Operații editoriale în mod transparent | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Operații editoriale în mod transparent

Operații editoriale în mod transparent

Moneda de foc a început să implementeze o serie de operațiuni transparente într-un mod unii critici considera „alarmante“.

Am vorbit în trecut despre situația financiară transparente (lansarea în curând), ne-am deschis Tabloul de bord Editorial pentru membrii Coin Foc Plus, iar echipa noastră editorială a lucrat din greu la crearea unei serii de materiale care va fi lansat ca open source pentru oricine de a utiliza.

Miercuri seara, am lansat Tabloul de bord editorial într-o fază de început, versiunea ceas numai pentru membrii Plus. Moneda de foc Plusis abonament cu valoare adăugată de monede foc. Această nouă caracteristică permite membrilor Plus posibilitatea de a examina caracteristicile noastre viitoare, vedere diferitele etape ale fiecare poveste în curs de desfășurare, și revizuirea backend operațiunilor noastre.

Este încă devreme și am luat mult mai mult de lucru pentru a face pentru a face operațiunile noastre backend mai transparente pentru cititori, dar suntem mereu... Progresează în fiecare zi.

Vom adăuga mai multe opțiuni de examinare pentru cititorii din interiorul Tabloul de bord editorial ca echipa noastră de dezvoltare continuă să scrie suport pentru membrii noștri de monede de foc Plus. În actuala revizuire, membrii pot vizualiza povești viitoare și detaliați în ele pentru a vedea starea fiecare poveste a lui.

Utilizatorii pot detalia la o anumită poveste.

Detaliile din interiorul unui proiect de poveste includ contribuabili și personalul care lucrează la o poveste, numărul de posturi de discuții interne, precum și alte elemente. În viitorul apropiat, opțiuni suplimentare vor fi deschise pentru membrii Plus pentru a revizui elemente suplimentare.

Prezentare completă poveste.

Suntem, de asemenea, lucrează la o nouă caracteristică în cazul în care membrii de monede de foc Plus vor putea vota povestile pe care le-ar dori să vadă echipa noastră editorială se concentreze pe, punând cititorii noștri mai mult control „redactori de management“ de soiuri.

Noi credem în a fi transparentă, chiar „alarmant“ transparent pentru cititorii noștri, și se angajează să divulgați aceste informații cititorii noștri. Stay tuned pe măsură ce adăugăm caracteristici suplimentare, politici și elemente.

Știri asociate


Post ICO

61% dintre canadieni se așteaptă să utilizeze un portofel digital până în 2019

Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

Bitcoin și viitorul banilor: Atlanta găzduiește cripto-conferința în octombrie

Post ICO

Bitcoin vă poate cumpăra un apartament de lux pe malul mării în Cipru

Post ICO

3.454 trilioane de dolari este un motiv suficient de bun pentru a cumpăra Bitcoin

Post ICO

Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com

Post ICO

Bill Egan, eGifter: lucrăm la obținerea unor mărci care vor fi cu adevărat interesante pentru comunitatea Bitcoin

Post ICO

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi

Post ICO

Bit4coin anunță știri pentru 2014, după ce au vândut mai mult de 1.000 de carduri cadou BTC

Post ICO

260 Airlines acceptă acum Bitcoin datorită noului parteneriat Bitnet

Post ICO

Australia consideră reglementarea Bitcoin ca monedă

Post ICO

Bitcoin are deja o mașină ATM proprie