4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk | Romanian.globalsciencecollaboration.org

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

M-am întrebat ce sunt firele cele mai vizionate și discutate au fost pe BitcoinTalk. Așa că m-am dus pe la forum și filtrat secțiunea principală „Bitcoin Discuție“ pentru „afișări“ și „Răspunsuri“. Rezultatul sunt unele dintre cele mai multe povești epice în evoluția lui Bitcoin.

# 4 - Hal Finney Story

Hal Finney, probabil, prima persoană în afară de Satoshi pentru a arunca într-adevăr greutatea sa în spatele Bitcoin. El este, de asemenea, unul dintre acei puțini oameni nefericiți care suferă de ALS, sau așa cum este cunoscută mai frecvent, boala lui Lou Gehrig. Povestea lui de Bitcoin, așa cum poate ați ghicit, este una atât tragedie și triumf.

Finney este un criptograf și în timp ce mulți dintre colegii săi au respins Bitcoin când a început circling în jurul valorii de web, el a devenit repede excitat. Într-adevăr, se crede că Hal a fost prima persoană care să participe la o tranzacție Bitcoin când Satoshi l-au trimis zece Bitcoins pentru a testa sistemul.

Interesant, Hal a fugit numai Bitcoin pentru câteva zile, folosindu-și calculatorul pentru a le mea. El a descoperit că procesul de exploatare a fost de luare a alerga său calculator prea cald, așa că a oprit programul și mai mult sau mai puțin uitat de monede. El nu a renunța la monedele, dar în loc să-i lasa sa stea pe hard disk lui.

În 2009 Hal, apoi, în mijlocul anilor cincizeci de ani, a fost în cea mai bună formă a vieții sale. Bitcoins sale au fost colectarea de praf de pe hard disk-ul, dar Hal se pregătea pentru un maraton, care rulează douăzeci de mile pe zi, plus. Și asta când a aflat despre starea lui. Boala lui Lou Gehrig îi determină pe oameni să-și piardă, în esență, controlul asupra mușchilor lor și să le paralizează pe deplin.

Hal nu cred de mult despre Bitcoin lui până la sfârșitul anului 2010, când a aflat că Bitcoin a fost în valoare de bani a tras monedele sale într-un portofel offline și a decis să organizeze pe ele pentru a da urmașilor săi o zi.

Din păcate, Hal este acum paralizat, folosind un scaun cu rotile motorizat și dispozitive de ochi controlate pentru a obține în jurul valorii. El are, de asemenea, să folosească un sintetizator de voce. Dar, în cazul în care mulți dintre noi s-ar putea sparge, Hal a rămas o perspectivă pozitivă asupra vieții. El deține încă pe Bitcoins lui și el este încă implicat în programare și alte lucruri.

Cititorii BitcoinTalk au fost cu adevărat inspirat de povestea și unii chiar cred că Hal poate fi Satoshi el însuși. Citește firul completă.

# 3 - Dude care a cumpărat 250,000BTC pentru $ 3,000 (două cele mai văzute)

Una dintre cele mai populare fire forum Bitcoin este intitulat „Sunt Kevin, aici e partea mea.“, La fel de interesant ca acest titlu este, linia de tag-ul final ar putea fi chiar mai bine: „* costum de flacără pe *“. După cum probabil ați ghicit deja, acest lucru este un fir destul de interesant și controversat.

Vei trebui să poarte cu noi, pentru că povestea în sine este destul de complex. Deci, catarama! Firul a inceput cu un fel de eliberare publică pentru a explica un incident pe Mt. Gox în care un om, Kevin, a fost capabil de a obține milioane de dolari în valoare de Bitcoins pentru o fracțiune din prețul.

Înapoi iunie 2011 20thof cineva dintr-un motiv necunoscut a decis să vândă peste 250.000 de Bitcoins pe Mt. Gox și nu a stabilit un minim vinde. Se crede că Bitcoins vândute au fost furate de un hacker care le-au adunat și apoi le-a vândut în masă. De ce și în ce scop rămâne încă un mister pentru această zi.

Când cineva a pus un ordin de vanzare pe Mt. Gox, sistemul va trece prin fiecare cumpăra ordine și satisface aceasta, începând cu cea mai mare sumă licitată și se deplasează în jos până când se ajunge la prețul minim. În acest caz, ordinul de vanzare a fost pentru sutele de mii de Bitcoin și a avut nici un set minim de preț.

Având în vedere dimensiunea masivă ordinul vinde, acesta sa întâlnit rapid tot cererea pentru comenzi mai mari de cumpărare de capăt. Înțeles toți cei care au vrut să cumpere Bitcoins la sau în apropierea ratei de piață a îndeplinit ordinele lor. Un comerciant inteligent, „Kevin“, a observat că a existat o mare cantitate de Bitcoin cumpăra comenzi pentru 1 cent. Deci, el a licitat practic 1.1 centi si sa oferit sa cumpere cat mai multe Bitcoins posibil.

În cazul în care ordinul de vânzare a ajuns la prețul ofertei lui Kevin, el a fost capabil să cumpere aproape 260.000 Bitcoins, toate pentru mai puțin de 3.000 de dolari. Aceasta a fost doar o mică fracțiune din prețul de piață înainte de a comanda masiva vinde a fost plasat și Kevin a asigurat milioane de dolari în valoare de Bitcoin pentru doar câteva mii de dolari.

Kevin apoi a retras aproximativ 650 de Bitcoins și a lăsat restul în Mt. Lui Contul Gox. Acest lucru imediat a pornit o furtună. Unii oameni au crezut că Kevin a fost hacker care a furat Bitcoins, în primul rând. Alții au considerat că a fost pur și simplu la locul potrivit, la momentul potrivit. Cele mai multe au crezut că era nevinovat, dar, de asemenea, în posesia de bunuri furate și ar trebui să le revină.

În final, Mt. Gox păstrat cea mai mare parte Bitcoins și inversat tranzacțiile. Din daune a fost oarecum limitat, iar hack forțat comunitatea Bitcoin să se concentreze mai mult asupra securității. Citiți firul pe forum original.

# 2 - a raportat primul furt major al Bitcoins (1 cele mai văzute)

Înapoi în iunie 2011 utilizator Bitcoin forum Allinvain trezit pentru a descoperi că cineva a spart 25.000 de Bitcoins, apoi în valoare de aproximativ 500.000 de dolari, acum în valoare de aproximativ 16 milioane de euro! Partea minte suflare este că Allinvain observat că contul său Slush Pool a fost spart, și chiar și atunci nu a decis să încerce să se mute sau să securizați Bitcoins lui.

Allinvain a ajuns repede la comunitate Bitcoin, dar a aflat ce majoritatea dintre noi cunosc deja: un Bitcoin furat este un Bitcoin pierdut și nu prea poți face să-l înapoi. Allinvain a recunoscut că a fost propria lui nepăsarea care a dus la furtul tragic, dar a pierdut o jumătate de milion de dolari este un mod greu de a învăța o lecție.

Aceasta pare a fi primul caz de Bitcoins fiind furat. Utilizatorii Forum au început să se gândească modalități de a proteja Bitcoins, cum ar fi metode de criptare, stocarea Bitcoins pe sistemele de operare dedicate (cum ar fi Linux pe o unitate flash), și alte lucruri. Multe idei similare vor fi folosite mai târziu pentru a constatat mai multe dintre serviciile de protecție oferite în ziua de azi.

Jaful, în timp ce teribil pentru Allinvain, au avut unele efecte pozitive asupra Bitcoin. Pentru unul, oamenii au început să ia în serios securitatea. Da, e minte suflare că oamenii ar stoca mii de dolari pe computere negarantate, dar au făcut-o atunci, și mulți, probabil, încă o fac acum. Doi, ea a acumula moneda o mulțime de atenție, și cum se spune, nu este publicitate publicitate proastă.

Ca multe Commenters pe forum remarcat, povestea a fost obligată să se repete peste si peste. Și, din păcate are. Indiferent de motiv, oamenii sunt lente care învață și încă mai continuă să stocheze cantități mari de Bitcoins în portofele unice, de multe ori pe computere conectate la Internet. Mt. Gox în sine a fost, de asemenea, cu ajutorul de securitate laxe când a fost spart. Citește firul completă.

# 1 - Ghicitoarea pe care le va primi 3.5BTC (1 mai răspuns)

Uimitor cel mai răspuns la fir pe BitcoinTalk a fost postat acum doar 3 săptămâni (22 iunie 2014). Firul este un ARG puzzlewhich deține în cadrul acesteia este răspunde la cheia privată a unui premiu 3.5BTC (la momentul posta in valoare de aproximativ $ 2100). În doar 15 zile acest thread a acumulat mai mult de 2200 de comentarii de oameni cu disperare încearcă să rezolve puzzle-ului.

Ideea este că puzzle începe cu o imagine principală (postat de mai jos) și apoi indicii sunt răspândite medii diferite Internet (Twitter etichete hash, posturi Reddit etc). A fost nevoie de 2200 comentarii pentru a rezolva puzzle-ului și câștigătorul a fost un utilizator BitcoinTalk numit „GateKeeper“. Posterul original (OP) a postat acest sub un nume de utilizator fals și să rămână anonim. Iată un link la soluția completă a puzzle-ului (este lung de 32 de pagini).

Citiți firul original,

Știri asociate


Post ICO

Bitcoin 2015 Price - o predicție a valorii lui Bitcoin prin înțelepciunea Crowd

Post ICO

6 Posibile oportunități de afaceri Bitcoin

Post ICO

Bitcoin core version 0.11.0 lansat

Post ICO

Bitcoin și China: o poveste de dragoste?

Post ICO

Un avocat din Texas acceptă Bitcoins ca plată pentru facturile legale

Post ICO

Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoin ca monedă împotriva tehnologiei Bitcoin

Post ICO

Alternativa Bitcoin Bytecoin celebrează primul bloc, anunță noi caracteristici

Post ICO

Bill Egan, eGifter: lucrăm la obținerea unor mărci care vor fi cu adevărat interesante pentru comunitatea Bitcoin

Post ICO

O platformă de tranzacționare Bitcoin nouă și specială sosește în iulie

Post ICO

Faceți cunoștință cu BCI, noua companie de investiții concentrată pe blocuri, lansată de Cryptor Trust

Post ICO

Taxele de membru belgiene Parti Libertarien pot fi acum plătite împreună cu Bitcoin