Ora de finalizare a licitației | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ora de finalizare a licitației

Ora de finalizare a licitației

Astăzi la 18 licitație USMS a unei porțiuni din Drumul Matasii confiscate Bitcoins va fi finalizat.

Licitația care a avut loc în complet secret până acum pentru 29,656.51306529 ar putea avea implicații necunoscute pe piață.

După cum se află în prezent, suntem conștienți de prețurile actuale de licitație, suntem conștienți care ofertanții iau parte efectiv și suntem conștienți dacă USMS va elibera detalii cu privire la câștigătorul licitației.

La 18 de licitare se va opri și este probabil ca peste week-end oferta persoanei vor fi examinate împreună cu mai mulți ofertant de top pentru a se asigura că ofertanții sunt în nici un fel de legătură cu Silk Road și că ofertantul are, de fapt, au necesare fonduri pentru a acoperi în întregime de cumpărare.

Ofertele sunt luate prin e-mail în secret complet fără ofertanți știind fără să știe cei de licitare, care își crește prețul.

Nu se cunoaște în acest moment în cazul în care USMS va face o declarație publică, luni, o dată la procesul de verificare este completă în ceea ce privește prețul final sau ofertant final al licitației, deoarece acestea nu au făcut nici un anunț cu privire la acest scop al procesului. Este foarte probabil pe baza documentelor de procedură care nu vor face o declarație publică.

Această după-amiază Bitcoin a văzut de tranzacționare turbulentă cu prețuri swinging zece sau mai multe de dolari în mod constant și astăzi un câștig curent de $ 7.

Este de la sine înțeles că nu ofertanți vor licita peste prețurile de piață actuale și că apariția potențială bruscă a acestei multe Bitcoins de pe piață ar putea avea un impact negativ - dar prețul ar putea mobiliza, de asemenea, în funcție de rezultatele finale. Vom fi cu ochii pe piețele în plus față de cele mai recente informații pentru rezultatele licitației.

Dacă și când un câștigător sau detaliile sunt eliberate sau scurgeri le vom posta imediat și să înceapă să lucreze la declarațiile vet.

Este important de remarcat faptul că USMS va elibera probabil nu numele ofertantului câștigător mai devreme de luni. Acestea vor necesita timp suplimentar pentru a verifica dacă oferta câștigătoare și ofertanți.

Știri asociate


Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

Post ICO

Aplicația care vă va fura Bitcoins, președinții Paypal vor prelua Bitcoin și mai mult

Post ICO

Bitcoin are deja o mașină ATM proprie

Post ICO

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Post ICO

Bitcoin 2015 Price - o predicție a valorii lui Bitcoin prin înțelepciunea Crowd

Post ICO

Ghidul unui începător pentru Monero (cumpărare, tranzacționare, minerit)

Post ICO

Cum 7.9 milioane de oameni adoptă Bitcoin în Orientul Mijlociu

Post ICO

10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni

Post ICO

Avalon anunță livrarea a 800.000 de explozivi Bitcoin ASIC în luna următoare

Post ICO

Avalon ar putea primi o investiție de 200 milioane de dolari și o tehnologie de 20nm pentru a deveni liderul pieței miniere

Post ICO

Dezvoltatorul Bitcoin, Gavin Andresen, suspectează că cele mai multe operațiuni de extracție a norului sunt schemele Ponzi