Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Noul site 3DP4BTC este de a explora opțiuni din lume Bitcoin, deoarece acestea oferă imprimare 3D personalizat pentru moneda digitală. Stiri din săptămână: puteți comanda acum orice o imprimantă 3D poate crea și să plătească pentru asta cu Criptomonedă.

Acesta este modul în care vi se alăture două tehnologii disruptive, imprimare 3D și Bitcoin, în ceva numit Crypto de imprimare. Nu este surprinzător faptul că, din moment ce aceste două inovații tehnologice au luat toată atenția acolo în ultima vreme. Dar cum acest lucru meci de făcut în cer lucrări? Crypto Imprimarea vitrine lor NFC Bitcoin și Litecoin simulacre, de exemplu, în site-ul lor.

Achiziționarea acestor produse este destul de ușor, deoarece sistemul este destul de intuitiv: pur și simplu adăugați alegerea dvs. În coșul de cumpărături, introduceți informațiile dvs. De expediere și plăti cu moneda digitală folosind BitPay. Simulacrele sunt oferite pentru 17 $ pe Bitcoin / Litecoin sau 30 $ pentru pereche.

În timp ce aceste simulacre NFC sunt produse emblematice ale site-ului, acestea nu sunt singurele posibilități provenind din Crypto Printing. De fapt, ele oferă personalizate de imprimare 3D.

Deci, cu doar câteva Bitcoins la dispoziția dumneavoastră, puteți imprima acum destul de mult ceva care o imprimantă 3D poate produce. Doar folosi comenzi personalizate site-ului internet formular pentru a oferi un fișier STL și informațiile de contact. Ei vor primi înapoi la tine cu un preț și orice alte informații.

Via cryptojunky.com50.000 bitcoins pentru licitațieCâteva luni înapoi USMS scoase la licitație de aproximativ 30.000 bitcoinsin o licitație care Tim Draper a fost singurul câștigător al.

Rapid înainte și acum USMS va vinde încă 50.000 Bitcoins într-o altă licitație similară.

Cele Bitcoins fiind vândute în această licitație sunt de calculatoarele deținute de Ross Ulbricht.

Monedele confiscate inițial pe 24 octombrie 2013 a rămas în stare latentă până la 27 ianuarie 2014 în cazul în care Statele Unite District Court pentru Districtul din New York, a intrat o stipulare și comandă de Vanzare de Bitcoins interlocutorie. În această ordine, atât în ​​Statele Unite și Ross William Ulbricht a fost de acord că „Statele Unite ale Americii, la libera sa alegere, poate vinde orice parte sau toate aceste Bitcoins, la o dată sau datele și într-un mod care urmează să fie stabilită de către Guvern. “

Această licitație cu ofertă sigilată este de 50.000 Bitcoins separate în două serii: Seria A (10 blocuri de 2.000 de Bitcoins) și seria B (10 blocuri de 3000 Bitcoins).

Mai multe detalii pentru cei interesați în procesul de licitare pot găsi detalii pe site-ul USMS la: http://www.usmarshals.gov/assets/2014/dpr-bitcoins/?m=1


6 noi afaceri care acceptă Bitcoin în 2014Deși ne așteptăm sosirea Bitcoin paymentsto majore retailer on-line american Overstock.com, ceva care ar trebui să se întâmple în al doilea trimestru al anului 2014, iată o listă de noi întreprinderi, care a anunțat recent acestea sunt accepta Criptomonedă.

Acest nou an va fi cu siguranta mare pentru moneda digitală.

1. BOND New York

Manhattan pe bază de imobiliare firma de brokeraj - specializata in inchirieri si vanzari rezidentiale, precum și leasingul comercial - a anunțat că este acum accepta Bitcoin ca opțiune de plată pentru tranzacțiile imobiliare.

2. NRC Handelsblad

Prestigiosul ziar olandez NRC Handelsblad ar trebui să înceapă să accepte Bitcoinpayments pentru articole individuale, în cel mai scurt timp.

3. Vandelay Web

Această firmă de dezvoltare web și sisteme anunțat recent că ar accepta acum Bitcoinas o formă validă de plată pentru serviciile lor.

4. Porn.com

Porn.com este acum accepta Bitcoin, dar, de asemenea, sunt două dintre francize lor. Puteți utiliza Criptomonedă pentru a obține acces la conținutul premium.

5. Nica Life Realty

Un fost bancher folosit doar lui Bitcoinsto cumpăra o bucată de teren în Nicaragua, prin Nica Life Realty.

6. KHI Botanicals

Acest magazin online oferă ierburi și mirodenii rare și exotice, cum ar fi Kratom și kava, direct din Indonezia și Polinezia și livrează direct clienților săi. Ei sunt acum accepta Bitcoin.


60 Secunde Video Știri Sumar - 22 ianuarie 2018Iată ce sa întâmplat în această săptămână, în Bitcoin în 60 de secunde.

Prețul Bitcoin a scăzut sub nivelul de 10.000 $. Toate celelalte altcoins au suferit scăderi masive, iar piața este acum lent de recuperare din această vinde masiv de panică.

Sud-coreean oficiali guvernamentali au fost implicați în interior tradingby luând poziții de piață cripto înainte de un anunț de interzicere a piețelor cripto coreene. Peste 250.000 de cetățeni indignați au semnat un protest împotriva acestor petitionin manipulatoare de piață la nivel înalt.

Autoritățile de reglementare au emis Încetează comenzi împotriva BitConnect, o schemă Ponzi suspectat. Ca răspuns, BitConnect announcedthat le-ar fi încheiați orice fel de creditare și activitatea de tranzacționare pe platforma lor. Valoarea jetonului Bitconnect a scăzut de la peste 400 $ sub 6 $.

În cele din urmă, deși rețeaua Lightning este încă în faza de testare, aproape 30 de noduri se testeaza in prezent reteaua cu Bitcoins reale. Acest lucru semnalează faptul că această tehnologie extrem de anticipat va fi, probabil, ajunge mai devreme decât era de așteptat.

Asta sa întâmplat în această săptămână în Bitcoin. Ne vedem săptămâna viitoare.

Știri asociate


Post ICO

Solicitanții australieni de bunăstare trebuie să declare în prezent active în moneda cibernetică

Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

BFL Bitcoins pentru a fi mutat în portofoliu comandat de instanță și vândute

Post ICO

Bitcoin 2014 Repere ale Convenției

Post ICO

Administratorul anonim spune cum a folosit computerele școlare pentru a face bani cu Bitcoins

Post ICO

15 site-uri pentru toate întrebările dvs. Crypto

Post ICO

Un set de instrumente pentru a vă maximiza profiturile Bitcoin

Post ICO

Bitcoin schimb Buttercoin să închidă din cauza lipsei de finanțare

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

Post ICO

Autoritățile au închis Road Silk 2.0 și alte site-uri web - au arestat trei bărbați în SUA și Irlanda

Post ICO

70 de site-uri care vă oferă gratuit Bitcoins - funcționează ei de fapt?