1-800-Flori vor accepta Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

1-800-Flori vor accepta Bitcoin

1-800-Flori vor accepta Bitcoin

Moneda de foc a primit informații de la o sursă de la 1-800-Flowers ei vor începe să accepte Bitcoin în curând.

1-800-Flowers.com, Inc este o companie cadou floral si comerciant cu amănuntul și de distribuție în Statele Unite. A fost unul dintre primii retaileri de a utiliza un număr de telefon 24 x 7 netaxabil și Internet pentru vânzări directe către consumatori.

Moneda de foc a învățat, de asemenea, dintr-o altă sursă, care 1-800 Flowers va folosi Coinbase pentru a accepta și plăți de proces pentru partea de vânzări pe Internet de afaceri și monede de foc a aflat că Chris McCann președintele și fratele fondatorului James McCann (cel de pe reclamele) a fost supravegherea personal negocierile între 1-800 Flori și Coinbase.

Ei ar fi aderarea la CheapFlowers.com o companie care face parte din rețeaua Teleflora și operate de Impulse Communications, Inc. În acceptarea Bitcoin de pe Internet pentru flori si alte cadouri. Alte companii mari florale accepta Bitcoins includ BloomNation și alți câțiva agenți teleflora.

In timp ce detalii în acest moment sunt rare, vom păstra un ochi asupra situației și au rapoarte suplimentare pe măsură ce sosesc.1-800-Flowers raportează acceptarea BitcoinÎn urmă cu aproape două săptămâni de monede de foc raportat exclusiv ca 1-800-Flowers va lansa capacitatea de a plăti cu Bitcoin.

Astăzi, 1-800-Flowers și Coinbase au anunțat că acceptă oficial Bitcoin.

Incepand cu aceasta toamna, Bitcoin se va alătura opțiuni de plată familiare, inclusiv Visa, MasterCard, American Express și PayPal, care sunt disponibile pentru clienții companiei în întreaga familie extinsă de gifting site-uri, inclusiv 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com și Stockyards.com.

„Ca o companie de customer centric, suntem mereu în căutarea unor noi modalități de a se angaja cu clienții noștri și de a spori experiența lor de cumpărături pentru toate ocaziile lor festive“, a declarat Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM CEO și fondator. „Bitcoin, împreună cu alte opțiuni de plată noastre, oferă clienților noștri un alt mod extrem de convenabil pentru a le ajuta să livreze zâmbete importante persoane din viața lor.“

1-800-FLOWERS.COM a selectat platforma de lider Bitcoin Coinbase pentru a procesa plățile Bitcoin. „Suntem incantati de parteneriatul cu 1-800-FLOWERS.COM“, a declarat Fred Ehrsam, co-fondator al Coinbase. „Bitcoin devine o metodă din ce în ce mai populare pentru a face achiziții de comerț electronic și suntem bucuroși să fie ajuta clienții 1-800-FLOWERS.COM face aceste achiziții într-un mod ușor și sigur.“

Ei se alătură acum CheapFlowers.com o companie care face parte din rețeaua Teleflora și operate de Impulse Communications, Inc. În acceptarea Bitcoin de pe Internet pentru flori si alte cadouri. Alte companii mari florale accepta Bitcoins includ BloomNation și alți câțiva agenți teleflora.


După 10 luni, Moolah depune falimentulO data promițătoare pentru mulți din comunitatea dogecoin Moolah a anuntat astazi ca va fi închiderea magazin.

Compania a preluat recent conducerea MintPalexchange care a fost afectat de erori și probleme din momentul schimbării și acum se pare că de schimb va fi, de asemenea, cofrarea cel puțin temporar, ca site-ul este trecut la o nouă echipă. Din momentul publicării acestui articol Mintpal pare a fi offline:

Alex Green CEO al crenelat Moolah a declarat următoarele în ceea ce privește moolah,

După 10 luni, ca o pornire cu risc ridicat într-un mediu volatil, Moolah a ajuns la un stadiu în cazul în care nu este în măsură să continue operațiunile de pe piața de astăzi. Cu creșterea costurilor și veniturilor în scădere, precum și pierderea unui număr de clienți cheie vitale pentru funcționarea continuă a companiei, nu mai suntem capabili de a continua funcționarea.

Ca urmare a acestui fapt, Moopay LTD va fi depunerea de faliment și dizolvarea în urma procesului de administrare; și încetarea operațiunilor. Toate fondurile clienților deținute în conturile de consum sunt sigure, și pot fi retrase ca pe normale în acest moment în timp. Dacă nu reușesc să-și retragă fondurile înainte ca platforma se închide pe 31 octombrie, veți primi un e-mail care vă solicită în cazul în care doriți fondurile pentru a merge.

El a luat timp pentru a discuta despre închiderea Moolah pe blog-ul oficial al companiei, unde a reiterat faptul că toate fondurile de consum sunt sigure și că toate întreprinderile vor avea nevoie pentru a obține, în conformitate, în esență, cu alți creditori și că cei care au investit în compania poate primi o plată o dată toate activele sunt lichidate și creditorii sunt plătit.

Compania citata probleme cu costuri lunare de sprijin, cheltuieli juridice și operaționale și alte costuri platforma ca devansând cashflow și că funcția compania ar putea nu mai este în această capacitate de operare la o pierdere.

Știri asociate


Post ICO

4 cele mai populare postări pe BitcoinTalk

Post ICO

7,170 BTC furate de la portofelul rece al BTER, schimbul de chinezi anunță recompensă

Post ICO

Operații editoriale în mod transparent

Post ICO

10.000 de jetoane Bitcoin miniere ASIC sunt pe drumul lor către clienții europeni

Post ICO

Autoritățile au închis Road Silk 2.0 și alte site-uri web - au arestat trei bărbați în SUA și Irlanda

Post ICO

Societatea Bitcoin Coinsilium lansează prima IPO de blocuri din Marea Britanie

Post ICO

9 Jocuri cu inspirație de criptocuritate ar trebui să jucați

Post ICO

Bee Brothers: antreprenorii tineri de criptocurrency păstrează prosperitatea și au minat deja primul Bitcoin

Post ICO

Banca din Thailanda consideră Bitcoin ilegală: tranzacționarea este suspendată acum în țară

Post ICO

Cum 7.9 milioane de oameni adoptă Bitcoin în Orientul Mijlociu

Post ICO

20 experți Bitcoin pe care ar trebui să îi urmați pe Twitter

Post ICO

Ministrul de finanțe belgian nu prezice probleme între banca națională și Bitcoin