Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Deși Bitcoin este considerată o monedă democratică, distribuția sa este acum ciudat similar cu împărțirea inechitabilă a bogăției, care caracterizează fiat currencyacross din lume.

Iată o explicație vizual adus de Bitcoin Examiner, care arată modul în care sunt distribuite acum ambele tipuri de monedă.Distribuția de avere Partea a II-a: moneda fiat împotriva BTC InfographicIată a doua parte a analizei noastre vizuale privind distribuția bogăției Bitcoin lui (bifați prima parte aici), în comparație cu modul în care moneda fiat este răspândit în întreaga lume. Astăzi, dorim să vă arătăm aceste date sub o lumină diferită.

Aruncati o privire la cele mai noi infografic Bitcoin examinatorului.


Știți ce se întâmplă când apare Bitcoin în Happy Tree Friends?Amintiți-vă "Happy Tree Friends"? Dacă numele nu sună un clopot, gândiți-vă un celebru desen animat american în cazul în care creaturi drăguț au „aventuri“ violente cu terminatii într-adevăr grafice?

Ei bine, unul dintre ultimele episoade a avut un invitat special: un Bitcoin! Și nu, rezultatul nu a fost bun.

Puteți da clic la prezenta vedea video.

Sursa: Mondo Media


Ce este Tacocoin? O lecție despre Tacocoin și Merge MiningȘtii despre Tacocoin? Dacă vă place tacos și / sau distractiv, probabil, ar trebui.

Aspecte tehnice Tacocoin lui

Tacocoin este îmbinare minable, într-un mod care este similar cu Myriadcoin. Cu toate acestea, în timp ce Myriadcoin mininguses un sistem multi-vPOW, Tacocoin este o monedă scrypt, folosind aceeași AuxPOW (Dovada Auxillary de lucru), utilizat de Namecoin, și, eventual, Dogecoinin viitor. Merge miniere permite minerilor la mina două monede cu nici o pierdere de profit, fie. Acest incentivizes monede miniere mai mici, și ajută la fixarea blockchain unei monede.

În cuvintele lui Billy Markus, co-fondator al dogecoin:

Daca esti un miner scrypt, o monedă auxpow activată va permite să ajute asigurați-o în timp ce minerit orice altă monedă de dificultate mai mare. În compensație pentru a ajuta securizarea monedei puteți câștiga o parte din jetoane sale. În acest fel, în cazul în care [o monedă] a fost activată auxpow, se spune acest lucru: Dacă ajuta la securizarea rețelei mele, veți primi niște monede []. Dacă a mea scrypt, vă poate ajuta să securizez rețeaua fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea de profit.

Această abordare a fost dovedit de succes prin Tacocoin, care va avea în curând de 3 ori hashrate de dogecoin, datorită adăugării la mai multe bazine foarte mari dogecoin și piscine Litecoin.

În plus, Tacocoin are o echipa de dezvoltare activă, cu un depozit github cu mai multe comiterile decât majoritatea monedelor.

Tacocoin Orasele Digital Moneda comunitar

Un alt beneficiu pentru Tacocoin este comunitatea sa activă. Tacocoin a fost început pe Reddit, cu singura intenție de a se distra. Moneda are nici un premine, și o creștere constantă, deoarece comunitatea noastră valori de încredere și de distracție, nu se imbogatesc rapid.

/ R / tacocoin pe reddit este hub-ul central al Tacocoin știri, și avem o comunitate activă și tipbot.

Am să vă încurajez să verificați tacocoin și comunitatea sa, ca eu sunt sigur că veți avea de tone de distracție.


Ce e cu Dogecoin? InfograficPentru unii oameni este doar o glumă. Pentru fanii Criptomonedă, acesta este al 13-lea cel mai mare monedă digitală în jurul valorii de, printre un grup cu mai mult de 140 de concurenți.

Se pare ca Dogecoinis aici pentru a rămâne, împreună cu amuzant meme lui Shiba Inu. Wow. Mult mai mare. Deci ilustrației!


Care-i treaba cu Litecoin? InfograficCând Litecoinwas a lansat, un pic mai mult de doi ani în urmă, a fost anunțat asthe versiune nouă și îmbunătățită a Bitcoin, o Criptomonedă care ar schimba sistemul. Dar oare cucerit toate obiectivele sale sau este acel drum prea lung pentru viață scurtă?

La 99Bitcoins, ne place să aud opinia dumneavoastră informat cu privire la Litecoin sau orice alt Criptomonedă, așa că am decis să împărtășesc această LTC infografic cu tine. Afla tot ce trebuie să știi și să te hotărăști.


Care-i treaba cu Namecoin? InfograficNu a fost numai Bitcoin că prosperat în 2013, ca și alte cryptocurrencies ca Namecoinalso a luat salt și a devenit (aproape) de masă. Poate că se datorează faptului că această altcoin, creat în 2011, nu este doar o formă de numerar digitale, dar, de asemenea, funcționează ca un furnizor independent nume de domeniu.

După înregistrarea unui vârf de preț la sfârșitul lunii noiembrie, Namecoin continuă merge în sus. Doar să ia o privire la acest infografic adus de Bitcoin Examinator și verificați numerele.

Știri asociate


Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Post Dogecoin

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred