20 experți Bitcoin pe care ar trebui să îi urmați pe Twitter | Romanian.globalsciencecollaboration.org

20 experți Bitcoin pe care ar trebui să îi urmați pe Twitter

20 experți Bitcoin pe care ar trebui să îi urmați pe Twitter

Social media este un instrument excelent pentru a afla mai multe despre Bitcoin și alte cryptocurrencies, dar trebuie să știi unde să te uiți. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a ajuta.

Aici este o listă de 20 de experți Bitcoin ar trebui să fie următoarele pe Twitter.

1. Roger Ver

De asemenea, cunoscut sub numele de „Bitcoin Isus“, Roger Ver este un Bitcoin înger investitor și Criptomonedă evanghelist bine-knwon. La scurt timp după crearea Bitcoin lui, Ver a investit peste un milion de dolari în companii noi, cum ar fi Bitcoin Blockchain, Ripple și BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees este cunoscut mai ales ca el fondator și proprietar parțial al site-ului de jocuri de noroc Bitcoin Satoshi Dice. Cu toate acestea, antreprenorul panamez a făcut mult mai mult ca infiintarea companiei Bitcoin Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund este vice-presedinte al strategiei de la Consiliul pentru moneda digitală, o companie de risc garantate cu sediul în New York City. Ea a fost anterior director de comunicare și de dezvoltare a afacerilor la Fundația Bitcoin.

4. Dan Morehead

Faceți cunoștință cu fondatorul și CEO San Francisco Capital Pantera, o firmă de investiții axat pe Bitcoin și alte valute digitale. Dan Morehead a fondat compania sa de investiții în 2003, concentrându-se inițial pe investițiile globale la fondurile de risc macro.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik a fost un Bitcoin miez de dezvoltator la BitPay între mai 2013 și decembrie 2014. Dar Garzik a fost, de asemenea, ocupat cu propriul său proiect: Dunvegan Space Systems, o infrastructură care să permită fizice, virtuale și financiare explorarea spațiului și a spațiului de decontare.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay este o femeie ocupată. Managerul de cont la BitPay este, de asemenea, un consilier la Fundația BitGive și un membru al consiliului Fundației Bitcoin.

7. Bobby Lee

Pe lângă faptul că un membru al Fundației Bitcoin, Bobby Lee este, de asemenea, CEO al Shanghai pe bază de schimb Bitcoin BTC China, a doua cea mai mare platforma de tranzacționare Criptomonedă din lume.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson este CEO și co-fondator al BlockCypher, o platformă care permite dezvoltatorilor să construiască cu ușurință, să monitorizeze și să asigure toate aplicațiile blockchain.

9. Tony Gallippi

Gallippi este co-fondator și actualul președinte al Bitcoin procesor de plată BitPay, cel mai mare procesor Criptomonedă Checkout din lume.

10. Perianne Boring

0

Perianne Boring este fondatorul și președintele Camerei de Comerț Digital, o asociație comercială care reprezintă interesele comunității de active digitale cu sediul in Washington, DC. Ea este, de asemenea, fondatorul Bitcoin Zilei Educației Congresului.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin antreprenor Ofir Beigel este fondatorul 99Bitcoins și a făcut recent lista de 150 de experți Bitcoin să urmeze pe Twitter.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk nu este doar un factor care contribuie la CoinDesk și Bitcoin Magazine, dar, de asemenea, VP Community Development la ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis nu este doar director fondator al Fundatiei Bitcoin, dar, de asemenea, un expert în bani digitale, cryptoeconomist recunoscut și orator.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, sora fondatorului BitPay Tony Gallippi, este fondatorul Fundației BitGive și un suporter Criptomonedă cu experiență mai mult de un deceniu în sectorul non-profit.

15. Gavin Andresen

5

Acest „tocilar all-in jurul“ este de fapt sef om de știință de la Fundația Bitcoin. Massachusetts pe baza de expert Criptomonedă este, de asemenea, de plumb de bază Bitcoin dezvoltator la TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven este unul dintre jurnaliști Bitcoin cele mai recunoscute acolo. Pe lângă faptul că editorul de gestionare a CoinDesk lui, ea scrie, de asemenea, pentru Forbes și o dată a lucrat pentru Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos este in mod incontestabil unul dintre experții Bitcoin cele mai respectate vreodată. Informații cu sediul în California, expert de securitate, tech-antreprenor și autor călătorește în jurul valorii de schimbul de cunoștințe despre Bitcoin și lumea Criptomonedă din lume.

18. Brian Forde

8

Fostul consilier senior la Casa Albă pentru inovare mobile și a datelor este acum director al monedei digitale de la MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Co-fondator si CEO al Bitcoin de schimb Coinbase este cunoscut pentru partajarea predicțiile sale îndrăznețe pe social media.

Patrick Byrne

0

CEO-ul retailer online la nivel mondial Overstock.com este, de asemenea, un bine-cunoscut avocat libertatea personală și Bitcoin susținător.

L-am uitat pe cineva de important? Anunță-ne!

Știri asociate


Post ICO

Autoritățile nord-americane visează la o lume fără Bitcoin?

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

Un geek își spune experiența folosind Bitcoin Miner de la Butterfly Labs

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Bitcoin 2015 Price - o predicție a valorii lui Bitcoin prin înțelepciunea Crowd

Post ICO

Adoptarea Bitcoin: Top 5 țări în curs de dezvoltare

Post ICO

20 Razboi miniere insane Bitcoin

Post ICO

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

Post ICO

Bitcoin și alte valute digitale

Post ICO

Alternativa Bitcoin Bytecoin celebrează primul bloc, anunță noi caracteristici

Post ICO

Avalon ar putea primi o investiție de 200 milioane de dolari și o tehnologie de 20nm pentru a deveni liderul pieței miniere

Post ICO

Războiul civil război războinic: cine, ce, de ce, când și cum