1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă | Romanian.globalsciencecollaboration.org

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

1200 de comercianți sunt gata să facă din acest an Bitcoin Black Friday cel mai mare încă

Dacă ați crezut că Bitcoin Black Friday a fost mare în 2013, eveniment on-line din acest an va sufla, probabil, mintea ta. Aproximativ 1.200 de comercianți vor face parte din urmatoarea Bitcoin Black Friday, găzduit de site-ul BitcoinBlackFriday.com, în cazul în care toate vânzările vor fi listate.

Deși evenimentul a fost creat doar în urmă cu doi ani, a trecut rapid de la doar 50 la 1.200 de comercianți. Și, în conformitate cu fondatorul evenimentului, există surprize de așteptare pentru cumpărători pe 28 noiembrie. „Avem două lucruri planificate În primul rând este abilitatea de a cumpăra instantaneu Bitcoin cu cardul de credit:.. O cantitate mică, cum ar fi $ de 25 în valoare Pentru majoritatea oamenilor, asta nu e prea mult de un risc, iar noi ne va avea o secțiune. [a site-ului] în cazul în care puteți achiziționa ceva pentru o sumă mică de bani“, Jon Holmquist a spus CNBC.

În plus, în acest an Holmquist nu va fi singur. Fondatorul a anunțat că, în 2014, evenimentul va fi gestionat de o echipă mică, datorită creșterii uimitoare de cumpărători.

Procesorul de plăți BitPay a arătat că anul trecut Bitcoin Black Friday a atras peste 100.000 de vizitatori, care a petrecut aproape 6 milioane de $ în BTC. Având în vedere creșterea constantă în ultimii doi ani, prognoza pentru eveniment 2014 este semnificativ mai mare, mai ales acum că mai mulți retaileri mainstream că Newegg și suprastoc au aderat la ecosistemul Bitcoin.

De fapt, Newegg este unul dintre comercianții care vor face parte din acest an Bitcoin Black Friday, alături de alte nume bine-cunoscute, cum ar fi Amagi Metails, Gyft sau NameCheap.

Și, în conformitate cu Holmquist, numărul real de comercianți s-ar putea să depășească aproximativ 1200. Având în vedere că lista este liber pentru orice companie care acceptă Bitcoin ca opțiune de plată, numărul ar putea să crească până vineri.

Marea problemă pentru noi este faptul că cei mai mulți comercianți nu doresc să-și planifice mai departe. Este o mulțime de negustori mai mici, asa ca l-au pus în afara până în ziua sau cu o zi înainte.

Suprastoc este una dintre companiile care nu va adera la eveniment. Ei bine, cel puțin nu prin BitcoinBlackFriday.com. Purtatorul de cuvant al unei companii a declarat oferte de Black Friday suprastoca vor fi disponibile pe site-ul propriu al distribuitorului. Vestea bună este că puteți plăti în continuare cu moneda digitală.

Imagine recomandate: BitcoinBlackFriday.com

Știri asociate


Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Post ICO

10 mituri Bitcoin suflate în bucăți

Post ICO

Bitcoin Vineri Negre - Cel mai bun mod de a vă petrece Bitcoins

Post ICO

70 de site-uri care vă oferă gratuit Bitcoins - funcționează ei de fapt?

Post ICO

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

Post ICO

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, se alătură companiei ATM inspirată de blocul de blocuri

Post ICO

Dispozitivele Android aflate acum la bordul navei Zeroblock datorită noii aplicații Bitcoin

Post ICO

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Post ICO

Bitcoin s-ar putea confrunta cu dispariția din războiul propriu

Post ICO

Bitcoin și viitorul banilor: Atlanta găzduiește cripto-conferința în octombrie

Post ICO

Cărți de credit Bitcoin, sateliți Bitcoin și multe altele

Post ICO

Utilizatorii de portofele Bitcoin bazate pe Android trebuie să ia măsuri pentru a evita vulnerabilitatea de securitate