1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly | Romanian.globalsciencecollaboration.org

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

1911 United PAC este primul care sprijină criptocurrency și candidații Bitcoin-friendly

1911 Unitedsuper PAC, primul Comitetul de acțiune afro-american politic (PAC), pentru a sprijini președintele Obama în 2012, a decis să-și intensifice înainte și să devină primul grup de acest gen pentru a recolta de sprijin pentru ceea ce comisia numește „candidați Bitcoin“. Cu alte cuvinte, candidații politici democratice care susțin Criptomonedă.

Pe lângă copierea de rezervă a Bitcoin, 1911 Unite este, de asemenea, accepta Bitcoin printr-un „program unic“. Sistemul permite donatorilor pentru a ajuta un candidat Bitcoin susținut de PAC prin intermediul unui site crowdfunding Bitcoin-friendly. În acest caz, comisia este de lucru cu Coinfunder.

„Programul nostru democratizează procesul de aprobare“, a anunțat purtătorul de cuvânt al PAC, a Frederick Butler, pe o declarație.

„Scopul organizației noastre este de a sprijini candidații care promovează libertățile sociale și economice ale cetățenilor săi, iar acest program este doar o prelungire a. Noi nu sunt doar încercarea de a schimba politica, vrem să schimbăm cultura angajamentului politic ", el a adăugat.

Pagina 1911 United pe Coinfunder a fost creat pe 23 decembrie și vrea să adune 77.26 BTC. Pagina Proiectul este axat pe ciclul electoral viitoare:. „vrem să arunce sprijinul nostru în spatele unui candidat progresiv pentru birou, care susține Bitcoin (...) Dorim să oferim oamenilor obișnuiți posibilitatea de a uni și influența peisajul politic într-un mod care permite Bitcoin să fie văzut pentru ceea ce este - libertate moneda“.3 milioane de dolari în doar patru zile: clienții se duc să obțină echipament minier Bitcoin de la KnCMinerDupă primul său începe să fie livrat miniere Jupiter rigsin la începutul lunii octombrie, KnCMiner a făcut o sumă colosală de bani în doar patru zile, în timpul acestei săptămâna trecută, în valoare de vânzare de echipamente pentru minerit Bitcoin 3 milioane de $.

Această perioadă foarte activă de vânzări sa întâmplat între 7 și 10 noiembrie, potrivit Coindesk. Acesta a fost în aceste zile că prețul Bitcoin a crescut foarte mult, cauzand producătorul suedez-a vinde din platformele Saturn și Jupiter. Compania a luat, de asemenea, numărul maxim de pre-comenzi posibile.

„In timp ce noi am observat o creștere semnificativă a cererii pentru linia noastră de mașini din ultimul trimestru la aceasta, ceea ce sa întâmplat în [această perioadă] a fost fără precedent pentru noi, poate fără precedent oriunde în industria minieră Bitcoin“, Andreas Kennemar, lui KnCMiner CEO, a declarat Coindesk.

Antreprenorul adaugă că „activitatea a crescut în jurul valorii de Bitcoin în doar o jumătate de săptămână a avut, fără îndoială, un impact considerabilă asupra vânzărilor noastre“. Kennemar asigura compania este acum axat pe satisfacerea cerințelor clienților, care vor continua probabil să crească «mai ales ca popularitatea Bitcoin continuă să crească».


Peste 3.000 de comercianți prietenii Bitcoin sunt deja înregistrați la CoinMapHarta online permite comercianților să se înregistreze după ce începe să acceptați BTC și numărul de membri a crescut exponențial. După vârf de preț înregistrat în luna noiembrie a anului 2013, CoinMap a trecut de la aproape 1.000 la 2,004 comercianți.

Și acum platforma a luat un alt salt mare, listarea în prezent 3,003 comercianții cu amănuntul fizice. Acest lucru înseamnă că numărul de întreprinderi înregistrate la CoinMap a crescut de aproximativ 50 la suta in mai putin de doua luni.

Locul cu cel mai mare număr de comercianți cu amănuntul este în continuare cu 1,294 Unite precizează într-întreprinderi -, dar Europa dă America de o alerga pentru bani cu mai mult de 1.200 de companii și magazine care acceptă deja Bitcoin.

Criptomonedă este chiar prezent în mai multe locuri izolate, cum ar fi Islanda sau Siberia, după cum se poate vedea pe site-ul web.

Conform calculelor efectuate de Reddit a „LiveBeef“, urmatorul salt mare CoinMap ar trebui să se întâmple în luna martie, atunci când platforma ar putea ajunge la 4.000 de comercianți.

Imagini din CoinMap.org


Comercianții 3dcart pot accepta Bitcoin într-o bliț datorită parteneriatului cu BitPayProcesorul de plată de lider în ecosistemul Criptomonedă, BitPay, a semnat recent pe 3dcart, o platformă înființată în anul 1997, care oferă comercianților online, toate instrumentele de care au nevoie pentru a vinde prin intermediul internetului și pentru a stimula creșterea afacerilor lor. La fel ca un asistent de e-magazin care acceptă clienții săi 24/7.

Prin acest parteneriat, 3dcart permite comercianților săi să instaleze și să configureze BitPay directlyfrom 3dcart Store manageri, ceea ce face mai ușor pentru ei să accepte Bitcoin.

„Eu văd un potențial incredibil în Bitcoins ca monedă digitală de auto-reglare, de tip peer-to-peer. De asemenea, simplul fapt că Bitcoins pot fi transferate în întreaga lume, fără a fi nevoie de o instituție financiară intermediară este un aspect mi se pare foarte interesant“, spune fondatorul si CEO-ul lui 3dcart, Gonzalo Gil.

Dar ceea ce a făcut să-l facă acest pas? „La 3dcart, suntem cu toții despre a ajuta comercianții noștri să crească afacerea lor. Dacă acestea sunt de succes, avem succes. Cu asta în minte, mă simt că dându comercianți online opțiunea de a accepta Bitcoins ca plată pentru bunuri și servicii le va permite de a atrage noi cumpărători în căutarea de a utiliza Bitcoinsto cumpăra produse on-line“, adaugă el.

Potrivit antreprenorului, comercianții care utilizează 3dcart au acum două opțiuni. În primul rând, ei pot primi plățile în dolari SUA și BitPay „va garanta cursul de schimb și de a gestiona schimbul monedei atunci când este necesar“. Apoi, ei pot, de asemenea, „opta pentru a păstra Bitcoins pe care le primesc și le gestiona în mod direct, folosind un portofel Bitcoin. Oferindu comercianti optiunea, ne propunem să atragem masele, nu doar cei familiarizați cu managementul Bitcoins / Bitcoin“.

Via bitcoinmagazine.com

Știri asociate


Post ICO

Avalon ar putea primi o investiție de 200 milioane de dolari și o tehnologie de 20nm pentru a deveni liderul pieței miniere

Post ICO

Banca din Thailanda consideră Bitcoin ilegală: tranzacționarea este suspendată acum în țară

Post ICO

Bitcoin și rolul pe care l-ar putea juca în comunitatea B2B

Post ICO

Biroul de impozitare australian întârzie adoptarea hotărârilor - încă dorește înregistrarea minimală TX Records

Post ICO

Ora de finalizare a licitației

Post ICO

Aproape am scăpat de Coindesk

Post ICO

Antreprenorul Bitcoin Erik Voorhees, acuzat de Comisia pentru Valori Mobiliare și de Burse

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: de îndată ce este disponibil 14nm, vom lansa un nou ASIC care va depăși orice alte modele de 14nm

Post ICO

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Post ICO

Ghidul unui începător pentru Monero (cumpărare, tranzacționare, minerit)

Post ICO

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă