabilitatea financiară, acestea reprezintă un risc financiar pentru cei care le dețin.

Această publicație a adăugat că speculând pe prețul Bitcoin ar putea fi costisitoare și uselessif utilizatorii au devenit nu doresc să transforme câștigurile în mijloc legal de plată. Banca spune ca acest lucru ar putea risca întregul sistem face Bitcoin colaps.

A existat, de asemenea, un avertisment pentru numărul tot mai mare de retaileri francezi și furnizorii de servicii care acceptă în prezent Bitcoin ca o formă de plată: banca centrală a avertizat au avut nici o garanție că BTC ar putea fi încasate pentru bani reali.

Pe de cealaltă parte a lumii, analiștii de la Bank of America Merrill Lynch a emis primul raport de cercetare al băncii privind Bitcoin, concluzionând că Criptomonedă are potențialul de a deveni un „mijloc majore de plată pentru comerțul electronic“. Cuvintele „concurent serios pentru furnizorii de transfer de bani tradiționali“ sunt, de asemenea, citat în raport. În plus, documentul estimează, de asemenea, o valoare rezonabilă de $ pentru fiecare 1300 de Bitcoin dacă moneda virtuală devine mainstream.

Știri asociate


Post ICO

15 site-uri pentru toate întrebările dvs. Crypto

Post ICO

Bitcoin se bucură de cea mai mare zi din 2014 în Rusia, pe măsură ce moneda locală continuă să se prăbușească

Post ICO

70 de site-uri care vă oferă gratuit Bitcoins - funcționează ei de fapt?

Post ICO

O platformă de tranzacționare Bitcoin nouă și specială sosește în iulie

Post ICO

Giganți bancari care susțin tehnologia Bitcoin

Post ICO

Curtea americană oprește Mt. Gox de la licitarea domeniului Bitcoin

Post ICO

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

Post ICO

Bitcoin Evanghelistul Jason King conduce 3.237 mile pentru a promova criptocurrency

Post ICO

Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs

Post ICO

Andersen aruncă o altă propunere de a mări limita dimensiunii blocului

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

Un alt site Bitcoin bate praful