Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin?

Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin?

Ideea unei „operațiune pătură“ împotriva Bitcoin, dezvăluite de către Fundația Bitcoin, care a primit recent o somație de încetare order'from autoritățile financiare din California, s-ar putea sa nu fie doar o teorie nebună. Cel puțin, în conformitate cu prezentul articol publicat de The Wall Street Journal.

Într-una dintre cele mai recente textele sale, jurnalistul Robin Sidel a subliniat faptul că anumite autorități de reglementare de stat sunt foarte îngrijorați cu privire la Criptomonedă. Ele sunt de avertizare acordul institutionsthat cu Bitcoin, de platforme de schimb de la companiile, amenințând-le cu o închidere forțată downif legile bani de transport nu sunt respectate.

Și nu e doar în California că acest lucru se întâmplă: potrivit unor surse din interiorul, alte autorități de reglementare bancare din New York și Virginia, de exemplu, au avertizat, de asemenea, instituțiile Bitcoin legate în ultimele săptămâni.

Acest tip de mișcare prevede în mod clar adevăratele intenții ale autorităților de reglementare. Ele sunt modul trecut acțiunea subtilă și sunt examinând mersul pe jos spre supravegherea financiară și preventionof ceea ce le place să numesc „activități ilegale“. Fie că este vorba despre activități ilegale reale, cum ar fi spălarea de bani, sau alte tipuri de acțiuni, cum ar fi primirea de donații pentru a promova Bitcoin, genul de lucru pe care Fundația Bitcoin a făcut, încă nu știu.

Ceea ce știm este că, potrivit The Wall Street Journal, acțiuni similare pot fi de așteptat de la alte state în următoarele săptămâni și luni. Statele din California, New York si Virginia ar putea fi doar primii care acționează, deoarece acestea sunt doar trei dintre cele 48 de state care au nevoie companiile pentru a obține licențe de bani de transmisie să funcționeze.

În cazul statului împotriva Fundației Bitcoin, există știri. Patrick Murck, consilier general pentru instituția, amintit că fundația este o organizație non-profit și nu se angajează în transmiterea de bani. Are această chestiune autorităților? Nu atât de mult... Deci, grupul formulează răspunsul său la „ordin de încetare a“ primit de la autoritățile de reglementare săptămâna trecută. Să sperăm că vor reuși să evite orice consecințe.

Via businessbee.com

Știri asociate


Post ICO

Atacul va face schimburile Bitcoin mult mai rezistente, spune Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin schimb BtcChina a suferit atac de 100 Gbps DDoS

Post ICO

Bitcoin schimb Kraken traversează granița canadiană

Post ICO

Alydian găzduiește Terahash pentru a cuceri minerii mari

Post ICO

Andersen aruncă o altă propunere de a mări limita dimensiunii blocului

Post ICO

Bitcoin învinge PayPal datorită tranzacției masive de 194.993 BTC

Post ICO

70 de site-uri care vă oferă gratuit Bitcoins - funcționează ei de fapt?

Post ICO

Cărți de credit Bitcoin, sateliți Bitcoin și multe altele

Post ICO

Primele bancomate Bitcoin stabilite să sosească în NYC și America de Sud în următoarele câteva săptămâni

Post ICO

Centrul de dicționare național australian alege Bitcoin ca cuvânt din 2013

Post ICO

Bank of England laudă Bitcoin și dezvăluie investigații pentru a emite monedă digitală

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly