Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com

Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com

MovieTickets.com raportează că îmbrățișarea de Bitcoin duce la o creștere a vânzărilor, vizibilitatea și va comunitate bună. În cazul în care compania a decis să accepte prima Bitcoin au existat unele trepidații, dar moneda complet digitală este de cotitură a fi un avantaj pentru site-ul de bilete de vânzare on-line. Cu consumatorii cer în mod constant mai multe modalități de a plăti rapid și ușor pentru produse on-line, Bitcoin este în curs de dezvoltare ca o metodă de tranzacție din ce în ce mai populare, și una care ajută MovieTickets.com vinde produsele sale.

Film-tate dintre cei pot folosi acum Bitcoin pentru a cumpăra bilete pentru aproximativ 900 de cinematografe din Statele Unite ale Americii. MovieTickets.com a început să accepte numai Bitcoin în iunie, dar programul dă semne timpurii ale succesului. Deja, MovieTickets susține că acceptarea de Bitcoin este în creștere vizibilitatea și profilul său. Cel mai bun dintre toate, compania raportează sute de achiziții prin intermediul Bitcoin până în prezent.

Când MovieTickets a decis să accepte Bitcoin, nu a fost condus de nici un „opinii libertariene“ (cum ar fi suprastoc) sau orice alt tip de filozofie mai mare. In schimb, a fost condus de o îmbrățișare pragmatică a principiilor de afaceri și dorința de a crea publicitate și de a crește vânzările de bilete. Până în prezent, Bitcoin se livreaza pe ambele fronturi.

MovieTickets este una dintre cele mai mari companii de a accepta Bitcoin ca plată. Site-ul, care a fost fondată în anul 2000, are acorduri cu aproximativ 240 de lanțuri de teatru de film din Statele Unite și este unul dintre cei mai mari retaileri online pentru bilete la film. Acum, este una dintre cele mai mari companii oficiale accepta Bitcoin ca plată. WordPress, metrou, Target, Zynga și alte companii importante au creat modalități de a accepta Bitcoin ca o plată, de multe ori prin utilizarea unui serviciu de om de mijloc care se transformă rapid Bitcoin în numerar.

În cazul în care MovieTickets' plățile sunt facilitate de GoCoin, care este una dintre cele mai tari startup Bitcoin pe piață, chiar acum. GoCoin face mai ușor pentru orice afacere să accepte Bitcoins (și alte monede digitale, cum ar fi dogecoin și litecoin) prin conversia monedelor digitale în numerar la rece, tare că întreprinderile își doresc. GoCoin a fost finantat, in parte, prin crowdsourcing.

Atât timp cât un teatru de film permite cumpărătorilor de bilete pentru a utiliza serviciul MovieTickets de procesare a plăților, ei pot folosi Bitcoin ca un serviciu de plată. Nu toate cinematografe pe MovieTickets.com, cu toate acestea, utilizarea de servicii de procesare a plăților companiei, astfel încât utilizatorii nu pot cumpăra bilete cu Bitcoins din toate teatrele. Cu toate acestea, aproape o mie de cinematografe sunt deja accepta Bitcoin, și MovieTickets continuă să adauge noi teatre la rețeaua sa.

CEO-ul companiei citează lipsa educației ca cel mai mare obstacol între Bitcoin ca un vehicul de plată de nișă și de investiții, precum și ca monedă pe scară largă și a circulat în stare de utilizare. Această lipsă de educație poate avea un impact atât clienții, unii dintre ei pur și simplu nu știu ce Bitcoin este și cum să-l folosească, și, de asemenea întreprinderi. Multe întreprinderi pur și simplu nu știu cum să accepte Bitcoin și modul în care plățile pot fi prelucrate și transformate în numerar tradiționale.

Adoptarea MovieTicket a Bitcoin marcheaza un alt avantaj major pentru moneda complet digital. Pentru Bitcoin să se stabilească ca monedă de sine stătătoare, va trebui să devină o opțiune de plată utilizat pe scară largă și ușor de acceptat. Overstock.com MovieTickets.com, și alte întreprinderi contribuie la răspândirea conștientizării de Bitcoin, care în cele din urmă ar trebui să crească dimensiunea comunității Bitcoin lui. Deocamdată, cel puțin Bitcoin utilizatorii au o opțiune pentru achiziționarea de bilete la film și prinderea pe cele mai recente plesnește.

Știri asociate


Post ICO

Avalon ar putea primi o investiție de 200 milioane de dolari și o tehnologie de 20nm pentru a deveni liderul pieței miniere

Post ICO

Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin?

Post ICO

Un articol Bitcoin din 2013 ar putea fi prăbușirea acestui site rusesc

Post ICO

5 videoclipuri remarcabile Bitcoin ar trebui să fiți vizionați

Post ICO

Echipa BetCoin Casino lansează noul site de jocuri BetCoin Circle și pregătește mai multe știri

Post ICO

260 Airlines acceptă acum Bitcoin datorită noului parteneriat Bitnet

Post ICO

Taxele de membru belgiene Parti Libertarien pot fi acum plătite împreună cu Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins

Post ICO

Un avocat din Texas acceptă Bitcoins ca plată pentru facturile legale

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

Post ICO

5 Factorii care împiedică creșterea Bitcoin

Post ICO

Bitcoin și China: o poveste de dragoste?