Al 38-lea director al Monetăriei SUA la Keynote la Raleigh | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Al 38-lea director al Monetăriei SUA la Keynote la Raleigh

Al 38-lea director al Monetăriei SUA la Keynote la Raleigh

Organizatorii Cryptolina Bitcoin Expoannounced astăzi că Onorabilul Edmund C. Moy va fi principalul vorbitor la o cina de sâmbătă seara pe 16 august. Ed Moy a servit ca director al 38th Statele Unite Mentă În perioada 2006-2011, și se numără printre cele mai înalte poziții în clasament foști oficiali guvernamentali să cântărească în mod favorabil pe Bitcoin.

„Acesta este un joc de-changer“, a declarat Faruk Okcetin, un organizator de evenimente și antreprenor. „Ed Moy este foarte respectat în rândul industriei de finanțare și de schimb, și se numără printre cei mai înalți oficiali de nivel încă să recunoască atât viitorul și inevitabilitatea Criptomonedă. Carolinele sunt încântați să găzduiască prima apariție domnului Moy la o conferință de Bitcoin „.

Edmund C. Moy a fost numit de presedintele George W. Bush ca director al 38th Statele Unite Mint în 2006. Confirmat în unanimitate de Senatul Statelor Unite, directorul Moy a fost învestit în mod oficial în termenul său de cinci an la 5 septembrie 2006. Directorul Mint servește ca ofițer șef al statelor Unite Mint și sfătuiește secretarul american al Trezoreriei, cu parteneri de Federal Reserve cu privire la prognoza cererii, lucreaza in stransa colaborare cu Congresul, și analizează sistemele de plăți și tendințe în cheltuieli.

„Bitcoin, iar ideile din spatele acestuia, va fi un disruptor la noțiunile tradiționale de valută“, a declarat Ed Moy. „În cele din urmă, moneda va fi mai bine pentru el.“ De
la 2001-2006, Moy a fost un asistent special al președintelui la Casa Albă. Înainte de serviciul său publice, Moy a petrecut opt ani care lucrează în sectorul privat, cu firme de capital de risc și antreprenori. El a fost, de asemenea pe panourile de mai multe companii și organizații non - profit.

Raleigh este gazda la Carolinelor prima Bitcoin Expo pe 15 august și 16, 2014. Evenimentul week-end este taxat ca „Cryptolina“, și va avea loc la Convention Center Raleigh. Scopul expoziției este de a sensibiliza și de a servi ca o poarta de acces Bitcoin la sute de noi întreprinderi interesate, crowdfunders, investitori, studenți și entuziaști.

Mai mult de 500 de fețe noi ale comunității Bitcoin în curs de dezvoltare sunt de așteptat să participe, de rețea și de a discuta despre această industrie în creștere în spatele monedei digitale.

Pentru informații suplimentare cu privire la programarea, de stabilire a prețurilor de bilete, de stabilire a prețurilor de student, sponsorizări și oportunități demo vă rugăm să vizitați: http://www.cryptolina.com/

Pentru imagine, multumim Brad Headland

Știri asociate


Post ICO

Adoptarea Bitcoin: Top 5 țări în curs de dezvoltare

Post ICO

Alternativa Bitcoin Bytecoin celebrează primul bloc, anunță noi caracteristici

Post ICO

Amazon dedică și mai mult PayBase. GAW implicarea mineri

Post ICO

Bitcoin s-ar putea confrunta cu dispariția din războiul propriu

Post ICO

Biroul de impozitare australian întârzie adoptarea hotărârilor - încă dorește înregistrarea minimală TX Records

Post ICO

Băncile, pregătește-te! Blocul este pe punctul de a vă stânjeni lumea

Post ICO

Big Wigs

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 rupe toate înregistrările: Gyft, NewEgg au cea mai bună zi de vânzare vreodată

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

6 Posibile oportunități de afaceri Bitcoin

Post ICO

Giganți bancari care susțin tehnologia Bitcoin

Post ICO

Amazon a fost preocupat de BitLicense