7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă | Romanian.globalsciencecollaboration.org

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Ziua Îndrăgostiților nu va fi niciodată la fel la BTER. Schimbul chinez Bitcoin a fost spart sâmbătă, 14 februarie și 7170 BTC (aproximativ 1,75 milioane de $) au fost furate din portofel rece platformei. 

Websiteis companiei în prezent în jos. Pagina de pornire este pur și simplu afișează o scurtă declarație în acest moment, identificarea tranzacției conectat la hack. „7170 BTC a fost furat din portofelul nostru rece în această tranzacție“, se arată în mesajul.

Https://blockchain.info/tx/f5b0363f03e1ed8bb812c135361ea93590c831ce9f13a3750be1b93575baccc6

Hack a fost în primul rând, raportat atunci când unii dintre clienții bursei a observat „o serie de tranzacții de elită care se deplasează din portofel rece Bter la o adresă aleatoare portofel Bitcoin,“ NewsBTC.com a raportat. După primul set de tranzacții, 7170 BTC au fost mutate într-un alt portofel.

În urma jaful, schimbul de China pe bază a anunțat o recompensă de 720 BTC pentru oricine este capabil să salveze fondurile furate.

Între timp, a existat evoluții în jurul anchetei. Site-ul 247CryptoNews.com a aflat că 7170 de Bitcoins au fost „distribuite în mod egal la șapte conturi, toate transmise într-un '46.28.204.193', care găzduiește un site web legate de cripto elvețian bazate pe IP,.“ Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, site-ul a anunțat că „nodul releu '46.28.204.193' nu a avut nici un serviciu de monitorizare instalat pe el, care ne-ar fi ajutat să ajungă la sursa reală a hack într-un mod mai ușor.“

247CryptoNews, de asemenea, a raportat că unii clienți BTER „sunt atât de disperați“ au început „trimiterea de tranzacții Bitcoin la adresele hacker-ilor cu diferite note.“

Deocamdată toate BTER „portofele au fost închise și retrageri ale monedelor neafectate vor fi aranjate mai târziu“, a declarat schimbul după congelare toate serviciile ca o chestiune de precauție.

Atacul ridică îngrijorări în jurul valorii de faptul că ținta era portofelul rece BTER lui, care funcționează offline. Nu este clar în acest moment modul în care a fost efectuat hack, dar câteva zvonuri on-line punct în același punct slab exploatat de hackeri înapoi în august 2014, atunci când a pierdut BTER 1,650,000 $ in fonduri NXT.

Dezastrul de siguranță Schimbul chinez este al doilea hack majore legate de Bitcoin pentru a lovi ecosistemul în mai puțin de două luni. În ianuarie, schimbul sloven Bitstamp pierdut în valoare de BTC în jurul valorii de 5 milioane de $ într-un hack masiv, dar compania a fost în măsură să crească din nou, cu un sistem nou și îmbunătățit de siguranță.

Se pare ca hack a afectat ușor prețul Bitcoin lui. Valoarea unui BTC a fost un pic peste 250 $ pe 14 februarie, dar a scăzut sub $ 235 între timp.

Știri asociate


Post ICO

Bitcoin schimb BtcChina a suferit atac de 100 Gbps DDoS

Post ICO

Administratorul anonim spune cum a folosit computerele școlare pentru a face bani cu Bitcoins

Post ICO

6 Posibile oportunități de afaceri Bitcoin

Post ICO

Societatea Bitcoin Coinsilium lansează prima IPO de blocuri din Marea Britanie

Post ICO

Taxele de membru belgiene Parti Libertarien pot fi acum plătite împreună cu Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com lansează serviciul de procesare a plăților în 40 de țări

Post ICO

Cel mai bogat om din Asia crede în Bitcoin, Will Paypal va integra în cele din urmă Bitcoin și multe altele

Post ICO

Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare

Post ICO

Activistii doresc sa creeze un nou model de Bitcoin care sa asigure anonimatul si sa evite reglementarea

Post ICO

Aproape am scăpat de Coindesk

Post ICO

Acceptarea unui bitcoin este un avantaj pentru MovieTickets.com

Post ICO

Barry Silbert merge tot pe Bitcoin