10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni | Romanian.globalsciencecollaboration.org

10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni

10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni

Europa a primit în cele din urmă primul său lot de chips-uri Avalon ASIC, care au fost livrate în Elveția. Este de 10.000 de dispozitive cu o putere de ceas standard de 282 MH / s și o valoare estimată de 300 MH / s overclock fiecare, care fac parte dintr-un transport mai mare produs de compania care poate crește Bitcoin hashrate rețea cu 500 la sută.

Deoarece aceste cipuri personalizate concepute pentru a mina Bitcoinsrequire fiind stabilite pe placi de PCB înainte de utilizatorii pot începe să producă cryptocurency, de ASICs sunt expediate către clienți. Apoi, acestea vor fi stabilite pe panourile de către utilizatori sau de către companii precum Burnin.

Dupa ce a comanda chips-uri în luna aprilie, dispozitivele au luat 99 de zile pentru a ajunge. Potrivit Zefir, utilizatorul Reddit care distribuie Asics, acesta este primul dintr-un total de șapte loturi, care va sosi cu 10.000 de jetoane fiecare. Dispozitivul a avut un preț inițial de 0.078 individuale BTC, dar Zefir a adăugat o taxă de 9,9 la suta pentru serviciile sale și o altă taxă de 10 la suta pentru taxe, care ar trebui să ridice prețul la 0,1 BTC pe cip.

În cazul în care au fost îndeplinite așteptările revelate de Zefir, chips-uri au fost conduse în Germania pentru transportul maritim și ar trebui să fie acum pe drumul lor către clienți. Miniere fericit!

Via thegenesisblock.com100.000 de buzunar pentru radio lanțLanțul Radiowill fi luați la undele radio in seara asta pentru a anunța că acestea vor fi departe oferind 100.000 Ðogecoins printr-un nou giveaway de pe stația de la 21 de Est am învățat aici, la foc de monede.

Dogilor DIG 100K GIVEAWAYis fiind pus pe de lanț radio și în fiecare zi la 11am Est (8am Pacific, 4pmUTC) detalii cu privire la modul de a intra în acea zi va fi dat afară.

Giveaway oficială va avea loc pe 28 august, după toate intrările au fost adunate și un câștigător va fi selectat în mod aleatoriu pentru a câștiga.

Modalitățile de a intra în giveaway va fi aleatoriu în fiecare zi, cu câteva zile, fiind la fel de ușor ca și introducerea unui cuvânt cheie magie pe site-ul lanțului de radio și în alte zile vizionarea pentru un tweet special prin intermediul @ChainRadioaccount.

Măsura, care este sigur de a face apel la comunitatea Doge ni sa spus va lua aspecte unice ale comunității Doge, inclusiv oferirea de modalități de a intra prin intermediul subreddit Doge, un alt câteva site-uri legate de Doge și prin intrări peste unele canale IRC legate de Doge.

In timp ce detaliile sunt rare în acest moment, am confirmat faptul că programul de pe site-ul lanțului de radio este afișat un anunț care va avea loc la 21 EDT.

Odată cu scăderea recentă a prețurilor de dogecoin nu este șocant stația este în măsură să dea un astfel de număr mare de monede, dar numărul este încă nimic de a trage pe nas la într-o comunitate care este condus de basculare niveluri mici ale monedei la alții în mod liber.


13% dintre americani preferă Bitcoin pentru aur în timp ce prețurile se pliază săptămânal Update NewsIRS a dat o hotărâre privind Bitcoin, iar unele sunt sigur de a fi dezamăgiți. IRS a decis că Bitcoin ar trebui să fie luate în considerare de proprietate, nu o monedă, ceea ce înseamnă că veniturile Bitcoin vor fi supuse unor taxe mai mari. IRS constată că Bitcoin nu are nici un statut legal în orice jurisdicție și, astfel, nu se califică ca monedă. Indiferent, IRS clasificarea Bitcoin ca proprietate le pot permite utilizatorilor Bitcoin o anumită protecție legală în viitor, ca monedă este, cel puțin, fiind recunoscut oficial.


Aproape 150 BTC au fost furate de la schimbul canadian datorită muncitorului care nu a acceptat nimicAproape 150 BTC au fost furate de la Ottawa pe bază de Bitcoin schimb canadian Bitcoinsin un jaf foarte low-tech. Cazul sa întâmplat în octombrie 2013 și este în prezent în curs de investigare.

Potrivit Ottawa Citizen, hoț a inițiat o sesiune de discuții lungi cu granit Networks, compania de găzduire server de Bitcoins canadian, în timp ce pretinde a fi proprietarul bursei, James Grant. El a spus însoțitorului el se confrunta cu probleme în timpul utilizării serviciului și a solicitat o repornire a sistemului în modul de recuperare, ceea ce ia permis să depășească cu ușurință toate barierele de securitate ale bursei.

Însoțitorul, care nu a cerut impostorul să verifice identitatea acestuia, a acordat acces la serverul blocat pen Grant, conectat la un laptop și apoi manual „a deschis ușile“ la serverele bursei. Odată ajunși, suspectul a luat 149.94 BTC dintr-un portofel digital în jurul valorii de $ 89000 de funcție de cursul de schimb curent.

„Este complet ridicol. Tot ce au făcut a fost să meargă la sesiunea de chat și spune,«Bună, eu sunt James Grant si am un server cu tine»și centrul de date a spus,„Da ce faci, ce putem face pentru tine ? '“, a declarat proprietarul real al canadian Bitcoins.

Rogers Communications, compania care deține granit Networks a emis o declarație în urma incidentului. „Situația din jurul acestui client este unic pentru acest client, și nu se aplică oricărui alt client de centre de date Rogers. Rogers a fost pe deplin de cooperare cu autoritățile în cadrul anchetei“, a explicat firma.

Declarația spune, de asemenea, că Rogers Centre de date revizuit procesele sale de securitate, după controversatul jaf.

Știri asociate


Post ICO

Ora de finalizare a licitației

Post ICO

Crypto Printing: cele mai bune din cele două lumi

Post ICO

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, se alătură companiei ATM inspirată de blocul de blocuri

Post ICO

Bitcoin învinge PayPal datorită tranzacției masive de 194.993 BTC

Post ICO

Comunitatea Bitcoin înstrăinează Mt. Gox din cauza unei scuze pentru erori: o listă cu 10 reacții

Post ICO

Operații editoriale în mod transparent

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex nu lansează taxe pentru Grecia

Post ICO

Este o bancă Bitcoin în felul ei? Fondatorul Mt.Gox pierde $ 50K și mai mult

Post ICO

Biroul fiscal din Australia (în sfârșit) eliberează instrucțiunile Bitcoin

Post ICO

Solicitanții australieni de bunăstare trebuie să declare în prezent active în moneda cibernetică

Post ICO

Bitcoin 2014 Repere ale Convenției

Post ICO

Bank of England și London School of Economics se alătură forumului Bitcoin