9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați | Romanian.globalsciencecollaboration.org

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

Deși tradiționale console și PC jocuri vor fi întotdeauna profitabile, piața jocurilor de noroc este în mod clar în schimbare. Previziunile referitoare la punctul de venituri de jocuri sociale și casual la creșterea acestei piețe, care va fi în valoare de 22.52 miliarde $ până în 2019.

La fel ca universul jocurilor de noroc, lumea financiară este, de asemenea, în schimbare. Criptomonedă revoluționează piața FinTech, deci nimic mai natural decât amestecarea noilor tendințe de jocuri cu Bitcoin și alte forme de bani digitale.

[Tweet_box Design = "box_02"] venituri din jocuri casual sociale și ar trebui să fie în valoare de 22520000000 $ până în 2019, iar unele dintre ele sunt inspirate de Bitcoin. [/ Tweet_box]

Mai jos este o listă de nouă jocuri inspirate de Bitcoin, iar unele dintre ele chiar vă permit să câștige unele monede digitale.

1. Turbocharged

Să începem cu supraalimentate, un Bitcoin prietenos competitiv experiență de curse cu o mulțime de acțiune. Jocul este produs de GameCredits platforma, concepute pentru a oferi o poartă de acces intuitiv plăți criptografice, atât pentru jucătorii și dezvoltatori. Utilizatorii pot gestiona soldurile lor digitale și achiziție de conținut în joc, în timp ce plata direct la dezvoltatorii de jocuri. Supraalimentate a fost lansat doar câteva zile în urmă, pe toate platformele, inclusiv Windows, OS X, Linux, precum și telefoanele mobile cu iOS și Android.

2. Bitcoin milionar

Un joc Bitcoin o aplicație educațională care ajută utilizatorii să învețe everythign despre Bitcoins într-un mod ușor. Jocul - compus din mai multe nivele, cu diferite întrebări - este disponibil pentru desktop, precum și într-o versiune pentru dispozitive mobile pentru iOS și Android.

3. BitQuest

Primul server public Minecraft pentru a include un sistem de Bitcoin de plată și un sistem de tranzacționare inspirat de Criptomonedă - bazat pe elementul Emerald - și MMORPG unic (Multiplayer Online Role Playing Game) caracteristici. Jocul are chiar propria sa sub-Redditwhere puteți urmări cele mai recente știri.

4. Island Forge

Acest nou joc este inspirat de școală veche în stil MMORPG. În această lume a conținutului creat-player puteți dezvolta propriile povești pentru ca alții să exploreze, folosind Bitcoin de-a lungul drum. Jocul este disponibil pentru Windows, MacOS și Linux.

5. Bitcoin Miliardarul

Construieste-ti o avere masivă și să devină un miliardar Bitcoin cu acest joc distractiv. Începi cu aproape nimic și poate folosi calculatorul pentru a mea BTC virtuale pentru a crește averea. Apoi, puteți utiliza Criptomonedă hard-a câștigat pentru a face upgrade mobila și să investească în echipamente digitale noi. Cu toate acestea, nu uitați că acest joc nu vă va permite să câștige Bitcoin în viața reală.

6. MineThings

Dacă vă place a mea Criptomonedă, bani și bunuri comerciale și să fie un pirat digitale de succes, atunci acest joc este perfect pentru tine. Acest joc de rol cu ​​sute de jucători are mai mult de 500 de articole diferite pentru a descoperi, inclusiv vehicule, arme, nave, explozibili și multe altele.

7. MinecraftCC Mine4BTC

Principalul server de MinecraftCC vă permite să joace Minecraft și apoi plătit în Bitcoin pentru fiecare bloc unic pe a mea și fiecare bloc unic plasați. Plata este în prezent variabilă pe bloc, și exprimate în satoshis.

8. 8BitMMO

Imagine o cutie cu nisip de construcție gigant în cazul în care vă puteți construi nimic. Acest lucru este destul de mult descrierea 8BitMMO, un stil retro 2D joc multiplayer masiv în cazul în care utilizatorii sunt liberi de a construi orice le place într-un univers masiv. Jucătorii pot crea orașe, Dungeons, arene, statui imense, pixel de artă și orice altceva. Jocul este disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

9. Atacuri Uranus!

Faceți cunoștință cu Uranus atac, primul joc iOS, care permite jucătorilor să câștige reale a Bitcoin recompense de recomandare pentru schimbul de joc cu prietenii și familia. Scopul jocului - care include 13 jocuri în total - este de a ucide toate străinilor reptiliene care încearcă să distrugă planeta.

Știri asociate


Post ICO

Banca de Vest închide contul Amagi Metals din cauza plăților Bitcoin

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: de îndată ce este disponibil 14nm, vom lansa un nou ASIC care va depăși orice alte modele de 14nm

Post ICO

Bitcoin sosește în Turcia: BTCTurk este primul schimb Bitcoin din țară

Post ICO

Aproape am scăpat de Coindesk

Post ICO

Atlas lansează o campanie pentru a crea un nou schimb Bitcoin

Post ICO

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Post ICO

Bitcoin schimb Kraken traversează granița canadiană

Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Post ICO

Giganți bancari care susțin tehnologia Bitcoin

Post ICO

Cărți de credit Bitcoin, sateliți Bitcoin și multe altele

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoinerii beneficiază de acces exclusiv la biletele de pre-vânzare

Post ICO

Bill Gates - Nu folosim nimic în fundația Gates