Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs

Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs

Amintiți-vă atunci când, câteva zile în urmă, am vorbit despre Bitcoin Miner, creat de către Butterfly Labs? Deci, azi am citit prin cablu lui „Geek Jurnal“, scrisă de Ștefan Antonowicz, și a decis să transmită experiența sa, folosind una dintre aceste generatoare Bitcoin mici.

El a primit cutia neagră de la editorii săi și trasat un plan să-l folosească, în timp ce el a ales în cazul în care el a fost de gând să-și petreacă toate milioanele sale digitale. Mai târziu, el a conectat aparatul și a luat unele componente hardware.

„Mi-am amintit Asus Aspire Revo am de praf de când am încercat să creeze o mașină XBMC mult, mult timp în urmă. După dezastrul provocat XBMC am instalat Ubuntu 11.04 pe cutie Asus, așa că am putea juca cu un server CouchDB“, el spune. El a spart sistemul și apoi actualizat.

A urmat apoi șapte pași simpli: Eclipse luat Mining Consortium (recomandat de fluture); a creat un cont; a fugit unele comenzi; a primit un miner Bitcoin care lucrează în acel director; conectat unitatea în calculator; ran./bfgminer și umplut câmpurile necesare; verificat viteza actuală și, în cele din urmă, a început să producă unele Bitcoins.

Asta a fost practic, așa cum spune Stefan Antonowicz. Acum, el așteaptă să se îmbogățească...

Via wired.comUn magazin online important care acceptă doar Bitcoin? Este BitcoinShop.usEste încă rulează pe versiunea beta, dar este deja a face un tam-tam în lume Bitcoin. Este vorba despre noi BitcoinShop.us, cel mai apropiat lucru Bitcoiners au în prezent la gigantul Amazon, de exemplu. În cele din urmă, utilizatorii pot face schimb de Criptomonedă monedele virtuale pentru produse de calitate, printr-o platformă care a fost creat de gândire despre ele.

Proiectul a fost dezvoltat de către antreprenori Michal Handerhan și Tim Sidie, care au început BitcoinShop.us pentru a crește oferta de produse practice care pot fi cumpărate cu Bitcoin într-un spațiu dedicat exclusiv Criptomonedă.

„Credem cu tărie Bitcoins sunt aici pentru a rămâne, și de aceea am decis să creeze o piață în cazul în care proprietarii Bitcoin pot face schimb Bitcoins lor pentru o largă varietate de bunuri. Considerăm Bitcoins să fie o monedă legitimă, o monedă controlată strict de matematică și principiile pieței libere, și nu de factori politici sau geografice“, fondatorii au scris pe site-ul web.

Platforma are deja o baza foarte mare de articole cu mai mult de 55.000 de produse distribuite prin 19 departamente, care includ cărți, electronice, jucării sau aparate, pentru a numi doar câteva exemple.

Pe lângă ideea de bază fiind mare, cei doi fondatori au reușit să creeze un site placut, cu o interfață foarte simplă și intuitivă. Există chiar și o secțiune numită „top Recomandările lunii“ care scoate în evidență unele dintre cele mai bune articole disponibile. Aici veți putea găsi aproape orice, de la produse high-end la lucruri de zi cu zi.

Via sfgate.com


O nouă mașină Bitcoin ATM lovește un zid de probleme vechiDupă ce am vorbit despre mașini Bitcoin ATM aiciși aici, există o nouă stea în oraș: Robocoin, primul chioșc Bitcoin lui. Această nouă mașină este ca un normal de ATM-uri, dar pentru Bitcoins. Timp de trei zile, în timpul Bitcoin conferencethat recent sa întâmplat în San Jose, California, acest dispozitiv schimb de mii de dolari pentru moneda digitală cele mai populare din lume.

Robocoin a fost construit de doi frați, Mark și John Russell, din Las Vegas. Dar ei sunt încă mai încearcă să dau seama ce să facă cu noua lor mașină, deoarece acesta funcționează pe cont propriu nu este o opțiune pentru acum.

Ideea lor a unui Bitcoin ATM sa născut în ianuarie, când John Russel a venit cu proiectul, ca modalitate de aplicare a ceea ce Mark Russell a fost deja de lucru pe. Au scăzut cu un filtru de Nevada slot machine și, în curând, John, un student de informatică la Universitatea din Nevada, a fost imaginarea și prototipuri.

Mark Russell vede masina lui ca ceva mai aproape de o mașină de vânzare: tranzacționează o serie de numere de numerar, dar autoritățile nu sunt mașini happywith ca acestea. „Ne-am dorit sa fie o afacere care a vândut cod digital pentru bani, dar acum ei clasificarea Bitcoin ca monedă sau o marfă. Deci, suntem într-o capcană“, spune el.

Acest lucru înseamnă că oamenii care funcționează deja ATM-uri similare vor avea nevoie pentru a schimba modul în care mașinile lor de muncă sau să aștepte până când Bitcoin are unele reguli care pot face legal.

Via wired.com


Un nou oraș cade pentru Bitcoin: prima întâlnire în SacramentoSacramento, în California, a predat în cele din urmă la Bitcoin! Un groupwas locale a creat recent Meetup, astfel încât utilizatorii Criptomonedă locale și mineri se pot întâlni pentru a face schimb de idei. Grupul a programat o adunare la 23 iulie, la 7 pm, dar nu există nici o locație încă.

Pe lângă anunțarea știri de la pagina grupului de Meetup, organizatorii au publicat, de asemenea, un post pe Reddit, în cazul în care au spus că „nu pare a fi un interes [în Bitcoin] în creștere în Sacramento“.

Organizarea Meetup cere numai pentru participanți să RSVP pe pagina de grup, așa că dacă te duci, știi ce să faci.

Bitcoin Examiner este în căutarea pentru a ajuta meetups Bitcoin locale să crească, așa că, dacă organizați unul sau mai stiu despre un nou grup de a ne trimite un mesaj.

Știri asociate


Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Post ICO

Declarația BaFin din 2011 oferă câteva linii directoare companiilor Bitcoin din Europa

Post ICO

Cărți de credit Bitcoin, sateliți Bitcoin și multe altele

Post ICO

Faceți cunoștință cu BCI, noua companie de investiții concentrată pe blocuri, lansată de Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin schimb Kraken traversează granița canadiană

Post ICO

Bitcoin și rolul pe care l-ar putea juca în comunitatea B2B

Post ICO

6 Posibile oportunități de afaceri Bitcoin

Post ICO

BFL Bitcoins pentru a fi mutat în portofoliu comandat de instanță și vândute

Post ICO

Giganți bancari care susțin tehnologia Bitcoin

Post ICO

Întreprinzătorul american își propune să-și dezvolte Valea Blockchain cu ajutorul lui Tesla

Post ICO

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi